Tanuljunk görögül!
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szótár
Hozzászóló Üzenet
# 436
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
_Ani
Moderátor
Moderátor
70 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82868 Üzenet linkje2008-10-10 08:14:46 

Szia Mara,
Most nézem, hogy ajánlották neked a Vécsey utcában lévő tanfolyamot. Én most járok oda és nagyon tetszik.
Nyelv nem egyszerű, tanulni kell. Mi az Επικοινωνήστε Ελληνικά tankönyvből tanulunk. Szerintem nagyon jó könyv. Viszont a tanfolyam már betelt, talán még sokan is vagyunk. Hogy mikor indul a következő, kedden megkérdezem.

Az alábiakban tudnék segíteni nektek. Szilveszterkor megyek ki Thessalonikibe. Esetleg ha valakit érdekel és tudjátok a könyvek pontos címét és nevét, akkor talán meg tudom szerezni. Csak utána kell járni, mennyibe kerülnek és az anyagiakat pedig majd priviben megbeszéljük.

# 437
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83007 Üzenet linkje2008-10-12 16:18:03  Válasz a #82868. hsz-ra Előzmény #82868

szió az említett könyv ára nem vészes én is ebből próbálkozok tanulni.Két éve szereztem meg.Kb 40 euró volt akkor
# 438
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83104 Üzenet linkje2008-10-13 23:18:30  Válasz a #83007. hsz-ra Előzmény #83007

Bocsi mindenkinek.Ez egy nagyon kb. ár volt amit írtam utánéztem a helyes ár 24 eu 80 cent.Ezt a könyvet két éve szereztem meg azóta lehet változott az ára.Én is nagyon szeretem,időm sajna nincs túl sook hogy forgassam.Jó tanulást mindenkinek.Ági
# 439
Pappiro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
62 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83215 Üzenet linkje2008-10-16 16:36:28  Nyelvvizsga

Sziasztok!

Jön valaki nyelvvizsgázni novemberben?????
Én ma leadtam a jelentkezésem. icon_redface.gif Holnap van a jelentkezési határidő!!! icon_wink.gif

Üdv minden görögül tanulónak!

# 440
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83310 Üzenet linkje2008-10-18 13:45:05 

Sziasztok!

Szerdától én is beléptem a "hivatalosan" görögül tanulók sorában!!!
Sikerült végre egy számomra megfelelő feltételeket biztosító tanfolyamot találni icon_exclaim.gif (hely, idő, pénz... icon_wink.gif )
Most nagyon boldog vagyok és megállíthatatlan a tanulásban.
icon_razz.gif

# 441
Mano
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83676 Üzenet linkje2008-10-23 22:35:14  Válasz a #70930. hsz-ra Előzmény #70930

Szia , megkérdezhetem hol nyelvvizsgáztál?
A rigóban?

Köszi Üdv. Mano

# 442
Mara76
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83912 Üzenet linkje2008-10-28 10:27:24  Válasz a #82868. hsz-ra Előzmény #82868

Szia Ani!

Köszi a választ. Én sajnos már lemaradtam a Vécsey utcai tanfolyamról, amikor hívtam őket már tele volt. De szerencsére találtam egy másikat itt a nyugatinál. Csak hatan vagyunk egy csoportban, csak kicsit lassan haladunk:(.
Mi is ugyanebből a könyvből tanulunk, én 21 euroért vettem kint Krétán még októberben. Gyorsan be is szereztem a második könyvet is. Viszont hanganyagot elfelejtettem hozzá venni, és hát hiába kértem meg egy görög barátomat, hogy nézzen be egy könyvesboltba..... Szerintem soha nem fog megérkezni az a cd. Szóval ha esetleg tudsz hozni nekem az az első és a második könyvhöz anyagot, azt megköszönöm. Úgy tudom olyan 10-13 euro között van az ára.
Egyébként de jó neked, hogy mész Szilveszterkor Görögországba:)!!!!

Üdv: Mara

# 443
Sagapw93
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84382 Üzenet linkje2008-11-03 17:34:25  Válasz a #1736. hsz-ra Előzmény #1736

sZIASZTOK!!!! icon_smile.gif Megszeretnék tanulni görögül,már sokat keresgéltem emiatt a neten,persze találtam jó oldalakat(pl.ezt is icon_biggrin.gif ,de valami jó nyelvkönyv kéne.Ha tudtok ilyen könyvet írjátok már meg a címét,vagy ha nem is nyelvkönyvet akkor valami jó kis web oldalt ,amiben már az alapoktól le van írva minden részletesen,és persze pontosan.Légyszíves írjátok már meg nekem.Köszi:)Puszi mindenkinek:)
# 444
Stratos
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
2693 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84408 Üzenet linkje2008-11-03 22:19:49  Re:

Sagapw93 írta:
sZIASZTOK!!!! icon_smile.gif Megszeretnék tanulni görögül,már sokat keresgéltem emiatt a neten,persze találtam jó oldalakat(pl.ezt is icon_biggrin.gif ,de valami jó nyelvkönyv kéne.Ha tudtok ilyen könyvet írjátok már meg a címét,vagy ha nem is nyelvkönyvet akkor valami jó kis web oldalt ,amiben már az alapoktól le van írva minden részletesen,és persze pontosan.Légyszíves írjátok már meg nekem.Köszi:)Puszi mindenkinek:)

Szia! ezt a (hanganyagos) topicot nézted már?
https://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=327&start=0

Ugyan ez egy lezárt topicnak tűnik, de bármikor felélesztehető a segítségetekkel! Mert sajna - én magam -, még nem tudtam befejezni a dolgot...
A cél, az egész anyag teljes lefordítása volna, és a topic minden egyes oldalára, 15 részre osztva jutna egy-egy lecke, (azaz, a topic 10 oldalból állna, és azon belül, a részeket a 15 db hozzászólásába osztanám szét - minden fejezet anyagát külön; a gyakorlatait, nyelvtani részt, szószedetet, stb.)

Ezekhez csupán egy kézi szótárra, esetleg némi angol tudásra lenne szükség! Vagy bármi ötletre, ahhoz hogyan készítsünk együttes erővel olyan görög-magyar anyagot, aminek segítségével (és aminek készítése által is!) MÁS is könnyebben kezdhetne neki, a nyelv elsajátításához !!!
A feltenni szándékozott anyagokat akár privát levélben, akár a gmail címemre is elküldhetitek...

Szólj, ha bármi egyéb segítségre volna szükség, vagy kérdésed merülne fel!

# 445
Mara76
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84427 Üzenet linkje2008-11-04 12:25:07 

Szia Ani! Egyébként hányan vagytok a Vécsey utcai tanfolyamon? Az teljesen kezdő?

Üdv: Mara

# 446
Waiizard
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84532 Üzenet linkje2008-11-05 01:33:02 

Sziasztok! icon_redface.gif
Már pár órája itt ülök és olvasgattam a régebbi hozzászólásokat, lehet elkerülte a figyelmem... de szeretném a segítségeteket kérni. Tudnátok valami baráti és tényleg jó nyelvtanfolyamot ajánlani Budapesten? Nagyon az elején tartok, maradjunk annyiban. icon_smile.gif
Előre is köszönöm, már nagyon szeretném elkezdeni komolyabban icon_smile.gif
Mindenkinek további szép estét!

# 447
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
_Ani
Moderátor
Moderátor
70 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84536 Üzenet linkje2008-11-05 07:31:03 

24 fő jelentkezett, de ebből azért páran egyéb okokra hivatkozva lemorzsolódtak. Most 17 fő van, de mindig van valaki, aki hiányzik.

Waiizard! Görög Önkorinál kérdezd meg. Ha érdekel, priviben elküldöm a számukat. Ha jól emlékszem január 16-ig tart nálunk az első félév, hogy utána indítanak kezdő csoportot az nem tudom.

# 448
Waiizard
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84625 Üzenet linkje2008-11-06 10:34:25  Válasz a #84536. hsz-ra Előzmény #84536

Szia! Köszönöm, az jó lenne. Megpróbálnám. További szép napot!
# 449
Elephant
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85422 Üzenet linkje2008-11-17 09:21:15 

Sziasztok,
en is egyedul tanulgatok gorogul... es talaltam valami nagyon hasznosat es gondoltam megosztom veletek. Ez tartalmaz hanganyagot, a leckeket legepelve es szoszedetet is...
Szerintem hasznos es jo icon_biggrin.gif
Viszont csak azoknak tudom ajanlani akik beszelnek angolul.
Ha vaalkit erdekel szoljatok icon_smile.gif

# 450
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85423 Üzenet linkje2008-11-17 09:22:02 

Szia Elephant!
Engem érdekel icon_smile.gif Tudnál segíteni?
Előre is köszi!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szótár
<   1 2 3 ... 29 30 31 ... 42 43 44   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu