Amatőr kis fotós vagyok ,de Thassos nagyon szép,és azok az illatok . Mint fegyverhordozó vittem a botot, meg a ronda százlábú csalikat ,de halat csak a tavernákban ettem. Képzeld még polipot is .Nem tüntünk el csak nagyon sok a munkánk ,nov 2-után már lesz időnk, de addig csak az alvásomból tudok lopni perceket. Örömmel olvasom minden mondatod ,szerettem volna személyesen elmondani hogy mekkora életművesznek tartunk,de nem jött össze,az állitásom ezek után még inkább fenttartom . Gyönyörü képek,tartalmas és szép élményeket sugall minden pillanatképed. Azért majd igyekszem idenézni,de most munka és munka .
Szia H.apci!...szerettem volna személyesen elmondani hogy mekkora életművesznek tartunk,de nem jött össze,az állitásom ezek után még inkább fenttartom . Gyönyörü képek,tartalmas és szép élményeket sugall minden pillanatképed...
A látszal csal... Köszönöm az elismerést; valóban rengeteg élményünk van, csodaszép dolgokat láttunk, de sokmindenről le is maradtunk; volt néhány apró kényszerhelyzet. Utólag elgondolgodtunk rajta, hogy szabad volt-e így végigrohanni Görögországon. Nem tudom, de nem bántuk meg... Most élem át az egészet igazán a képeket nézegetve.
H.apci, Thassos is sikerült? Nem tudom felfogni, hogy ennyi minden belefért nektek. Tudom, hogy nem szeretsz beszámolót írni, de nem írnál esetleg egy összefoglalót a körutazásokhoz, hol mennyi napot voltatok vegül, mi tetszett a legjobban. Láttama képeid között, hogy még Lefkada is belefért. Nagyon szeretnék én is ilyen körutazást, csak félek, hogy egy borzalmasan megerőltető hajszává válna az egész. Elkalandoztam, bocsánat, ez itt már totál off.
Láthatod, hogy én is csak most kezdem felfogni, hol is jártunk és mit csináltunk... Rendben, lesz egy rövid összefoglaló, de csak később; nagyon be vagyok havazva, s itt is szeretnék lenni...
Igen, voltunkThassoson is (ld.: #81510!).
Mégegyszer is köszönöm a "lázítást",Thassos nagyon szép,és kocsival még jobb is volt menni,mert útközben elakadtunk Kavala városában,nekem nagyon tetszett. A képeid nagyon szépek,és még pihentél is.
Éni s átfutottam a képeiteken ma. Egyszerűen most annyian tesztek fel hatalmas albumokat, hogy nem győzöm nézni. Csak a kiskép formátumban néztem végig, de ti sem panaszkodhattok.
Igazad van Te voltál a kezdeményező , azután Andi, és a többi kedves hellaszos fórumtag. Thassosra Bulgária felé mentünk, és nagyon sajnálom, hogy a Rilai kolostort kihagytam. A képeid gyönyörűek.Mi Szofiába akkora dugóba kerültünk hogy 3-órát araszoltunk, Blagovgrádnál pedig eltévedtünk,így nem maradt rá idő,így is este értünk Thassosra . Na és a vitáról már nem is beszélve ,ha jó felé megyünk az a Jana ,ha eltévedünk annak csakis Én lehetek az oka , de térkép ?, az minek
Na ez szép... Hogyan lehet térkép nélkül elindulni!?
Szófiánál nyilván nem tudtátok az elkerülő utat (pedig a fórumosok is írtak róla), azon nem szokott dugó lenni. Hogy lehet Szófia után eltévedni - még térkép nélkül is? Az idő nagyon drága, egy jó térkép ahhoz képest (meg az út árához) semmiség!
(A kolostort tényleg sajnálhatod, bár amikor én utoljára voltam - az őskorban, akkor még felengedtek az emeleti kerengőre, ahonnan még jobban fotózható; most ez le volt zárva. )
Nekem is... , de ebbe nem szólhat bele ( vagy ha mégis, kit érdekel ), bár vannak néha erőszakos próbálkozásai ; én tudom az aznapi utat fejből, s ez általában elég.
Sziasztok!
Nos nem térkép nélkül, de a Jana is vizuálisan vezet. Időnként eltévedünk, így volt ez Thassoson is, kerestuk a Mamin által leírt márványbánya strandját. Rossz felé fordultunk,az út fölfelé vitt,de a kilátás gyönyörű volt. A dolog akkor kezdett gyanus lenni, mikor szembe hatalmas emeletes dömperek jöttek fehér márványporral. Púder ugye nem lehet!? Na ott már kezdtem félni, az autó lökhárítója tolta a port, és mikor kiléptem térdig süllyedtem az egészben. Akkor ott megfordultunk, a portol nem láttunk, csoda hogy a fényképezőgép kibírta. Nézzétek ez a fönti márványbánya.