A kaját nem felejtettem el mert máshol tényleg nem ettünk,csak a Mamánál de az apartmanba mi is fõztünk, mert a gyerekek nem esznek ám meg mindent én meg nem szeretem kidobni a maradékot ezért megeszem az pedig súlyfelesleggel jár
Ugyan ez az út a miénk is csak fordított utazással
(...)
Benzinkúttal nem volt gondotok?Haspókéknak akadt egy pici
A fordított ha jól sejtem, azt jelenti, hogy elõbb a repcsi és hazafelé busz?
Á, arrafelé mindenhol vannak rendesen benzinkutak, ahol nekünk gondunk volt, az a világ végén van, ráadásul a sziget másik felén, szóval ettõl nem kell tartani.
szia Haspók
Hétvégi kirándulásunk alatt végig a Te beszámolódat tanulmányoztuk,
míg a nap sütötte a hasunkat A párom nyomtatott 1 egész jó térképet,azon végig utaztunk veletek
Sajnos csak ritkán tudok benézni a hellaszra,mert készükök a vizsgámra
De ha végeztem jövõhéten,újra csak kérdezek és kérdezek
Mindjárt indulunk Krétára
Üdv,Macsosz
Igen,így értettem a fordított utat.
Egy kicsit izgul a párom a busz miatt.Õ még ilyet nem csinált,de meggyõztem,mert így olcsóbb
A beszámolódból emlékszem a teli tankra
Macsosz
Mi már harmadszorra voltunk Knossosba és mindig ingyen mentünk be, de lehet, hogy ez is az elõ és az utószezon nyereménye
Lehet... vagy csak figyelmetlen voltam? Ha jól vettem ki a beszámolóból, akkor ki volt írva valahova, de ennek ellenére akartak a nénik jegyet vetetni?
Hát már elkezdtem sakkozni a jövõ évi napokkal, jövõre mindenképpen szeretnék még júniusban, jó korán kimenni! Most úgy látom, hogy egy hét talán menne. Az nem sok, de arra elég, amit még szeretnék Krétából, sõt, a fele idõt Santorinire szánnánk...
Igazából tavasszal szerettem volna menni, de áprilisban még nem biztos, hogy a Samaria nyitva lesz (utánanéztem azóta, de bizonytalan még az az idõszak), meg hát akkor még nem megy fapados sem, szóval a repjegy is bonyolultabb lenne. Május eleve lehetetlen a meló miatt, így marad a június, de ennek két dolog miatt is örülök: egyrészt akkor tudunk megint fapadossal menni, szóval nem kell semmi szervezés meg utánajárás (éljen a lustaság ), másrészt meg akkor már lehet fürdeni a tengerben, ami azért nem hátrány.
Sajnos csak ritkán tudok benézni a hellaszra,mert készükök a vizsgámra
De ha végeztem jövõhéten,újra csak kérdezek és kérdezek
Mindjárt indulunk Krétára
Üdv,Macsosz
Irigyellek ám most, hogy Ti még elõtte vagytok! Én életemben elõször kezdem már ilyenkor tervezni a jövõ évi nyaralást, teljesen bekattantam Görögországra... És hiába nézegetek más országokat, egyik sem vonz jobban - hihetetlen, ezt sosem hittem volna magamról!
A vizsgára készülésért viszont nem irigyellek... de kívánom, hogy legyél túl rajta minél hamarabb, és akkor jöhetnek nyugodtan a kérdések, bátran kérdezz minél többet, imádok Krétáról beszélni-olvasni-írni!
Igen,így értettem a fordított utat.
Egy kicsit izgul a párom a busz miatt.Õ még ilyet nem csinált,de meggyõztem,mert így olcsóbb
Macsosz
Elõször az jutott eszembe, hogy talán fordítva jobb, mert odafelé az ember még a várakozás és a kíváncsiság miatt jobban elviselni a kényelmetlenségeket, de aztán mire ezt leírtam volna, arra gondoltam, hogy végülis a fordított megoldás sem lehet olyan rossz, mert így meg nem érsz haza olyan hamar, nem ér véget olyan hamar a nyaralás...
Vagyis nem is tudom..? Ilyenkor úgy van, hogy az utazás napjaival hosszabbodik az egész út? Vagy nem?
Csatlakoznék Haspókhoz, vizsga után várom én is a kérdéseket.
Nagyon jó Krétáról írni és ábrándozni, mert egy kicsit ott érzem magam.
Sajna nekünk az idén már nincs több Görögország
Macsosz!
Használd ki, hogy TI most mentek, nagyon jó lesz
Haspók
Hihetetlen,de mi is a jövõévet tervezzük már Pedig még el sem indultunk Mindenképp szeretnénk 1 klasszikus körutat tavasszal.
õsszel meg Kréta másik fele. Ez a terv ...meg Korfu,Santorini. Zakhyntos(a lányom jövõhéten indul),Kos és még 1000 sziget
Tíz évig már biztos nem unatkozunk és ez még csak Görögország
Macsosz