Szia Judithka
Kiderült számomra,hogy a +10Eu.nem magán-borravaló volt
annak,aki a kocsitokat leszállította
Transzferdíjnak hívják és Ierapetrába 10,Makri ialora 15Euro
hivatalosan
Ez az infó több,mint 1 hetes e-mail-ezésembe került velük
Remélem,ez kicsit elûzte ezzel kapcsolatos bosszúságodat
Szia Macsosz!
Látom a napok számát a neved mellett, és egy kicsit irigykedek. Nagyon remélem jó idõtök lesz
Nem biztos, hogy az elkövetkezõ napokban gépközelben leszek, ezért most kívánnék Nektek nagyon jó utat, sok kirándulást, fürdést. Készítsetek sok-sok képet.
Jó utat, szép idõt
Whitefrost
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat
Azon leszünk,h.megfeleljünk az elvárásoknak:
Sok-sok fürdés,kirándulás És igyekszünk nem hagyni magunk mögött szüz területeket Kelet-Krétán
Köszönöm Juhi
Semmiképp nem akarjuk kihagyni
Most olvasom a könyvet(A Sziget).Csak az elején tartok,de már biztos,h.más szemmel fogom nézni a helyet,
mint egy egyszerû turista Macsosz
tegnap a fiamért mentem a suliba, épp ott volt egy görög térkép a falon...kicsit elméláztam a "múlton"...és nagyon irigykedtem rátok, akik ma mentek.. jó nyarat, de, ha nem hoztok meleget, öri-hari..
Õszinte irigykedésem Macsosz és Tzotya felé! Azért annyira nem vagyok gonosz, hogy azt írjam, várom õket vissza, mert õk nyilván nem várják ezt túlzottan... De jó lesz majd friss élményeket hallani Krétáról, mert nekem olybá tûnik, mintha már kb. ezer év telt volna el azóta, hogy hazajöttünk... már simán begyûrtek a hétköznapok, és dec. közepéig esélyem sincs másra.
Szia Haspók!
Sajna rám is ez vár amit leírtál, de alig várom, hogy olvashassam a híreket Macsosz és Tzotyáéktól.
Remélem azért annyira nincs rossz idejük?
Whitefrost
Reméljük... de az itthoninál biztos jobb idejük van, mondjuk ez nem nehéz mostanság... hihetetlen, hogy semmi vénasszonyok nyara nem volt az idén, talán csak egy hétvége, és pikk-pakk, máris novemberben érzem magam.
Csak behunyom a szemem, és karácsony, de abban az a jó, hogy hamar jön a jövõ év, amikor újra lehet menni Görögországba!
Elõjegyeztem a bookline-on a Tõzsér-féle Kréta könyvet, hátha... De gondolom, hatszázezren várakoznak még elõttem a virtuális sorban... (Addig is megvettem a Kos-Rodos könyvét, bár most azt sincs idõm olvasgatni.) Gondolkodtam, hogy megrendelem A szigetet is, de majd inkább késõbb, ha majd mást is veszek vele együtt, akkor kisebb lesz a postaköltség. (Remélem, ez nem lesz addigra hiánycikk. )