Tényleg, és hogy tetszett végüli a strand Koutsounariban? Nem tűntél nagyon letörtnek a kavicsosság miatt, és a képeken láttam, hogy a színes kavicsok téged sem hagytak elvarázsolatlanul - én is szedtem belőlük egy kilónyit...
Tényleg, és hogy tetszett végüli a strand Koutsounariban? Nem tűntél nagyon letörtnek a kavicsosság miatt, és a képeken láttam, hogy a színes kavicsok téged sem hagytak elvarázsolatlanul - én is szedtem belőlük egy kilónyit...
Szia Haspók!
Nagyon tetszett a starnd Sőt egyszerűen imádtam A kavicsok gyönyörűek voltak,mint láttad az albumomban nagyon sok makro képek készítettem róluk és természetesen mi is hoztunk legalább egy kilónyit /ha tudnék tennék be ide képet!,de sajna nem tudok /
Az öböl vize kristálytiszta nagyon sós kellemesen meleg volt.Ott létünk alatt a tenger minden nap más-más arcát mutatta!Volt,hogy nagyon hullámzott,de az is mindennap másképpen,volt,hogy gyönyörű sima volt reggel, majd később ismét hullámos lett,szóval egyszerűen nem lehetett betelni vele Visszavágyom azóta is
Pusz: zotya
Mi is ennek a cégnek az apartmanjában voltunk Kalivesben. Viszont érdekes, olyan, mintha árcsökkenés lett volna náluk... ugyanaz, amiért mi 38 EUR/éjt fizettünk, most 35 EUR/éjre van hirdetve. Előtte meg biztos, hogy nem így volt, mert egészen pontosan emlékszem az összegre, többször is ellenőriztem annak idején.
Sziasztok Kréta rajongók!
Lehet, hogy jövőre nem tudunk Krétára menni, amit már most sajnálok.
Szerencsére örömteli események miatt, ugyanis unokatesóm megnősül és már most a június 6-át kapták időpontnak. Sajna ez az éves nyaralásunk közepére szokott esni, így nagy gondban vagyunk. Család nem nagyon szeretne elszakadni Krétától.
Majd talán 2010, remélem
Repülős linkkel is fogok szolgálni, de csak pár hónap múlva
Drágább volt a szállás, mint ami ide van írva? Egyébként minden apartmanban más az ár, nekem ez tetszett legjobban minden szempontból.
Én úgy vagyok vele, hogy ha jóval előre lefoglalom a szállást, mondjuk február környékén, akkor lehet hogy adnak kedvezményt. Én még nem csináltam ilyet, de mástól hallottam, hogy másik szigeten adtak kedvezményt
WhiteFrost!
És nem lehetne úgy alakítani a nyaralást, hog az első nap az esküvő, és a köv.nap meg már Kréta?
Firkamano!
Nagyon aranyos vagy, de június 16.-a körülre már itthon kell lennem és lehet, hogy már az is késői dátum. Sajna a kereskedelemben dolgozom és vannak a nyavalyás leltárok amik behatárolnak. Plusz még két gyerek akiket nem nagyon vehetek ki a suliból olyan korán, hogy június 6-ra itthon legyünk. Tavaly kipróbáltuk a kombinált útját az Aeolusnak és az nagyon tetszett. Abban reménykedem, hogy az idén lenne nekik Nyugat-Kréta korai indulással az jó lenne.
Autós verzión gondolkodom még de a férjem sokallja a kilométereket
Hát ez van
Azért a remény hal meg utoljára
Whitefrost
Sziasztok Kreta rajongok
Regota olvasgatlak benneteket,jo veletek egyutt tervezgetni a jovo nyarat.
Talaltam egy kretai szallasoldalt,ha nem ismeritek,talan hasznat tudjatok venni
www.cretehideaways.com
Bocs de most nem vagyok ekezetes gep kozeleben
Udv mindenkinek
fruska