Sziasztok! Vissza ertunk szerencsesen! Paralian ma mar szinte senki nem volt kint a strandon reggel. Monjduk nem is csoda mert 17 fok volt 10 ora korul, ami a nap melege miatt meg mindig kellemesnek hatott...
Uh te jó ég Popeye! csak nem beugrottál Paraliára is egy kicsit
tudsz élni
ez a 17fok nem túl bizalomgerjesztõ! pedig még szeptember vége sincs! ha most ilyen hideg van mi lesz az októberi turnussal
Az indulas elott meg megalltunk Paralian es Makrygialoson is. Az utobbin ebedeltunk egyet. Sajnos nincs mar ott sem jo ido. Kalamataban kaptunk egy kis jegesot felhoszakadassal 16idkan. 17ediken mikor eszaknak indultunk nem volt hideg de esett eleg sok helyen. Sajna a vegere elromlott az idojaras es ahogy neztem az elorejelzest a kov heten szaloniki kornyeken esos idot mondanak vegig. Igazabol nekunk ugy is tunt mintha szepen ki is urultek volna a telepulesek, persze ez lehet amiatt is mert az emberek kesobb indultak neki vagy kirandulni mentek inkabb.
mi tavaly október végén is kimentünk, és iszonyat hideg volt. mondjuk szalonikiben jó volt az idõ a városnézésre, de mikor paralián aludtunk, majd megfagytunk, a három pokróc se volt elég...
Igen Panos elhitette velünk, hogy jó idõ lesz, és ilyen olcsón vissza kell mennünk...ahogy tudom, ezt még jópáran elhitték neki, idén is volt a turnusunkban olyan, aki közölte, hogy "de Panos szerint jó idõ lesz"...hát persze gyerekek. októberben paralia olyan mint a western filmekben az utca egy párbaj elõtt...a szél fújja a bozótot, át az úton.
Na ennyire nem vészes, és remek alkalom arra, hogy bejárd a környéket. Bár Szalonikiben olyan szél volt, h nekem 2 napig fájt a fejem.
Hú most olvastam vissza, ez nagyon negatív lett. De mi marha jó hetet töltöttünk akkor ott, bár nem nyaralásnak, hanem inkább üdülésnek nevezném...a nyaralás szóról én mindig a melegre asszociálok!
Szia Pöpi! Azért én örülnék a 20-22 foknak is, mert nálunk még hidegebb van, sõt azt meg pláne nem bánnám, ha Görögországban lehetnék!
Tegnap küldtem át a fotókat Csuteknek, rólad is van pár darab.
Jól sikerültek!
Sajnálom, hogy nem tudtunk elköszönni tõled, így most utólag köszönöm meg a kirándulást, és a finom salátát!!! Nagyon jól éreztük magunkat!
Örülök, hogy találkoztunk.
Én akkor teljesen elvagyok tévedve, ugyanis azt hittem, hogy Paralián legalább szeptember végéig kánikula van. Októberben pedig enyhébb idõ!
nem baj én úgy is nyáron szeretek nyaralni, nem pedig októberben
Pöpi!
Nekem nagyon hiányoznak a kis halacskák!
Annyit ettem belõlük !
Ha látnád milyen képek születtek !
Írd meg priviben,hogy melyik mail címedre lehet sok képet küldeni!
Csutek! mi van Veled?
nagyon eltûntél!kiváncsian várjuk a beszámolót!!!
Szia Estella!
Szó sincs eltûnésrõl, csak téliálmot aludtam. Mióta hazaértem, kemény fejgörccsel küszködtem. De már rendben vagyok és rendezem a fotókat és a gondolataimat. Ma nekiállok a beszámolónak. Szerintem a jövõhéten olvashatjátok.