(Még új vagyok itt, de "read only" üzemmódban már rég itt vagyok )
Ma foglaltam le és fizettem be az utazásunkat Santorinire, szept.14-21-ig, last minute út, mindennel együtt 88ezer Ft volt fejenként. A Haroula apartmanban fogunk lakni. Vissza fogom olvasni az egész topikot, utána jövök a kérdéseimmel
...Hol van ilyen strand Santorinin ? Mármint ami ilyen, hogy nagy szikla és mellette ilyen szép sima strand. Nagyon tetszik!
Szia Duncsi!
Isten hozott a Santorini klubban!
Sanos nem tudom, hogy a kép hol készült. A calderával ellentétes parton sok hasonló szépségû strand van. Ezeknek többségét sikerült bejárnunk, de persze igen sok kimaradt. Még egy ok amiért vissza kell mennünk oda.
Mi idén voltunk a szigeten így még friss információkkal tudunk szolgálni. Ha bármi kérdésed van nagyon szívesen felelek, ha tudok.
Figyelmedbe ajánlom Vojandi, Vgtbogi, és saját beszámolómat "Két hét Santorinin" címmel a "Beszámolók" rovatban. És nézd meg a fotóalbumainkat is a "Fotoalbumok " rovatban. Bogi abban az apartmanban nyaralt, ahová Te is mész ezért az õ beszámolóját feltétlenül olvasd el. Neki nagyon tetszett.
Jó készülõdést!
Üdv: Josza
Nagyon kedves, hogy gondoltál rám is
Gyönyörûek a képek, és már fél lábbal ott vagyok
Amint megérkeztem készítem a beszámolót és a rengeteg képrõl majd rakok fel én is albumot!
Cillát üdvözlöm!!!
Mindenkinek szép napot kívánok!!!!!
Szia Duncsi81!
Nagyon irigyellek, hogy még csak most utaztok, de szívesen készülõdnék még én is a fórumokat olvasva... Mi sajnos szinte már el is felejtettük így augusztus végére, hogy voltunk egyáltalán nyaralni.
És végre egy ember, aki szintén a Haroulába megy! Nekem tetszett a szállás, de már biztosan olvastad. Ha bármilyen kérdésed lenne, én is szívesen válaszolok, ha tudok.
Josza gyönyörûek a képeid. Némelyik olyan akár egy képeslap. De ilyen csodaszép helyrõl csak csodaszép képek készülhetnek. Remélem egyszer az én fényképeimet is nézegethetitek...
Josza gyönyörûek a képeid. Némelyik olyan akár egy képeslap. De ilyen csodaszép helyrõl csak csodaszép képek készülhetnek. Remélem egyszer az én fényképeimet is nézegethetitek...
Sziasztok!
Örülök, hogy tetszenek a képek, de ahogy Anyta is megfogalmazta ilyen csodaszép helyen nehéz nem csodaszép képeket készíteni. Úgy, hogy a szép képek inkább a hely gyönyörûségének köszönhetõk, mint az én fotomûvészetemnek. Ha valami, akkor Santorini igen jól fényképezhetõ, mondhatnám fotogén, szinte minden pontja. A legszebb hely, ahol eddig életemben voltam. Talán megadja a sors, hogy még vissza tudok menni oda.
Aki most fog utazni, annak nagyon-nagyon jó utat és sok kellemes élményt, felhõtlen és feledhetetlen nyaralást kívánunk!
Josza és Cilla.
Sziasztok!
Mi is visszatértünk Santorinirõl. Indulás elõtt olvastam Bogi beszámolóját, meg néhány hozzászólást.
Bogi többször eszembe jutottál, amikor azokon a helyeken jártam, ahol te (Ancient Thira, Monolithos beach...stb.), és ott ettem, ahol te (Food Corner), és a Haroula alatt béreltük az autót is. Utólag én is ezt az apartmant választottam volna, mégha belülrõl nem is láttam. Többször is ott vettünk péksüteményt a szemközti Bakery-ben.
Josza leirása alapján megtaláltuk a Szellemfalut, bár nem elsõ nekifutásra, de végül összejött. Milyen sok pisztáciafa van ott is, bár Kamariban is nagyon sokat láttunk. Ettünk kaktusz-gyümölcsöt, gránátalmát, pisztáciát.....hmmmm, finom.
Kellemes borokat kóstoltunk több helyen (Bor Muzeumban, és a másik oldalon is az egyik elágazónál, ahol Pyrgos és Perissa felé elágazik az út, innen gyönyörû volt a kilátás is.)
Igazság szerint egész nap nem voltunk otthon, igy valóban nem volt probléma azzal, hogy a szállás kevésbé tetszett, viszont tiszta volt, szinte naponta takaritottak, törcsit cseréltek. Végülis nem is azért mentünk, hogy a szobában üljünk....csak aludni jártunk haza. Hála istennek 7 napig kék volt az ég... bár szerintem egész nyáron az.... milyen szép is.
Remélem legalább egyszer még lesz lehetõségem visszamenni.
Keves Oliva!
Örülök, hogy épségben emlékekkel tellve megérkeztetek. Örülök, hogy sikerült megtalálni a szellemfalut is.
Majd, ha kipihentétek magatokat írjatok bõvebben az útról és a nyaralásról!
Üdv: Josza