Szia Suzuki!Nem sajnos még nem láttam Santorinit de ha minden jól megy az idén eljutok !Krétára megyünk augusztusban azt hiszem te is mintha azt olvastam volna valamelyik fórumon és egyénileg szeretnénk átmenni Santorinire!Elõször amikor megtudtam,hogy 110 euró körül van a fakultatív program háááát igencsak meglepõdtem,de amikor láttam a képeidet eldöntöttük,hogy Santorinire el kell menni!Most ha visszaolvastál a fórumon látod,hogy laccáékkal utána néztünk mik a lehetõségek egyénileg és sokkal jobb ha egyénileg megyünk át.Õk lehet,hogy ott is alszanak mi nem valószínû de még bármi lehet !Az idén te mikor mész nyaralni?
Nahát...!!
Egy Ferrarit összekeverni egy Suzukival???
A tréfát félretéve valószínû azért, mert írtam, hogy Krétáról mindenképpen át szeretnék menni Szantorinire.
Minden szállásfoglalásnál kérik a kártyád számát .Mi is most foglaltunk Santorinire , de mi kértük , hogy ne a kártyával hanem banki átutalással fizethessünk és minden zokszó nélkül beleegyeztek.Ráadásul a szállás felét kellett csak kifizetnünk.Befizetük a bankba forintba és a bank átváltotta EUR-ra és utalta.
Szerintem próbáljátok meg ezt a változatott.
Egyébként teljesen megbízhatóak .Mi nem elõször utazunk így.
Szia aranyvirág71!Az a baj igazából a foglalással,hogy laccáék is és mi is Krétára megyünk nyaralni és onnan szeretnénk átmenni erre a gyönyörû szigetre.Bármi közbejöhet és akkor ugrik a pénz .Pl nincs arra a napra hajójegy,esetleg nem megfelelõ az idõ...
Akárhova mész nyaralni mindenhol van deposit. Még itthon is. Ezen nincs mit meglepõdni. Szerintem fölöslegesen aggódtok. Még ha meg is adjátok a kártyaszámot tuti nem fognak a gögrök lehúzni. A legbecsületesebb népség akikkel valaha találkoztam. Web várásrlásnál is csak ugy lehet hogy 2x 3x terhelnek meg hogy valami hekker feltöri az oldalt és megszerzi az adatokat. Ez ugye mélben fel sem merül. Egyébként létezik olyan hogy net kártya. A Budapest Banknál ennek megfelel a Visa Electron. Ez nem dombornyomott kártya de neten használható - márha a cég elfogadja. Mert ugye attól függ hogy hol mivel lehet fizetni, hogy a cég mit fogad el. Ezen a netkártyán 1 cég 1 adott összeget csak 1x terhelhet. Többször a bank nem engedi.
Mi is banki átutalással utaltunk elõleget egyébként. 2 éjszaka árát kérték. Ennek a díja kb 5 EUR/utalás.
sziasztok!
már itt is vagyok, csak intenzív tanulás volt hétvégén, ezért nem jelentkeztem. de megérte!!!! vége a félévnek, ma sikeresen levizsgáztam!
sajnos a Timinek még pénteken mennie kell vizsgázni egyet + Neki még ott lesz az államvizsga is jún végén, de nemsokára eljön a július is, addigra vége az egész sulis hercehurcának, és végre a nyaralás gondolata lengheti be mindenperceinket
olvastam a rengeteg hozzászólást a témában, nemsokára reagálok is rájuk, de most egy picit hulla vagyok... addig is mindenkinek köszi a segítséget!
üdv
sziasztok!
köszönöm mindenkinek mégegyszer a rengeteg segítõkész tanácsot! annyian írtatok, h nem szeretnék egyenként mindenkit megemlíteni, mert a végén még kihagynék vkit...
pillanatynyi állás szerint Rethymnoból szeretnénk indulni (vszínûleg csak kedden van innen hajó), oda reggel busszal eljutni, Szantorinin ha szerencsénk lesz találunk szállást mikor odaérünk (mindegy milyen, úgyis csak 1 éjszakát maradunk), ha nem jön össze, alszunk a parton
most itt tarunk, de még messze van az indulás. persze necces lesz a hajójegy Rethymnoból, de mivel a második héten megyünk megpróbálunk elsõ héten jegyet venni amennyiben nem sikerülne, megyünk Heraklionból.
köszi minden infót!!! üdv mindenkinek!!!
Heló! Sziasztok. Amióta befizettünk Santorinire ,csak nézegetek mindent, ami arról szól. Már sok mindent tudok ,de sok a homályos rész. Mi kb. 1 hónap múlva startolunk Kamariba a Kostis appartmanba.Megköszönnék minden segítséget a környékrõl , stradról , látnivalóról , árakról.Szóval minden érdekel. Két serdülõ gyerkõccel megyünk négyen. Mindent elõre is köszi.