Makrigialos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1141
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81874 Üzenet linkje2008-09-25 09:42:51 

degu írta:
...de azert kicsit kisporoljak a kajat,nem ugy mint otthon egy lakodalom hogy terujj terujj asztalkam van,de tudnak elni...

Hát ott, ahol én voltam, nem volt spórolás... icon_rolleyes.gif Rengeteg kaja - csupa finomság - megmaradt; még szerencse, hogy vacsora után voltunk... icon_confused.gif icon_redface.gif icon_lol.gif Nem ismersz fel valakit a képekrõl? icon_razz.gif

# 1142
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Degu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81876 Üzenet linkje2008-09-25 09:55:00 

szia!Megnezem jobban,nekunk csak az eskuvo volt itt,a lagzi katerinibe.
# 1143
Degu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81877 Üzenet linkje2008-09-25 09:58:00 

jo adnak adagot kajaba,de nem ugy mint otthon hogy van husleves,meg porkolt,meg rengeteg fele hus,es annyit eszel amennyi beled fer,azert otthon nagyobb a valasztek,sutemenybe foleg,de nekem itt jobban tetszik amikor a lagzi helyre er az ifju par,szep romantikus zene,romantikus fenyek,muho kozben,az nagyon meghato volt nekem.
# 1144
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81889 Üzenet linkje2008-09-25 14:26:06  Válasz a #81877. hsz-ra Előzmény #81877

Szia degu! Mikor volt ez a lagzi, amirõl Te írsz. Mert mikor mi ott voltunk szept. 9-tõl mi is láttunk egy "lánybúcsút", legalábbis mi annak véltük. Le volt az utca zárva, zenekar, hatalmas tömeg. Nagyon tetszett, de nem mertünk túl közel menni.
Másnap volt az esküvõ, fekete sportautóval hozták a menyasszonyt, és körbevitték a falun, közben meg már Õt várta az egész lagzis tömeg.
Hatalmas felhajtás volt, az biztos!
A lagzi nem a faluban volt, mert utána már nem láttunk sehol nagy tömeget, ami a lakodalom lett volna, ezért gondolom, hogy biztos nem a faluban volt.
Lehet, hogy egyrõl beszélünk? De irigyellek, hogy ilyesmin is résztvehettél!

Ha ott voltál még, akár találkozhattunk is volna! Sajnálom,hogy nem futottunk össze, illetve, hogy nem volt megbeszélve. icon_lol.gif

# 1145
Degu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81903 Üzenet linkje2008-09-25 16:50:03 

Szia Aniko!
Igen az volt az a lagzi,a menyasszony ehy fekete bmv kabrioval,o volt a baratom novere.En is megyek mar haza sajnos,mar csak 4 napom van,de nagyon banom,majd november,december valamikor vissza.Itt most nem jo az ido,esik az eso,es hideg van napok ota,az utolso nyaralo turnust nem irigylem,szegenyek,igazabol csak a szallasokon tudnak ulni.Sanalom hogy nem beszeltunk meg talalkozot,majd jovore ha jossz megint,sajnos mostanaba tudok csak net kozelbe kerulni igazan.

# 1146
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81935 Üzenet linkje2008-09-25 20:08:37  Válasz a #81903. hsz-ra Előzmény #81903

Degu! Akkor tényleg bánom, hogy nem találkoztunk. Hátha még a lánybúcsúba is "belophattál" volna!?
De tényleg, jó lett volna beszélni! Jövõre ha minden összejön, akkor csak látogatóba ugrunk be Makryra, de pár órára mindenképpen, akkor ha ott leszel megbeszélhetünk valamit.

Én is sajnálom a most kintlévõket, bár én nem tudom elképzelni, hogy a szálláson üldögélnék. Felöltöznék, és biztos, hogy mennék azért kirándulgatni valamerre! Mi esernyõvel is útrakeltünk, hisz az is Görögország!

Van pár perces videóm az esküvõrõl, lehet, hogy Te is rajta vagy!? Majd valahová felrakom, és szólok, hogy nézd meg! icon_lol.gif

# 1147
Degu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81980 Üzenet linkje2008-09-26 05:23:41 

Szia Aniko!

Remelhetoleg meg leszek jovore,es akkor tudunk talalkozni,es beszelgetni megha kicsit is.

Az itt levoknek most tenyleg rossz lehet,esik az eso 3 napja egyfolytaban,nem tudom igy inditjak e a fakultativokat,es busszal jottek akik vannak,keves most az autos,a Dalinak vege,bezarjak ha minden igaz,mar epp hogy nyitva van,a Sand Bar ures,a tevernak uressek,sehol nincs ember este.

A lanybucsu az tenyleg szuper volt,es hihetetlen kedves emberek voltak,en nagyon elveztem.

