Rodosz
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 856
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80070 Üzenet linkje2008-09-04 23:52:05  Válasz a #79598. hsz-ra

icon_eek.gif Úristen,Vadászkutya!Nem tudom,neked ,,mi jönne"be,ez most nagyon szubjektiv vélemény lesz:Kréta:1hét nem elég,fele Nyugat,fele Dél-Kelet,csodás ókori városrészekkel Chania,Rethymno,gyönyörû öblök,délen tagoltabb partszakaszok,nagyon változatos tájak,délen hagyományos kis halászfalvak,majdnem eredetiek,kecskék,Haspók beszámolója stb...HA engem kérdezel,tudod a választ,DE mivel Rodoszon nem jártam sajna...véleményt róla nem adhatok.Na,most dönts! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
# 857
Rhoda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
94 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80196 Üzenet linkje2008-09-06 16:47:38 

Sziasztok!
Itthon vagyok, ma délelõtt 11-kor szállt le a gépünk ! Sajnos nagyon gyorsan telt az idõ icon_cry.gif . És ahogy gondoltam persze itthon maradtak dolgok a csomagolásnál icon_confused.gif . De ez semmiben nem vetett vissza.
Most még egy jó nagy alvásra van szükség, mert hát a nyaralást valamikor ki is kell pihenni icon_lol.gif így csak jövõ hét közepe felé kezdek majd csak dolgozni icon_wink.gif , de legszívesebben haza sem jöttem volna.
Látom, van aki ezután fog még csak indulni. Irigyelem is Õket, a jóból sosem elég.
Nagyon jó pihenést és sok pozitív élményt kívánok mindenkinek!!!

# 858
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80198 Üzenet linkje2008-09-06 16:56:25 

Szia Rhoda, üdv itthon. Várom, hogy bõvebben írj. Mi 9 nap múlva utazunk. Már nagyon ránk fér.
# 859
Hugi60
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80222 Üzenet linkje2008-09-07 08:09:54  Válasz a #79981. hsz-ra Előzmény #79981

Szia! Te is Stegnába a Christina appartmanba mész szeptember 30-án?Mi kombinált utazással megyünk oda 13 napra. Hugi60
# 860
Rhoda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
94 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80291 Üzenet linkje2008-09-07 20:09:05  Válasz a #80198. hsz-ra Előzmény #80198

Szia Andi!
Szóval akkor összejön várva várt nyaralás ?! HURRÁ icon_lol.gif
Igyekszem minél hamarabb összehozni valamit beszámoló félét.
Bár nem volt az a klasszikus felfedezõs nyaralás, mert már nem elõször voltam Rodoszon.

# 861
Wobbler
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80325 Üzenet linkje2008-09-08 08:14:04 

Mi is szombaton jöttünk haza, fotok válogatása még folyik a fotóalbumra, beszámoló a barátnõm részérõl készül.
# 862
Aadam
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80434 Üzenet linkje2008-09-09 14:01:14  Válasz a #78866. hsz-ra Előzmény #78866

Szia Sutike! icon_smile.gif
Megérkeztünk! Csodás volt a Rodoszon töltött hét! Béreltünk egy mocit és bejártuk a szigetet. Köszönöm a hasznos infókat és a térképeket, sokszor volt hasznunkra, fõként az elsõ napokban.. Átadtam az üdvözleted mindenkinek! Az indián zenészekkel sajnos nem találkoztunk, így nem sikerült szereznem cd-t.. icon_sad.gif
További sok szép nyaralást nektek!! icon_biggrin.gif
Ági

# 863
Sutike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80462 Üzenet linkje2008-09-09 20:38:06  Válasz a #80434. hsz-ra Előzmény #80434

Hali aadam Ági!

Örülök, hogy segíthettem icon_smile.gif, és hogy jól sikerült a vakációtok...

Mostantól nem figyelem a forumot, ha van valakinek valami kérdése, dobjon egy mail-t a sutike@c2.hu -ra... sziasztok icon_smile.gif

képeim:

http://indafoto.hu/sutike/collections

legyetek jók és élvezzétek a sziget szépségeit !

sütike

# 864
Wobbler
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80882 Üzenet linkje2008-09-14 10:16:14 

Szia rhoda !
Köszi a beszámolót, jó volt olvasni !

