Macsosz!
köszönöm a választ.Láttam én is az ut.irodák ajánlatait.amiért bizonytalan vagyok az az,hogy a párom kissé messze dolgozik/Írbe/.Szabira csak okt 5-én jön haza.Azokra az ut.irodákra akikre gondoltam javarészt leállnak pont ebben az idõben.
Szeretnénk menni de kicsit tartok tõle,ezért kérdeztem pl. a viz milyenségét.
Üdv:Inez
Szia Haspók!
Hét napot voltunk ebbõl öt napon keresztül esett az esõ. Az apartmanban természetesen nem volt meleg víz mert nem sütött a nap. Meleg ruhánk alig volt, képzelheted?
Amúgy gyönyörû volt minden amit láttunk. Matalánál a tenger 17 fokos volt.
Azért kíváncsi leszek, hogyha egyszer elértek a listán Krétáig, akkor Te hogyan fogod megélni. Most újraolvastam a régi Krétás beszámolódat, de az azért nagyon más volt, mint amilyen most lenne, ha mennétek.
Az biztos. Akkor 21 éves voltam és még eléggé más beállítottságú. Más egy hétre menni, pénz nélkül két fiatal csajszinak, mint egy érett korú párnak, akiket minden érdekel.
Május elsején indultunk, nagyon korán volt nyárnak, de azért ennyire
pedig én azt hallottam, hogy ilyenkor a legszebb a görög szigetvilág..minden zöld, virágzik..de ez gáz. és felhõt is csak kb 7 éve láttam görögben.. jaa.nem, tavaly elõtt korfun esett vagy 1 órát..be is tojtunk erõsen, de azután jött a görög nyár
Legutóbb gabako szerkesztette (2008-09-04 21:27:35), összesen 1 alkalommal
Az esõ miatt szomorú vagyok... azt tervezgetem, hogy valamikor tavasszal visszamennénk, de fázni azért nem szeretnék, mégha fürdeni valószínûleg nem is fogunk... Szeretném a kimaradt dolgokat megnézni, többek között Spinalongát sem bánnám , amire rákérdeztél. Ott nem voltunk, azt már eleve tudtam, hogy nem fog beleférni a programba, úgyhogy fájó szívvel kihagytam a Samariával együtt. De nem baj, mert ahogy olvastam, azelõtt úgyis ajánlott elolvasni a róla szóló könyvet...
Igen, én is ugyanezeket olvastam mindenhol, ezért is fontolgatom a tavaszt... ráadásul elõször áprilisra gondoltam, de kezdem most már nagyon gyorsan meggondolni magam....