Sziasztok! Már fogynak a napok.. 16-én indulunk mi is 4-esben:) Olyan kérdésem lenne még hogy robogót mennyiért lehet bérelni? Vagy esetleg Quadot lehet bérelni? Panosnál csak a túrára lehet azzal menni vagy amúgy is lehet bérelni?
Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy motorcsónakos ejtõernyõzés van-e Paralián?
Mármint amikor csónakkal húznak siklóernyõvel. Ha van kb. mennyibe kerül?
Köszi mindenkinek!
Tudnátok ajánlani valami jó élelmiszer boltot Paralián ahol olcsó árak vannak? Mik a tapasztalatok? Alkoholt hol kapok jó árban? Metaxa mennyi egy üveggel 0,5-ös vagy 0,7-es?
Matinho!
Ahogy én észrevettem általában egységesek az árak, és Parálián kb 5 méterenként találsz boltot. Idén reggelente én jártam vásárolni, és kialakult, h hol veszek tzatzikit, kenyeret, üditõt, édességet. Az alkohol is kb egy árban van, a Metaxáról nem tudok nyilatkozni. Töménybõl az ouzo a legolcsóbb...persze élelmiszerboltban, és nem ajándékboltban, (bár Christee 10 euroért vett négy üveggel a Greek Artban - templom melletti nagy ajándékbolt, sztem az egyik legjobb), és a borok 3 euronál kezdõdnek, a mazsolabor 3,30 euro.
Egyetértek !Jó lenne !Vörös! Te még csak most sírod el magad ?Amióta hazajöttem sírok!
Bár ma a meleg miatt ott érezhettük magunkat!
Estella! Majd rajtad is behajtjuk a Paraliás képeket