Bejja! Nagyon irigyellek,hogy jövőre kint leszel! Bárcsak én is megtehetném!
Josza! Mi is tényként kezeljük, hogy megyünk -tudod a kimondott szónak nagy ereje van-, úgyhogy nem is gondolok arra, hogy nem!
Remélem erre felénk is jó szelek fujdogálnak majd!?
Örülök, hogy Cilla jobban van, remélem már nem lesz több bajotok, az idén ezek szerint már túlteljesítettétek a tervet, ami a betegségeket illeti!?
Nem kell azt túlzásba vinni, igaz? Jobbulást mindkettőtöknek!
Szia Anikó!
Megkérjük Aeolust, ő a szél istene. Biztos segíteni fog.
Hála Istennek jól vagyunk és elszántak, és igazad van, a kimondott szónak ereje van. Ez évben minden bűnünkért megbűnhődtünk, kell, hogy végre már valami jó is történjen velünk.
Igen is találkozunk a buszon!!!
Üdv: Josza
Josza, Cilla! Én is nagyon szeretek buszozni, főleg ha az a busz Görögországba visz! Mindenképpen fogunk ott találkozni! Már nincs olyan nagyon sok idő, úgyhogy lassan be kell fizetni az utat, utána már muszáj lesz menni. Nem igaz?
Dian! Remélem veled is találkozok majd a buszon! Mindenkinek kell egy névtábla a kabátra és egyből fogjuk tudni ki-kicsoda?!
Köszi a bátorítást! Aranyosak vagytok! Minden nap úgy kelek fel, hogy na majd ma! De minden nap olyan rossz kedve van, hogy kibirhatatlan. Valami cselt kell bevetnem......
Szerintetek az árak maradnak, vagy a válság bekavar majd abba is? Erről hallottatok valamit esetleg? Bár az irodában majd úgyis megmondják, ha megyünk érdeklődni!
Csak gondoltam rákérdezek.