Nem szégyellitek magatokat, 4 oldalt írkálni ide, míg én dolgozom...most meg nincs idõm átolvsni, csak átfutni rajta
Párom anno otóberben volt Krétán, és akkor is rekkenõ meleg volt, csak az esték és éjjelek voltak hidegek.
Amikor én voltam, július közepén, akkor is éjjel nagyon hideg volt. Pedig nappal meg forróság...
OFF: Beszámolók, igen, ahogy írja Haspók is, ezt elsõsorban saját magának készíti az ember. Én néha csinálok olyan fényképalbumot, ahova a beragasztott képek mellé kinyomtatott, kivagdosott beszámolódarabokat ragasztok és ezzel összeáll a képeskönyv. Ezt nagyon jó téli napokon nézegetni.
A hihetetlenséget JÓ értelemben irtam,annyira nagyszerû vagy,irónak születtél,faltam a soraid,nehogy nekem abbahagyd!!!! IMÁDLAK,félreértettél,de nagyon!Nem vagyok én keserû,dehogyis,ha ismernél,ilyet véletlen sem irnál,csak annyira szuper a beszámolód,hogy kismiskának éreztem picit magam,sõt,szégyelltem is,hogy ilyen vagyok... hogy csak ennyi tellett tõlem....Nagyon sajnálom,ha félreértettél,egyszerûen zseniális vagy/a hihetetlen helyett/!!!
Hm, azért ezen a júniusi képen jóval kevesebb ember van Matalán, mint amennyi augusztusban lehet - bár este 6-kor nem voltunk már ott, de a déli létszámból kiindulva...
Augusztusban éjjel sem volt hideg, bár éjfél körül a tengerparton a napágyban heverészve azért én már libabõröztem - de én elég fázós vagyok.
Egy ismerõsöm volt mindkét helyen, és Õ javasolta inkább Krétát. Rosszul választottunk? Olvasgatom a beszámolókat, / a tied is elkezdtem / és meg kell mondjam sokat várok Krétától. A terv alapvetõen pihenés, és kirándúlás!+rengeteg fotó! Mi az amit feltétlenül meg kell nézni?
Üdv!
Jó helyen teszed fel a "Rosszul választottunk?" kérdést. Szerinted mit fognak mondani pont egy Krétás topikban?
Ha végigrágod magad a beszámolómon (meg persze másokén is), akkor sztem lesz egy-két tipped, hogy mi az, amit feltétlenül meg akarsz majd nézni. Én is úgy csináltam anno, hogy sok képet néztem, sok beszámolót elolvastam, és abból raktam össze, hogy mit akarok mindenképp látni. (Az én "feltétlenül meg kell nézni" rangsoromat megtalálod a beszámolóm tartalomjegyzékében... ) Mindenkinél más ez a rangsor, nem tudom, hogy Titeket mi érdekel, meg azt sem, hogy merrefelé lesztek.
Strandok közül én ha újra mennék, nem hagynám ki:
Balosi lagúna
Elafonissi
Falassarna
Xerocambos
Chrissi
Vai
Az elsõ kettõt inkább a látvány miatt, nekünk a top Falassarna és Xerocambos volt.
Kirándulás: gyk. mindenhol nagyon szép a táj a hegyekben. Nekem különösen tetszett Sfakia környéke és Xerocambos vidéke. Mivel Ti már nem a fõszezonban lesztek ott, én valószínûleg nem hagynám ki a Samariát. (Ez nálunk kimaradt, mert nem volt kedvem 3000 másik emberrel együtt 40 fokban végigmenni.)
Szia Vadászkutya01!
Szívem csücske Kréta de Zantén is voltunk kétszer, szeretem azt a szigetet is de mégsem lehet összehasonlítani, billen a mérleg Kréta felé. vannak képeim az albumban mind a két szigetrõl, de Kréta nem egy vakációs sziget, ide visszavágyik az ember nem tudom miért
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jókívánságotokat
Olyan sok pozitív dolgot kaptam Tõletek mióta olvasgatok és hozzászólok ehez a fórumhoz, mégegyszer köszike
Szia Vadászkutya01!
Krétára vagy kalandozni megy az ember, vagy pedig betelepszik egy all inclusive-os szállóba és döglik egy hetet a parton, relaxál. Aki a kettõ közötti utat karasi, kicsit csalódni fog talán, mint én 13 évvel ezelõtt, mert rájön, hogy egy hét alatt ebbõl a szigetbõl jórofmán semmit sem lehet megismerni. Kettõ alatt sem. Érdemes elõre eldönteni, mit várunk el az adott helytõl és nyaralástól és aztán célzottan keresni a válaszokat a topikokba, hogy vajon tényleg azt kapjuk-e ott.
Másképp értettem. Az átlag (98%) utazó utazási irodával megy egy adott helyre és elmegy pár fakultatív programra, vagy talán bérel 3 napra autót és megnéz, amit tud 3 nap alatt. Szóval, Haspók, aki nem a ti módszeretekkel uatzik, annak esélye sincs. Egy ilyen helyhez kötött nyaralás során Kréta egyik végébõl a másikat is meglátogatni.
Ja, ok! Amúgy Kréta szerintem tipikusan olyan hely, ahová könnyû iroda nélkül is elmenni.
Off:
Whitefrost!
Nagyon jól írsz, amennyire ezt ilyen kis blogrészletbõl meg lehet állapítani! Csak így tovább, nagyon várom a folytatást! (Muszáj voltam ideírni, mert ott hibaüzenet jön fel, hogy nem írtam be címet, vagy mi a csuda.... Nem értem, de feladtam a próbálkozást...)
Szia Tzotya
Ha visszaolvasol,láthatod,h.pont ugyanaz visz minket is Krétára
Csak Te szebben írtad le,mint én
Én rosszul értelmeztem a Ti utatokat:repülõ oda-vissza.
De rájöttem a lényegre!Együtt megyünk és jövünk
És azt sem bánom,ha kint összesodródunk
Üdv,Macsosz
Sziasztok
Csak remélem,hogy más fogalmaink vannak a hidegrõl
Több hsz.-ban is találkoztam ezzel a-Krétával kapcsolatban-kellemetlen kifejezéssel
Ugye tundrabugyit és pufajkát azért ne vigyek
Vadászkutya Judithka hsz.-ban tuti friss árak,infók vannak
Õk is most jöttek haza,mint Haspókék.
Krétán még nem jártam és most is "csak"irodával megyünk.
Kocsit persze bérelünk legalább 1 hétre,ha megtalálom azt az oldalt,amit Judithka linkelt be.De sajna,nem tudom megnyitni vmiért
De már most tudom,h.a két hét kevés mindenre.
Vissza kell menni és kész