Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 9 10 11 ... 536 537 538   >
Üzenet
  Vojandi | #7323 Üzenet | 2006-05-20 21:01:39 |
  Totó | #7572 Üzenet | 2006-05-26 23:20:09 |
Süt ránk a napfény, simogat a tenger,
Hellászban pihen meg minden fáradt ember.
Eljött hát az idõ, induljon a magyar!
Felejtse el mind azt, mi szomorú és fanyar!
Tavernák és borok, kéktetejû házak,
Ki az, ki nem érzi ezt az õrült lázat?
Várnak már a romok, a tenger, egy móló,
Álmaink Nyara légy, ezt kérem, TOLO!

Én kérek elnézést... icon_redface.gif
  Ferrari | #7579 Üzenet | 2006-05-27 09:37:57 |
Szia Totó!

Gratulálok!
Az utazás közeledtével látom megjött az ihlet is. icon_wink.gif
  Ede | #7755 Üzenet | 2006-05-31 14:13:29 |
Sziasztok!

Az idén augusztusban senki nem utazik Tolo-ba?Nagyon leállt a téma.
Én 10 évvel ezelõtt már voltam 2-szer és nagyon kiváncsi vagyok,hogy mennyit változott azóta. Hiányolom a leirásokból azt, hogy milyen az éjszakai élet, /van egyáltalán....?/ milyen szórakozási lehetõségek vannak?/Nyüzsis hely?Már nem igazán emlékszem rá....Kérlek irjatok, minden érdekel Tolo-val kapcsolatban! Elõre is köszi! ede
  Jucma | #7768 Üzenet | 2006-05-31 22:23:29 | tolo
vojandi írta:
Feltettem 1997-es toloi képeimet a Fotóalbumba.

És én már meg is tekintettem õket! Már alig bírom kivárni ezt a 10 napot!!!!

Jucma
  Vojandi | #7794 Üzenet | 2006-06-01 13:42:53 |
Szia Ede!

Elõször én is 9 évvel ezelõtt voltam. Ha elolvasod a beszámolók rovatban a "Körutazás a Peloponnészoszon" címûnek az utolsó egy hetét, abban is az elsõ napot, akkor sok összehasonlítást olvashatsz (az én szemszögembõl) az 1997-es és 2005-ös Tolo között. Az éjszakai életrõl én azért nem írok, mert nem érdekel. Nem vagyok nyüzsgõs, mi esténként az erkélyen ülünk, éjfélig kb. és iszogatunk valami görög nedüt, meg beszélgetünk.

Jucma!!
Olvastama kép-hozzászólásod icon_smile.gif Kitartás, eljön az augusztus is! icon_smile.gif Mi 18 nap múlva utazunk Samosra!!!

Andi
  Ede | #7815 Üzenet | 2006-06-01 15:52:40 |
Szia Vojandi!

Olvastam a beszámolódat.... hát nem is tudom....Igazából két nagyon szép nyaram volt Tolo-ban /persze azóta sok idö eltelt/ és nagyon-nagyon tartok attól, hogy csalódni fogok benne. Az éjszakai élet alatt én sem a discot vagy a bárokat értettem, mert azok már engem sem érdekelnek, hanem inkább pl: hogy az utcákon milyen a hangulat, mennyire mozgalmasak az esték. Tavaly Spanyol-ba voltunk /Lloret De Mar/ nekem az nagyon bejött, igazából ott sem voltunk egyetlen szórakozóhelyen sem, de én szeretem az olyan helyeket amik tele vannak élettel.Tolo-nak már nem is emlékszem a fõutcájára /arra az egyre/ sem, és képeket sem találtam róla. A Dias zeusz-al megyünk, /ha még addig nem változtatunk az uticélon/ a Villa Eva apartmanba, nem tudsz esetleg valamit róla..?Ha jól gondolom már sok helyen voltál Görögbe, Te mit ajánlanál..?

köszi, hogy válaszoltál, egyszer már próbálkoztam, de akkor senki nem reagált. ede /egyébként Edina/
  Vojandi | #7817 Üzenet | 2006-06-01 16:03:11 |
Szia Edina!

