Ez mind Anaxosi kép? Ahogy látom a tengerpart is homokosnak néz ki.
Az apart is jólehet. Kezdeti lépésetek már formálódik.Nézegettem a keresőt én is,apartmant mutatott,de környezetet nem.Az pedig fontos.
Te az én emberem vagy!! Nem bólogatsz rá és nem helyeselsz mindenre. Épp jókor jöttem át erre a fórumra."Nincs egy ilyen nagy szigeten ideális parti rész ezért, csak a 20-ik jelölt a jegyzettömbömben,
tehát gyakorlatilag ha minden évben 1 helyre megyek akkor 20 év múlva kerűl rá a sor... Remélem addig még lesz a sziget és jó lenne ha én is.És akkora már dózerral kialakítank nekem tetsző gömbölyű partszakaszokat a városokban...és beűltetik kaktusszal a napozó ágyakat is.Addig járok a a régi szigetemre Friderikus-ra" is.. Ha majd lesz €-m, me addig még ez a gazdasági fellendülés tart hazánkban nem tudok nagyon csak Fótig emenni bliccelve,kerékpáron,nem az enyémen hanem amit a kocsma előtt hagytak...
Na nem hülyülök,de tényleg mosolyra derített az egyik fórumos egy picit hasonló,na nem ilyen nagy marhaság, levele.
Látom klassz képeket tettél fel! Azért akad még egy-két szép hely.
Úgye?
Üdv: Atosz
Gondolom,az én levelemről irsz...Sajnálom,hogy minden megmosolyogtat,ami pl.nekem tetszik,de úgy hiszem,nem vagyunk egyformák,hálaisten,nem kell senkire ráerőltetni,ami másnak tetszik,sőt,továbbmegyek:még csak egyeznie sem kell az izléseknek,mert ugyebár izlések és pofonok...nem fogok senkivel vitatkozni,mert nekem más az,ami tetszik,elolvasom mindenki hozzászólását.Amit neked priviben szoktam irni,az meg sztem azért privi,amiért.Egyébként Lesvosról amit Kristin tett fel,az ,,bejön",köszi neki és mindenkinek,aki szép képeket tesz fel.Sziasztok Örülök azért,hogy NEM ILYEN NAGY MARHASÁG volt az a levél...
Az Aeolus ezt írja az Elpis apartmanról.
"Fekvés:Szinte Anaxos közepén épült az Elpis stúdiók emeletes épülete. A strandtól csupán a sétány és a házhoz tartozó telek választja el. A földszinten négy 3 ágyas stúdió, az emeleten négy 2 ágyas stúdió várja a vendégeket. Mindegyik szoba korszerű, zuhanyzós fürdőszoba/WC, alapfelszereltségű konyhasarok, hűtőszekrény, vízforraló valamint tv képezi berendezésüket. Legkondicionálás felár ellenében igényelhető. Minden stúdiónak saját balkonja van, a négy emeleti stúdió oldalról tengerre néző. A ház tulajdonosával és fi ával naponta találkozhatnak, készségesen állnak rendelkezésükre. A strandközeli fekvésnek köszönhetően bármikor felcserélhetik a napozást- úszást a szobájuk kényelmére. Ha pedig medencében is szeretnének fürödni, sétáljanak el a tengerparti sétányon a Café Prime bárba. Az itt található medence napernyőit/napágyait fogyasztás ellenében ingyenesen lehet használni."
Tudod, nekünk lényeges, hogy ne legyen messze a tengerpart és a leírás szerint nem lehet több 50 méternél.
Szerintem ez nem az az Elpis, mint amit belinkeltem. Ez hotel és nem apartman, a másik ami miatt nem valószínű, hogy ugyan az, a telek fekvése. Ezen a fotón lejtős telekre épült a ház, míg az Aeolusé teljesen sík terepnek néz ki.
Lehet, hogy több épületből áll és van hotel és apartman része is, mert ez is Anaxosban van.
Bizony könnyen elképzelhető. Nem hiszem, hogy olyan túl nagy lenne Anaxos és már minden másik név foglalt volt, mikor nevet adtak a hotelnek és az apartmannak. Valószínű ez a magyarázata, hogy egy komplexum alá tartozik a kettő.