Sziro! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok, és hogy sok tervezett program összejött!? Remélem azért a sûrû programod közben lesz idõd a fotókat elküldeni Jox-nak?!
Kedves Anikó!
Megpróbálom minél hamarabb összeválogatni a képeket, bár most inkább olyan családi fotókat készítettünk, kevés az, amin nem vagyunk rajta , de igyekszem, megigérem
Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat Platamonas-on. Sajnálom, hogy a gyros nem ízlett ott, ahol nekünk, de hát annyi baj legyen
Azon viszont nagyon csodálkoztam, hogy a parton sokan voltak. Amikor mi voltunk augusztusban alig voltak, mondjuk ezen mi is meglepõdtünk.
Lehet azóta jóval többen járnak oda
Kedves Estella!
Mindenkinek lehet rossz napja még a gyros készítõknek is, lehet, hogy egy ilyen napot fogtunk ki , de az összes többi kaja nagyon ízlett Mónikát nem láttuk, mert nem voltunk abban a marketben. Minden szuper jó volt
Sziasztok!
Holnap indulunk Platamonasba. Már nagyon várom.
Egy olyan kérdésem lenne hogy internet kávézó-t lehet ott találni?
Sajnos fontos üzleti dolgot kéne elintéznem a jövõ héten.
Sziro: Pappas Jorgos Mi egy ilyen elso nekifutasos ismerekedesen estunk at A "lepukkant" kocsijaval jott elenk es egy kicsit feltunk milyen lesz a szallas, majd mikor bementem az apartmanba es szetneztem majd lesult a bor a kepemrol a gonodoltaim miatt
Kedves Popeye77!
Nagyon örülök, hogy Ti is jól éreztétek magatokat Jorgosznál. Fantasztikus emberek, õ is és Vájá is. Úgy látom, hogy ez nem álarc, hanem szívbõl ilyenek
Kedves Sziro! Igy van. Nagyon aranyosak voltak es egyaltalan nem tunt nekunk sem alarcnak a kedvesseguk. A vegen adott meg azert egy kis reklam szoroanyagot is a kezembe Jol ereztuk magunkat annak ellenere, hogy az idojaras elromlott az utazas vegere...
Tavaly majdnem ott volt a szállásunk, de aztán másikat választuttunk.
Kívülről láttam. Egy szupermarkett vaközvetlen mellette.
Nem mellette, közvetlenül alatta van. Ugyanis az apartman fent van a supermarket felett. Igaz, egy kisebb üzlet van a sarok túlsó oldalán is, de az drágább.
Jó helyen van, a parttól és a kikötőtől néhány méterre. A sétálóutca is közel van, pékség néhány háznyira. Forgalmas hely, mivel sokan járnak abba az üzletbe, de mégis kellően nyugodt hogy pihenni lehessen éjszaka. Az apartmanok egyszerűek, de tökéletesen megfelelnek az igényeknek: főzősarok, hűtőszekrény. Légkondit lehet kérni, erkély is van minden szobához.