Nincs
Szeged-Szaloniki között nyilván nem áll meg az ember shoppingolni, utána pedig nem nagyon vagyok ismerõs, többnyire Grevena felé járunk.
Habár ha jól tévedek Kateriniben van egy Champion üzlet, de ebben nem vagyok biztos. Larissában biztosan tudom, hogy vannak komoly bevásrló központok, de a Katerini-Paralia vidéken nem nagyon szoktam megállni.
Görögországban is, hasonlóképpen mint más országokban ezek a bevásrló központok általában a városon kívül, valamelyik jelentõsebb út mentén vannak és többnyire ki vannak táblázva! Ha tehát jár a szemed, mint a sublótfiók és észreveszed a Dia, Champion, Lidl vagy pl az Interspar táblát már nyerõ vagy Érdemes megnézni ezen helyek bisz-basz ( ) osztályát, sokszor teljesen jópofa és filléres dologba lehet belefutni, de mi pl évek óta az alufóliát is onnan hozzuk; nem az árán spórolunk egy sarokházra valót, hanem az jóval vastagabb és ezért a háztartásban jobban használható
Hát egyedül viszem le a kocsit mert a feleségem az nem vezet és van neki egy rossz szokása,ha beül a kocsiba már alszik is...Tehát izgi útnak nézek elébe!!!
De azért figyelni fogok mikor megyek lefelé mert szeretnék írni egy jó beszámolót az egyik honlapon....
Csak nincs aki jegyzeteljen nekel...
De addig veszek egy diktafont
Cserrobi,igaza van Kakadunak szerintem is becsüld meg az asszonyodat.Mit nem adnék ha tudnék aludni az autóban,én nagyon figyelek mindig még a "sofõröm" helyett is,és folyamatosan jár a szám......hidd el,ez a típus mint én sokkal kellemetlenebb
Témához visszatérve:
Igen, van Lidl és Champion is Kateriniben. De A Lidlben ugyanatz adják, mint itthon (nagyjából), az nem igazán görög. A Champion már valóban sok görög terméket rejt, de hogy szuvenírt nem az biztos.
Bár én tavaly ott vettem a frappé készítõt, de az még sem szuvenír.
Nem kell keresgélned, mindenütt van ajándék bolt és megtalálod a számításod. Esetleg ne kapkodd el a vásárlást, mert az árak sem egformák.
Szinte biztos, hogy aki járt a Megallonál, az vett ilyen rézkarc emléket.
Ha a nagyot vesszük, akkor itthon gondolkodhatunk azon, hogyan keretezzük be, hiszen 50 x 63 cm-es. Természetesen a keret többe fog kerülni!
Bár szuvenírek témában Paralian idén profi lettem: mindent össze vásároltunk, mintha most járnánk arra elõször: felespohár, fotóalbum, törölközõ, hûtómágnes...mindenen pieria megye térképe, vagy Paralia felirat...és persze ezeket csak magunknak, az ajándékokról még nem is beszéltünk.