Már délben írtam, csak elszállt a netem, de az irományt elmentettem, most másolom be:
Szia Valcsi!
Ez elég rémes, amiket írsz...elsõre el is vette a kedvem Törökországtól (nem mintha eddig nagyon nagy kedvem lett volna), de abban egyetértek Jox-szal, hogy egy esetbõl nem lehet egy országra általánosítani. Az persze való igaz, hogy ha valaki elsõre valami új helyen ilyesmiket tapasztal, oda már nem lesz kedve visszamenni egy második pórbáért.
Szia Ferrari!
Úgy érted, hogy a vízbe a hõfoka miatt nem lehetett bemenni, vagy mert valami más baja volt?
Én is olvasom a topikot rendszeresen (de csak egyszer). Amit hónapokkal ezelõtt olvastam, arra már tutira nem emlékszem (Zsebkuty mentségére).
Bizony elvette a kedvem Törökországtól az ott tapasztaltak. Fõleg a magas páratartalom az ami kikészített és nem kaptam levegõt.
Egyébként voltam már Törökországban, igaz csak 1 napot Bodrumban, mikor Kos szigetrõl áthajóztunk. Ott is rossz tapasztalataim voltak az emberekkel kapcsolatban. Pl. enni szerettünk volna egy kebabot, de gyorsan le is tettünk róla, mikor azt láttam, hogy az elõre levagdosott husiba minden pincér belemarkol és tömi a szájába. Na én ebbõl azért nem eszem, amit így összefogdosnak többen is. Az egyik boltban is át akartak vágni, mert kevesebbet adtak vissza, mint ami járt volna. Szerencse, hogy jól számolunk fejben is, így nem sikerült nekik.
Azért vannak kedves, rendes törökök is, de nem óhajtok a nyaralásom alatt mindíg arra figyelni, hogy mikor akarnak palira venni.
A Carettánál tökéletes volt a tengerpart. Arra semmi panaszom nem lehet. Lassan mélyült aránylag a víz, homokos volt a part és a vízben is csak kb. 40-50 méter után volt egy sáv, ahol lapos, nagy kövek voltak, de ezeket látni lehetett és így kikerülni. Utánna ismét jó homokos volt a tenger alja.
Egyébként láttam a Miradort, de csak a dzsipprõl és a dolmusról. Tényleg nem olyan vészesen nagy a távolság a két szálloda között. Kár, hogy nem jöttetek át ide strandolni, mert tetszett volna. Zuhany is volt a parton, ingyenes napágyak matraccal és napernyõk valamint egy nagy strandbár.
Természetesen teszek majd fel képeket, de egyenlõre olyan sürgõs melóm van, hogy nem tudok rá idõt szakítani, a fiámnál pedig nincs feltelepítve az átjátszó program. Várnotok kell egy kicsit.
Mindegy, már elmúlt! Tegnap egyébként bent voltam a TUI-nál és teljesen igazat adott nekem a srác. Mondta, hogy írjak egy panaszlevelet, mert ezt nem lehet annyiban hagyni, hogy 4 szobából egyik sem volt az, amire fizettünk összesen másfél millió forintot. A kárpótlás megítélése nem az Õ kompetenciája, de miután beadom a levelet, úgy kb. 6 hét múlva várhatok eredményt.
Nagyon szépen köszönöm.
Sajnos még nincs készen az "ajándék", majd kb. a hónap végén!
Mint írtam, teszek fel majd képeket, de sajnos olyan sürgõs munkáim vannak, hogy nem tudok annyi idõt szakítani egyenlõre, hogy feltegyem a netre, de még a saját számítógépre sem. Még én sem láttam õket, csak mikor fotóztam.
Nekünk a szobákkal nagyon szerencsénk volt.
Amikor megérkeztünk szintén nem volt tengerre nézõ szoba.
felajánlották, hogy egy éjszakára költözzünk be a VIP lakosztályba. Elõször nem akartam, mondván, hogy két db kétágyas szobára fizettünk be, végül rábeszéltek. Kárpótlásul másnap kaptunk 2db kétágyas szintén VIP szobát sõt 2 hatalmas gyümölcskosarat.
Tényleg jól jártatok akkor!
Igazából nem érdekelt, hogy hová néznek a szobák, ha nem fizettünk volna mind a négy szobára tengerre nézõ felárat. A legjobban az mérgesített, hogy a 3 napon még 20 euróm bánta, hogy kapjak legalább oldalról tengerre nézõt! Nem a pénz, hanem a pofátlanságuk dühít!