Nem fogsz csalódni Tolóban. Alapjában nem sokat változott, csak kiterjeszkedett, megnõtt. Éjfélig garantáltan van élet a fõutcán. Mi a Hotel Tolo I-II.-ben laktunk tavaly, ami a nagy homokos strand magasságában van, tehát eléggé kívõlre esik a fõutca élettel telibb szakaszától, az erkélyünk az utcára nézett és kint ücsörögve láttuk, hogy 11 után kezdenek pakolni az árusok.
Nem ismerem a Villa Evat.
Mivel kapcsolatbanmit ajánlanék? icon_smile.gif
Igen, én eddig 8-szor voltam Görögben, az idén lesz a 9. alkalom.

Kérdezz bátran, ami csak eszedbe jut!

Andi
  Ede | #7821 Üzenet | 2006-06-01 16:55:22 |
Szia Vojandi!

Mint ahogy irtad már 8 alkalommal voltál Görögbe és gondolom különbözõ helyeken igy nagyobb viszonyitási alapod van. Igazából én arra gondoltam, a "Te mit ajánlanál"-al, hogy esetleg Tolo helyett, melyik hely lenne jobb szerinted.. icon_question.gif /Tudom minden helynek más a varázsa, de mégis..?/ ede
  Vojandi | #7834 Üzenet | 2006-06-01 20:47:06 |
Szia Ede!

Írok priviben, mert a többi hely, nem a Tolo topikba tartozik.
Andi
  Jucma | #7881 Üzenet | 2006-06-02 19:16:45 |
Szia Andi,

A nagy homokos stand környéke mennyire esik ki a városból? Gyalog azért be lehet sétálni esténként a nyüzsis részre, vagy nagy a távolság?

Bejött nektek ez az apartman, amit írtál? Mi nem foglalunk elõre, csak megyünk és megpróbálunk találni valamit.

Köszi,
Jucma
  Vojandi | #7890 Üzenet | 2006-06-02 20:35:54 |
Szia Jucma!

Bocsi, rosszul fogalmaztam. Nem esik ki ez a rész sem a városból. A fõutca talán 2 km hosszú lehet. Ahogy beérsz Tolóba Nafplion felõl, ott van rögtön a nagy strand, az ezzel párhuzamos utcarészen fõleg csak szállodák vannak, meg élelmiszerüzletek. Aztán jön egy S-alakú kanyar és onnantól kezdõdik az igazi élet, szállodák, boltok, éttermek, bárok...Mindkét utcaszakasz kb. 1-1 km hosszú. Szóval még ha szép lassan sétálsz is, akkor is bejárod az egész fõutcát fél óra alatt. Tolóban nincsenek távolságok.
Nekem kiesõnek számított ez a rész, mert az elsõ tolói nyaralásomnál az utca másik végén, a kikötõ felett voltunk és ott egész más hangulat volt.

Nekem bejött a hotel, bár nem mi választottuk. Mivel a 14 napos körutazás minden mozzanata elõre meg volt szervezve, csak a kész csomagot lehetett megvenni. Szóval nem választhattunk hotelt, azt kellett elfogadni, ami a csomagban volt. Szerencsénkre a program végén lévõ 4 napos tartózkodást meg tudtuk hosszabbítani még 4 nappal, plusz egy athéni szállásfoglalással, mert a hazarepülés idõpontjára heti három járat közül választhattunk.
A Tolo I-II. nagyon jó hotel volt, de normális körülmények között nem foglalunk sosem hotelt, hanem apartmant. Utalom, ha félpanzióhoz vagyok kötve és nincs még egy hûtõszekrényem sem....

Andi
  Jucma | #7974 Üzenet | 2006-06-04 15:30:31 |
Andi!

Ja, hogy ez hotel volt....erre nem figyeltem. Mi is apartman pártiak vagyunk.

Jucma
  Vojandi | #7975 Üzenet | 2006-06-04 15:40:39 |
Jucma, a fenti képelapon jól kivehetõ minden icon_smile.gif
  -törölt nick 6508 | #8027 Üzenet | 2006-06-05 15:47:35 |
Hell!

Én már voltam Toloban és kifejezetten tetszett. Autóval mentem, így kicsit hosszúra sikeredett az út, de jo volt. /a szerbeken hamar tul jutottam icon_smile.gif/
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 9 10 11 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu