Thassos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
Hozzászóló Üzenet
# 1081
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82166 Üzenet linkje2008-09-29 21:53:39  Válasz a #82158. hsz-ra

Szia H.apci!

Amatőr kis fotós vagyok icon_redface.gif ,de Thassos nagyon szép,és azok az illatok icon_smile.gif icon_smile.gif . Mint fegyverhordozó vittem a botot, meg a ronda százlábú csalikat icon_evil.gif icon_rolleyes.gif ,de halat csak a tavernákban ettem. Képzeld még polipot is icon_lol.gif .Nem tüntünk el csak nagyon sok a munkánk icon_sad.gif ,nov 2-után már lesz időnk, de addig csak az alvásomból tudok lopni perceket. Örömmel olvasom minden mondatod icon_smile.gif ,szerettem volna személyesen elmondani hogy mekkora életművesznek tartunk,de nem jött össze,az állitásom ezek után még inkább fenttartom icon_smile.gif . Gyönyörü képek,tartalmas és szép élményeket sugall minden pillanatképed. Azért majd igyekszem idenézni,de most munka és munka icon_cry.gif icon_cry.gif .

üdv timba

# 1082
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82169 Üzenet linkje2008-09-29 22:03:40  Re:

timba írta:
Szia H.apci!...szerettem volna személyesen elmondani hogy mekkora életművesznek tartunk,de nem jött össze,az állitásom ezek után még inkább fenttartom icon_smile.gif . Gyönyörü képek,tartalmas és szép élményeket sugall minden pillanatképed...

A látszal csal... icon_rolleyes.gif icon_redface.gif Köszönöm az elismerést; valóban rengeteg élményünk van, csodaszép dolgokat láttunk, de sokmindenről le is maradtunk; volt néhány apró kényszerhelyzet. Utólag elgondolgodtunk rajta, hogy szabad volt-e így végigrohanni Görögországon. icon_confused.gif Nem tudom, de nem bántuk meg... icon_wink.gif icon_razz.gif Most élem át az egészet igazán a képeket nézegetve.

# 1083
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82172 Üzenet linkje2008-09-29 22:06:55 

H.apci, Thassos is sikerült? Nem tudom felfogni, hogy ennyi minden belefért nektek. Tudom, hogy nem szeretsz beszámolót írni, de nem írnál esetleg egy összefoglalót a körutazásokhoz, hol mennyi napot voltatok vegül, mi tetszett a legjobban. Láttama képeid között, hogy még Lefkada is belefért. Nagyon szeretnék én is ilyen körutazást, csak félek, hogy egy borzalmasan megerőltető hajszává válna az egész. Elkalandoztam, bocsánat, ez itt már totál off.
# 1084
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82176 Üzenet linkje2008-09-29 22:16:57  Válasz a #82172. hsz-ra Előzmény #82172

Láthatod, hogy én is csak most kezdem felfogni, hol is jártunk és mit csináltunk... icon_eek.gif icon_redface.gif Rendben, lesz egy rövid összefoglaló, de csak később; nagyon be vagyok havazva, s itt is szeretnék lenni... icon_wink.gif
Igen, voltunkThassoson is (ld.: #81510!).

# 1085
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82177 Üzenet linkje2008-09-29 22:17:41 

Kedves Vojandi!

Mégegyszer is köszönöm a "lázítást",Thassos nagyon szép,és kocsival még jobb is volt menni,mert útközben elakadtunk Kavala városában,nekem nagyon tetszett. A képeid nagyon szépek,és még pihentél is.

# 1086
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82179 Üzenet linkje2008-09-29 22:21:05 

Éni s átfutottam a képeiteken ma. Egyszerűen most annyian tesztek fel hatalmas albumokat, hogy nem győzöm nézni. Csak a kiskép formátumban néztem végig, de ti sem panaszkodhattok.
# 1087
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82185 Üzenet linkje2008-09-29 22:32:07  Válasz a #82177. hsz-ra Előzmény #82177

h.apci: #78729

vojandi: csak #78740 ! icon_evil.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif icon_lol.gif

# 1088
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82314 Üzenet linkje2008-10-02 10:45:14  Válasz a #82185. hsz-ra Előzmény #82185

Kedves H.apci!

