Szia Anikó!
Biztos megszereted Stavrost. Fõleg, ha Makrygialost szereted Stavros is tetszeni fog.
Feltétlenül menj fel az öreg Stavrosba onnan a legszebb a a város. Van ott egy kilátó nézd majd meg! A fõtéren a tavernasor végén az Anderas tavernánál kell felmenni és nem lehet eltéveszteni. Egyébként, ha tengeri herkentyûket akarsz enni ajánlom az Anderas tavernát. Príma a kiszolgálás is és Andreas tud egy kicsit magyarul, és van magyar pincérnõje is.
Üdv: Josza
Anikó!
6-án este 6órakor találkozzunk a partner iroda /Fedra/ elõtt.Remélem ez nektek is jó.Ha valmi kirándulásra mentek gondolom már vissza értek.Jó csomagolást,készülõdést.Írány Görögország Stavros Vár!!!!!!!!!!!
Semmi gond, én sem jártam erre már pár napja.
Szerintem Stavros viszonylag nyugis hely, aki zsezsegni akar, annak nem biztos, hogy ez a tuti .
Mi sem vagyunk még túl öregek, de mindíg nagy társasággal megyünk, ezért nem a diszkó a lényeg, bulizunk mi nélküle is.
Nekem pont a nyugi jön be egész év Pest után.
Még egyszer jó utat! De lennék a helyetekben!
Szia Anikó!
Most látom, mennyire szalad az idõ Mintha most lenne május, amikor kigondoltátok, hogy az idén Stavros az úticél. JÓ GONDOLAT!
Azóta én megjártam Pargát és most várom, hogy szeptemberben elinduljak a nagy görög körútra , és akkor ismét megláthatom én is Stavrost. Remélem, Te is megtalálod Stavrosban azt a varázslatos hangulatot, ami annyiunkat mindig visszavonz.
Ugy néz ki mi is autóval megyünk,Stavrost is megnézzük, akár ott, akár Thassoson is összefuthatunk,ha gondolod, még neked is van 6 napod,megbeszélhetjük. Én is szeretném bejárni a környéket.
Köszi Eszter! Én is alig akarom elhinni, hogy már csak ennyi idõ van hátra! Amikor már úton vagyunk, akkor is még olyan hihetetlen, hogy annyi várakozás után úton vagyunk végre!
Timba! Akkor már biztos, hogy utaztok?! De örülök neki! Hát ha Stavrosban is lesztek, szerintem semmi akadálya,hogy összefussunk.
Majd priviben megbeszéljük addig!
Épp ma voltál eszemben, hogy vajon sikerült-e összehozni az utazást!
Nagyon köszönöm mindenkinek a sok-sok jókívánságot, én is ugyanezt kívánom minden ezután indulónak, csak gyõzzük majd a sok beszámolót olvasni, fotót nézegetni! Én mindent megteszek ennek érdekében, az biztos!
Az itthonmaradókat sajnálom, dehát nekik már megvannak az idei élmények, most rajtatok van a sor,hogy várjátok haza a most indulókat!
Zeuszlánya! Meglepõdtem, hogy újra utazol!! Valahogy elkerülte a figyelmem, vagy nem is írtál még róla sehol?
De irigyellek érte már most! Hisz én akkor már rég itthon leszek, amikor Te még ott jársz Hellászban! Köszi neked is a jókívánságokat, majd gondolok mindenkire ott kinn Stavrosban!
Szia Anikó!
Priviben írtam Neked, de itt is nagyon jó utat és kiváló napfényes, jókedvû felhõtlen nyaralást kívánok. Sok-sok kellemes élményt hozz haza.
Josza