Isztambult azért szívesen megnézném, de csak úgy, ha mellette el tudnék menni nyaralni Görögországba is. Hiába, "üres" a nyaram Hellasz nélkül, hiába megyek el nyaralni más országba.
Isztambul teljesen más, mit a Riviéra. Én voltam már Isztambulban. Nagyon keleties, nagyon hangulatos, mesés, varázsos, de ezt a tengerparton nem éreztem.
Én évek óta vágyom Isztambulba. Még annó Bulgáriába, Szozopolba jártunk nyaralni és onnan át lehetett menni hajóval, csak ugye nem nekünk. Az külön tortúra lett volna vízumot kérni és oda a piros útlevél sem lett volna jó. Szóval nagyon macerás dolog volt, így inkább Bulgária tengerpartját jártuk végig.
Azóta is többször szerettem volna menni, de mindíg volt valami affér (robbantgatás) ott, így a páromnak nem nagyon volt kedve ehhez a célponthoz. Azért talán egyszer sikerül meggyőznöm és megnézhetjük ezt a sokoldalú, izgalmas várost.
Legutóbb kvalcsi szerkesztette (2009-06-16 11:36:13), összesen 1 alkalommal
Pamukkale-t nagyon szerettem volna megnézni, de a nagy távolság és a nagy hőség elvette a kedvem.
Magyarországon Egerszalókon van sóhegy , de sokkal-sokkal kisebb, mint Törökországban.
Törökországban még nem jártam, de olyan gyönyörű képeket pakolgattok sorra fel, hogy igen nagy kedvet kaptam hozzá.
No nem az ottani nyaralás izgat, inkább egy jó kis körút, aminek során a legnevezetesebb helyeket megláthatnám.
Egerszalók is nagyon tetszik, mégha csak "kis magyar pamukkálé" is.