Igazad van Te voltál a kezdeményező icon_redface.gif icon_lol.gif , azután Andi, és a többi kedves hellaszos fórumtag. Thassosra Bulgária felé mentünk, és nagyon sajnálom, hogy a Rilai kolostort kihagytam. A képeid gyönyörűek.Mi Szofiába akkora dugóba kerültünk hogy 3-órát araszoltunk, Blagovgrádnál pedig eltévedtünk,így nem maradt rá idő,így is este értünk Thassosra icon_rolleyes.gif icon_biggrin.gif . Na és a vitáról már nem is beszélve icon_sad.gif ,ha jó felé megyünk az a Jana icon_biggrin.gif ,ha eltévedünk annak csakis Én lehetek az oka icon_evil.gif icon_eek.gif , de térkép icon_redface.gif ?, az minek icon_exclaim.gif icon_question.gif icon_lol.gif

Timba http://thassos.jan-es.digifotoalbum.hu/

# 1089
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82317 Üzenet linkje2008-10-02 11:11:22  Válasz a #82314. hsz-ra Előzmény #82314

Szia!

Na ez szép... icon_rolleyes.gif Hogyan lehet térkép nélkül elindulni!? icon_eek.gif icon_confused.gif

Szófiánál nyilván nem tudtátok az elkerülő utat (pedig a fórumosok is írtak róla), azon nem szokott dugó lenni. Hogy lehet Szófia után eltévedni - még térkép nélkül is? icon_eek.gif icon_rolleyes.gif Az idő nagyon drága, egy jó térkép ahhoz képest (meg az út árához) semmiség! icon_wink.gif icon_razz.gif

(A kolostort tényleg sajnálhatod, bár amikor én utoljára voltam - az őskorban, akkor még felengedtek az emeleti kerengőre, ahonnan még jobban fotózható; most ez le volt zárva. icon_cry.gif )

# 1090
Jan-es
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
56 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82319 Üzenet linkje2008-10-02 11:26:16  Válasz a #82317. hsz-ra Előzmény #82317

Szia H.apci!

"Hogy lehet Szófia után eltévedni "

Hogy hogyan, icon_eek.gif icon_question.gif nekem feleségem van icon_exclaim.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 1091
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82322 Üzenet linkje2008-10-02 12:11:50  Re:

Jan-es írta:
Szia H.apci!

"Hogy lehet Szófia után eltévedni "

Hogy hogyan, icon_eek.gif icon_question.gif nekem feleségem van icon_exclaim.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Nekem is... icon_rolleyes.gif , de ebbe nem szólhat bele ( vagy ha mégis, kit érdekel icon_confused.gif icon_redface.gif ), bár vannak néha erőszakos próbálkozásai icon_rolleyes.gif ; én tudom az aznapi utat fejből, s ez általában elég. icon_wink.gif icon_biggrin.gif

# 1092
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82328 Üzenet linkje2008-10-02 13:02:44 

Úgy látszik én vagyok a béna! Én nem találom H.apci képeit. Hol vannak? icon_redface.gif
# 1093
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82330 Üzenet linkje2008-10-02 13:07:19 

Már megvan! icon_biggrin.gif Rossz helyen kerestem! icon_redface.gif
# 1094
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82331 Üzenet linkje2008-10-02 13:08:05 

Dettix írta:
Úgy látszik én vagyok a béna! Én nem találom H.apci képeit. Hol vannak? icon_redface.gif

Dehogyis vagy Te béna icon_wink.gif icon_razz.gif ; én vagyok kicsit ravasz... icon_wink.gif icon_lol.gif

https://gk-2008.h-apci.digifotoalbum.hu

# 1095
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82348 Üzenet linkje2008-10-02 17:42:51 

Sziasztok!
Nos nem térkép nélkül, de a Jana is vizuálisan vezet. Időnként eltévedünk, így volt ez Thassoson is, kerestuk a Mamin által leírt márványbánya strandját. Rossz felé fordultunk,az út fölfelé vitt,de a kilátás gyönyörű volt. A dolog akkor kezdett gyanus lenni, mikor szembe hatalmas emeletes dömperek jöttek fehér márványporral. Púder ugye nem lehet!? Na ott már kezdtem félni, az autó lökhárítója tolta a port, és mikor kiléptem térdig süllyedtem az egészben. Akkor ott megfordultunk, a portol nem láttunk, csoda hogy a fényképezőgép kibírta. Nézzétek ez a fönti márványbánya.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
<   1 2 3 ... 72 73 74 ... 391 392 393   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu