Szia lara!Skiathos szigeten elõször a fõvárosban köt ki a hajó,ott bõven bejárjátok a várost mert nagyon kicsi,de annál szebb!!! Nem kell autót bérelni,gyalogosan a kicsi utcák nagyon hangulatosak.Tudtok vásárolni,nézelõdni..Megvan a visszaindulás idõpontja és egy távolabbi részen fog a hajó kikötni újra,ahol tudtok fürdeni!Pár képem Skiatosról fent van a fotóalbumban,azon nagyjából látod a sziget utcáit!
Reggel fél6-6 körül volt az indulás Paraliáról,busszal mentünk a kikötõbe,közben olajfák,szép táj...A hajóút kb2 órás volt de nagyon hamar elment,szólt a zene,metaxa,kapitány táncolt,szóval jó volt a hangulat és kikötöttünk Skiathoson.Mi nem tartottunk a csoporttal hanem bejártuk saját magunk.Annyira kicsi majd meglátod,hogy amit érdemes megnézni úgyis akarva-akaratlanul meglátjátok! Az 'óra' a 'legmagasabb pont a fõvárosban,gyönyörû a kilátás de megtaláljátok mert mindenki arra tart!+ki is van táblázva! Nagyon klassz ahogy a szûk utcákon jössz végig és az ajtó mindenhol nyitva van,fõzik az ebédet,élik a családok az életüket,kutya a küszöbön halál nyugodtan alszik Hihetetlen élmény volt!!!!!!
Szia keke!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen hajóval mentetek Skiáthosra, mert mi tavaly Kamena Vourlából kishajóval 3,5 órát utaztunk. Nézelõdni nem sok idõnk marat. Ha Paraliából csak két óra akkor idén is meg nézzük. Skiathost mindenkinek nagyon tudom ajánlani, mert csodálatos.
Juhi
szia, Mona777!
a Makrigalos topicban Rebeka írt a horgászásról a 13. oldalon. nem tudom, h honnan sikerült az infókat beszereznie, talán kérdezd meg tõle
üdv
szia, Mona777!
a Makrigalos topicban Rebeka írt a horgászásról a 13. oldalon. nem tudom, h honnan sikerült az infókat beszereznie, talán kérdezd meg tõle
üdv
Sziasztok hát valahogy nem vagyok feldobva az idöjárástol én amit találtam oldalt ott mindenhol 17-25fok van.Ahoz képest hogy hétfõn indulunk nincs nagy kedvem.
Sziasztok hát valahogy nem vagyok feldobva az idöjárástol én amit találtam oldalt ott mindenhol 17-25fok van.Ahoz képest hogy hétfõn indulunk nincs nagy kedvem.
Mi is ilyenkor akartunk eredetileg utazni, még jó, hogy nem volt hely erre az idõpontra...
Persze átérzem bánatodat, de hátha jövõ héten jobb idõ lesz....
Énis nagyon vártam hogy mehessünk jó lassan jön el az indulás de annál gyorsabban fog eltelni az az egy hét.Akkor nektek biztos jo idõtök lesz,bár irtak olyat is hogy 38 fok volt árnyékba.Jó lenne ha nekünk is ilyen franko idönk lenne.Már nagyon várom a fürdést meg a bulizást.
Énis nagyon vártam hogy mehessünk jó lassan jön el az indulás de annál gyorsabban fog eltelni az az egy hét.Akkor nektek biztos jo idõtök lesz,bár irtak olyat is hogy 38 fok volt árnyékba.Jó lenne ha nekünk is ilyen franko idönk lenne.Már nagyon várom a fürdést meg a bulizást.
Mivel mentek?
Az biztos, ott szalad az idõ! Majd gyere élménybeszámolót tartani!
Busszal megyünk egy kicsit tartok is tõle.Majd ha megjöttünk akkor majd irok hogy milyen volt.Ti mivel mentek majd?Én ugy döntöttem hogy ma el is kezdek pakolni.Jó lenne ha nem csak egy hétre mennénk.Kivel mész nyaralni?