# 1148
Degu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81981 Üzenet linkje2008-09-26 05:25:10 

2008.DeCEMBER 26-JAN.1-IG AZTHISZEM AZ ANDROMEDA TRAVEL KARACSONYI,SZILVESZTERI UTAT HIRDETETT MAKRIGIALOSZRA.MAR AZ OLDALUKON FONT VAN.
# 1149
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82010 Üzenet linkje2008-09-26 17:53:40  Válasz a #81981. hsz-ra Előzmény #81981

Ok Degu! Rajtam nem fog múlni! Remélem jövõre is ott leszel, és minden úgy alakul, ahogy szeretnéd!?

Láttuk mi is, hogy remek a hangulat a lánybúcsún, el is hiszem, hogy jól érezted magad!

Én már láttam a szilveszteri utat Makrygialosra. Sajnos árban nem annyira kedvezõ, mint a Dias-Zeusé, szóval ha összejön a görög szilveszter, akkor valószínû, hogy inkább a stavrosit választjuk.
Azért remélem egyszer még Makryban is fogok szilveszterezni!!!! icon_lol.gif

# 1150
Degu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82036 Üzenet linkje2008-09-27 07:55:58 

hat igen,az andromeda jol dragan adja azt az 5 napot,de biztos igy is jonnek sokan,majd kiderul.en sajna 3 nap es megyek haza,fajo szivvel.itt tegnap vegre kisutott a nap,de este jo nagy vihar volt.itt vege a szezonnak sehol senki,Makri kihalt.
# 1151
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82046 Üzenet linkje2008-09-27 14:57:42  Válasz a #82036. hsz-ra Előzmény #82036

Degu! Elhiszem, hogy fáj a szived otthagyni Makrygialost! Én ilyenkor még szivesebben lennék ott, amikor kihalt minden.
Amikor ott voltunk és vihar utáni idõ volt, akkor is lesétáltam a partra, csak ültem ott, néztem a hullámokat és olyan jó csend volt, nyugalom. Akkor sem jártak az utcán. Olyan lehet most is, én nagyon élveztem!
Amikor ideges vagyok, és mindig leülhetnék a tengerpartra, úgy érzem, megnyugtatnának a hullámok!

Sajnos ha itthon nézem felvételrõl, az nem ugyanaz! icon_lol.gif

# 1152
Degu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83243 Üzenet linkje2008-10-17 09:36:19 

Sziasztok! Itthon vagyok sajnos, fájó szívvel, de november 19.-én visszatérek a barátomhoz. Már alig várom, csak a napok lassan telnek. Hiányzik Makri, a tenger, a napsütés, az emberek....,mert ott meleg van épp, nyár van....fürdenek a tengerben....,de mikor én ott voltam persze hogy rossz idő volt az utolsó 2 hetemben. Valaki karácsonykor Andromédával Makriba?
# 1153
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83295 Üzenet linkje2008-10-17 22:46:19  Válasz a #83243. hsz-ra Előzmény #83243

Degu! Elhiszem, hogy mennyire rossz lehet most neked, de azért nem sajnállak, inkább irigyellek, hogy nemsokára mész vissza!
Meddig leszel kint? De jó neked! Bárcsak én is fiatalabb lennék, biztos, hogy nem tétováznék én sem!

Tényleg olyan jó idő van, hogy fürödni lehet? De jó az ott élőknek! Bár én nem panaszkodom, mert nekünk végig szép időnk volt!

Mi tervezünk görög szilvesztert, de nem Makryba, sajnos a pénz nagy úr, és oda drágább az út, mint egy másik helyre, bár én szivesen mennék oda is. icon_lol.gif

# 1154
Degu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83318 Üzenet linkje2008-10-18 16:41:28 

Szia Aniko!
Nem tudom még meddig leszek kint,az igazából függ a barátomtól,és hogy az ő dolgai hogy alakulnak,hogy lesz e neki nagyobb kávézo,kajálda,mer ha igen ott fogok dolgozni,de ha jól alakul februárba jövök csak haza.igen barátom mondta nagyon meleg van náluk,úsznak a tengerbe,sajnos nekem az utolsó 2 hét rossz időbe telt,Igen tudom most drága a karácsony,szilveszter Makrin,de biztos jó páran lesznek akik mennek.

Egy kérdés, tudtok olyan progit amivel a képeimet összetudom rakni videóba?

szép napot.

# 1155
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83323 Üzenet linkje2008-10-18 17:57:07 

degu írta:
...Egy kérdés, tudtok olyan progit amivel a képeimet összetudom rakni videóba?...

Én ezt használom: Photo Story 3 for Windows; szinte mindent tud, de szépen megcsinálni egy foto-videót nagy meló. Több helyről (Microsoft is) letölthető. A kész anyagot nem írja lemezre, a Nero Burning ROM 7 kell hozzá, az viszont szuper. icon_wink.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 76 77 78 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu