Szia Wobbler!
Hát, egy szuszra olvastam végig Kihívás volt, de megcsináltam
Nagyon irigyellek, hogy 2 hetet tudtatok tölteni a szigeten.
A lindosi "Nagy Fa" az út végén a téren, a kis "körforgalomnál", nekem is megvan. Én is pihegtem ott
Symi-n tényleg elég sok lépcsõfok vezet felfelé, én bevállaltam és a látvány feledtetett mindent, azt sajnálom, hogy kihagytátok
De semmi gond, ahogy írjátok legközelebb is mentek és jó ötlet egy autó bérlése, igaz kicsit drágább, mint a busz, de nagyon megéri és rengeteg helyre eljuthattok vele és csodás dolgokat fedezhettek majd fel. Remélem, arról az utatokról is olvasunk majd egy ilyen kis részletes beszámolót.
Valóban a te fotód, most már én is rájöttem.
Teljesen véletlenül szúrtam ki ezt a képet tegnap: a Google-val kerestem rodoszi képeket, és amelyik nagyon tetszett, azokat betettem a fórumba.
Most hogy mondod, hogy ez a kép a tiéd, megkerestem újra és megnéztem az eredeti helyét. És valóban, ott van a tengerpartok.hu oldalon a beszámolódban.
Remélem, jövőre én is fotózhatok Rodoszon, minden vágyam ez. Évekig nem is vettem figyelembe ezt a szigetet, mindig elsiklottam felette, most meg teljesen beleszerelmesedtem. Már a szállást is kinéztem.