# 865
Rhoda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
94 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80885 Üzenet linkje2008-09-14 10:38:24  Válasz a #80882. hsz-ra Előzmény #80882

Köszönöm!
Örülök hogy tetszett, még sosem készítettem ilyet, se itt, se másut.
Kicsit izgulok is icon_confused.gif milyen lett, hogyan fogjátok fogadni.

# 866
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80886 Üzenet linkje2008-09-14 10:44:54 

# 867
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80892 Üzenet linkje2008-09-14 12:29:15 

Barátaink, akik már egyszer jártak Koson, most hirtelen felindultságból icon_smile.gif foglaltak egy két hetes last minute utat Rhodosra. tegnap hívtak fel, kérdezõsködni (nekik ez a második görög útjuk)...Énnagyon bíztattam õket, hogy szuper helyet választottak, mindazonáltal Rhodos az a hely, ahová nem szándékozok többet visszatérni a tavalyi élményekre alapozva.
Egy eldugodt, világvégi, halálos nyugalommal bíró helyrõl úgy érkeztünk Rhodosra, mintha a pusztáról egy diszkóba pottyantunk volna. Borzamas emberkavalkád, csupa török bazár...semmi nem volt ott, ami Görögország hangulatát idézte volna nekem. Ettõl függetlenül, tudom, hogy csodaszép sziget. Ha egyszer mégis õt választjuk, akkor elõ- vagy utószezonban és valami vidékiesebb helyre...icon_smile.gif
Ami még nekem nem tetszene, azok ezek a nagyon hosszú, hullámos partszakaszok, ezernyi napozóággyal. Mi azt szeretjük, ha csendes, sima víztükrû, búvárkodásra alkalmas öblök sokásága van a helyen...

# 868
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80908 Üzenet linkje2008-09-14 14:14:51  Válasz a #80892. hsz-ra Előzmény #80892

Én most már nyüzsgésre vágyom! Az eddigi nyaralásaink során mindig csendes helyen voltunk, távolabb kicsit az üdülõfalu centrumától, vagy az adott sziget fõvárosától; fõleg az idei nyaralásra igaz ez. Most már másra vágyom: nagyobb életre, sok-sok üzletre, forgatagra. Meg rengeteg látnivalóra természetesen. Ezért gondolom, hogy nekem Rodosz nyerõ lesz, de én is úgy vagyok vele, hogy utószezonban, szeptemberben lenne ideális oda menni.

Rendes tõled Andi, hogy annak ellenére bíztattad a barátaid, hogy nektek nem annyira tetszett, amit Rodoszból megtapasztaltatok. Amúgy teljesen érthetõ, Karpathosz után Rodosz fõvárosába csöppenni, el tudom képzelni, hogy ez egy éles váltás volt. icon_biggrin.gif De szerintem, Rodoszon (is) csak a fõvárosra jellemzõ ez a nagy zsivaj, és gondolom, fõleg este, amúgy pedig biztos hogy találni sok-sok nyugodt, eldugott helyet a szigeten, és ez így van jól.
Nekem tetszenek a hosszú, kiépített, napernyõs partszakaszok is, de csak akkor, ha azért meg lehet mozdulni az emberektõl, és lehet találni szabad napernyõt és ágyakat. Szeretem az ilyen strandokat is, és az eldugott öblöket is. Mindegyiknek van elõnye.

# 869
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80911 Üzenet linkje2008-09-14 14:44:16 

Semmi bajom Rhodosszal, csak egyszerûen vannak helyek, amik jobban vonzanak és ezek elsõbbséget élveznek nálunk icon_smile.gif Rhodoszra egyszer el kell mennem még, mert az egyetlen ideális kiindulási pont, hogy eljuthassak Symire, Chalkira és Kastelorizzora...és a Pillangók völgyét is látnom kell!!
Szomszédaink is Rhodosra akartak menni az idén, de végül Egyiptomba mentek. Majd ha legközelebb mégis Rhodosra mennének, talán megyünk együtt.

# 870
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80935 Üzenet linkje2008-09-14 18:31:31 

Szia Kristin!

Rodosz városban egész nap nagy a tömeg. Sokan látogatják a török negyedet, ami a várban van, de vannak eldugott gyönyörû kis öblök a szigeten.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 57 58 59 ... 151 152 153   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu