Szia Mara,
Most nézem, hogy ajánlották neked a Vécsey utcában lévő tanfolyamot. Én most járok oda és nagyon tetszik.
Nyelv nem egyszerű, tanulni kell. Mi az Επικοινωνήστε Ελληνικά tankönyvből tanulunk. Szerintem nagyon jó könyv. Viszont a tanfolyam már betelt, talán még sokan is vagyunk. Hogy mikor indul a következő, kedden megkérdezem.
Az alábiakban tudnék segíteni nektek. Szilveszterkor megyek ki Thessalonikibe. Esetleg ha valakit érdekel és tudjátok a könyvek pontos címét és nevét, akkor talán meg tudom szerezni. Csak utána kell járni, mennyibe kerülnek és az anyagiakat pedig majd priviben megbeszéljük.
Bocsi mindenkinek.Ez egy nagyon kb. ár volt amit írtam utánéztem a helyes ár 24 eu 80 cent.Ezt a könyvet két éve szereztem meg azóta lehet változott az ára.Én is nagyon szeretem,időm sajna nincs túl sook hogy forgassam.Jó tanulást mindenkinek.Ági
Szerdától én is beléptem a "hivatalosan" görögül tanulók sorában!!!
Sikerült végre egy számomra megfelelő feltételeket biztosító tanfolyamot találni (hely, idő, pénz... )
Most nagyon boldog vagyok és megállíthatatlan a tanulásban.
Köszi a választ. Én sajnos már lemaradtam a Vécsey utcai tanfolyamról, amikor hívtam őket már tele volt. De szerencsére találtam egy másikat itt a nyugatinál. Csak hatan vagyunk egy csoportban, csak kicsit lassan haladunk:(.
Mi is ugyanebből a könyvből tanulunk, én 21 euroért vettem kint Krétán még októberben. Gyorsan be is szereztem a második könyvet is. Viszont hanganyagot elfelejtettem hozzá venni, és hát hiába kértem meg egy görög barátomat, hogy nézzen be egy könyvesboltba..... Szerintem soha nem fog megérkezni az a cd. Szóval ha esetleg tudsz hozni nekem az az első és a második könyvhöz anyagot, azt megköszönöm. Úgy tudom olyan 10-13 euro között van az ára.
Egyébként de jó neked, hogy mész Szilveszterkor Görögországba:)!!!!
sZIASZTOK!!!! Megszeretnék tanulni görögül,már sokat keresgéltem emiatt a neten,persze találtam jó oldalakat(pl.ezt is ,de valami jó nyelvkönyv kéne.Ha tudtok ilyen könyvet írjátok már meg a címét,vagy ha nem is nyelvkönyvet akkor valami jó kis web oldalt ,amiben már az alapoktól le van írva minden részletesen,és persze pontosan.Légyszíves írjátok már meg nekem.Köszi:)Puszi mindenkinek:)
sZIASZTOK!!!! Megszeretnék tanulni görögül,már sokat keresgéltem emiatt a neten,persze találtam jó oldalakat(pl.ezt is ,de valami jó nyelvkönyv kéne.Ha tudtok ilyen könyvet írjátok már meg a címét,vagy ha nem is nyelvkönyvet akkor valami jó kis web oldalt ,amiben már az alapoktól le van írva minden részletesen,és persze pontosan.Légyszíves írjátok már meg nekem.Köszi:)Puszi mindenkinek:)
Ugyan ez egy lezárt topicnak tűnik, de bármikor felélesztehető a segítségetekkel! Mert sajna - én magam -, még nem tudtam befejezni a dolgot...
A cél, az egész anyag teljes lefordítása volna, és a topic minden egyes oldalára, 15 részre osztva jutna egy-egy lecke, (azaz, a topic 10 oldalból állna, és azon belül, a részeket a 15 db hozzászólásába osztanám szét - minden fejezet anyagát külön; a gyakorlatait, nyelvtani részt, szószedetet, stb.)
Ezekhez csupán egy kézi szótárra, esetleg némi angol tudásra lenne szükség! Vagy bármi ötletre, ahhoz hogyan készítsünk együttes erővel olyan görög-magyar anyagot, aminek segítségével (és aminek készítése által is!) MÁS is könnyebben kezdhetne neki, a nyelv elsajátításához !!!
A feltenni szándékozott anyagokat akár privát levélben, akár a gmail címemre is elküldhetitek...
Szólj, ha bármi egyéb segítségre volna szükség, vagy kérdésed merülne fel!
Sziasztok!
Már pár órája itt ülök és olvasgattam a régebbi hozzászólásokat, lehet elkerülte a figyelmem... de szeretném a segítségeteket kérni. Tudnátok valami baráti és tényleg jó nyelvtanfolyamot ajánlani Budapesten? Nagyon az elején tartok, maradjunk annyiban.
Előre is köszönöm, már nagyon szeretném elkezdeni komolyabban
Mindenkinek további szép estét!
24 fő jelentkezett, de ebből azért páran egyéb okokra hivatkozva lemorzsolódtak. Most 17 fő van, de mindig van valaki, aki hiányzik.
Waiizard! Görög Önkorinál kérdezd meg. Ha érdekel, priviben elküldöm a számukat. Ha jól emlékszem január 16-ig tart nálunk az első félév, hogy utána indítanak kezdő csoportot az nem tudom.
Sziasztok,
en is egyedul tanulgatok gorogul... es talaltam valami nagyon hasznosat es gondoltam megosztom veletek. Ez tartalmaz hanganyagot, a leckeket legepelve es szoszedetet is...
Szerintem hasznos es jo
Viszont csak azoknak tudom ajanlani akik beszelnek angolul.
Ha vaalkit erdekel szoljatok