Ha nem gáz mindent leszeretnék irni és komentálni alig várom már, a sok segitséget elöre is köszönöm,megprobálok minnél több képet és videot csinálni majd leirok mindent árrakat szállást éttermek faq programokat és a "SZIGET"minnél több infot a régieknek ha még nem jártak arra az újaknak hogy meg tudják hogy mi hogy merre már össze pakoltunk.Már tizéve járok göröghonba de úgy izgulok mint ha elöször mennék
Szia zsebkuty! Mi szeptember 8.-án megyünk Arillasba 18-áig a Napoleon apartmanba. HA gondolod majd leírom a tapasztaltakat. Egyébként ha valaki Szintén ezen idõpontba Arillasba jön szívesen venném ha beszélnénk. Esetleg aki járt már ott annak mi a tapasztalata.
Szia!!!Nagyon sokat olvastam már Arillasról,sõt a www.arillas.com-on is mindennap frissitik a képeket,de tényleg örülök,hogy te odamész,én nagyon szivesen venném,amikor hazajössz és leirod a friss élményeidet,érdemes-e elmenni oda,milyen a part,tavernák,naplemente stb...elõre is nagyon köszi!
Kyra,
üdv. újra itthon! Ha jól számolom, már hazaértetek.
Ha erre jársz, ugye majd mesélsz Korfuról és az élményeitekrõl? Merre jártatok, milyen volt Lefkimi?
Bízunk benne, hogy idén nem voltak kellemetlenségek - már ami az idegenvezetõt, és a szállást illeti.
Tegnap érkeztünk haza! De mivel nagyon fáradt voltam nem jelentkeztem be.
Nagyon jó volt! A várakozásnak megfelelõ volt a szállás. Kitûnõ volt az ellátás. Lefkimi csendes, nyugodt hely. A tengerpartja nagyon szép és rendezett, családosoknak ideális. A szállodának saját finomhomokkal borított partszakasza volt. Sok kagylót találtunk.
Ezek jó hírek! Örülök, hogy Lefkimi tetszett, egyszer mi is megnézzük, kedvet kaptam hozzá. (Bár tény, hogy eddig is kíváncsi voltam rá.).
És merre jártatok a szigeten? Voltatok kirándulni?
Igen voltunk. Béreltünk autót és elmentünk Paleo-ra, felmentünk Kefalosba és a Golden Fox-nál ebédeltünk. Sokan inkább a Bella Vistát választják. De szerintem ez sokkal jobb. Gyönyörû itt is a kilátás, kitûnõk az ételeik a házi sütijeikrõl nem is beszélve! Isteni!!! Ez egy családi vállalkozás, panziót,éttermet és ajándékboltot is üzemeltetnek. Az étterem vezetõje elég jól beszél magyarul. Végtelenül kedves hölgy.
De bejártuk Korfuvárost, megnéztük az Ázsiai Múzeumot, kávéztunk a Liston-on. Benitsesben voltunk a Kagyló Múzeumban és felmentünk a Sissi kastélyba is.
Csak nemrég kezdtem el olvasgatni a fórumot! Én szeptember 2.-án utazom Sidariba a Zeusz apartmanházba! Életembe elõször ülök majd repülön és tengerparton sem votam sokszor eddig ugyhogy már nagyon várom!
Nagyon jó volt olvasgatni a lelkes beszémolókat hozzászólásokat.
Eléggé izgulok a repülés miatt! Nyugtassatok meg szebbnél szebb élményekkel:D
Tényleg medúzáktól vagy sünöktõl mennyire kell tartani? Vagy görögországban nem jellemzõ?
Minden infonak örülök!