Összejön azért a határozatlnság triója ami még egyenlőre nem dönt dugába semmit.Mire gondolok? Arra,hogy ha egyátalán jövőre összeállna a kép akkor melyik ujjamat rágcsáljam.A Lesvosit,a Kytherait vagy a most képbe álló Ny-Krétait.Most per pillanat bitanggúl határozatlan lennék.Kytherát ugye most találtam magamnak,Lesvos egy régi vágy ami mellett már döntöttem is de...és Ny-Kréta a múlt jogos folytatása,de megtehetnénk ugyan ezt Eviánál is. Ez a lesvosi topic ugye?Mondjuk az anyagiak állapota legtöbb emberkénél "segít" a döntésben,mert suska nélkül nem mehet csak Maradra, ami nem egy török város... Hogy vagy te a helyzettel?
Szia Atosz!Az igazság az,hogyha kevés lesz a zsozsó,Lesvos lesz busszal,vagy Sarti/ott sem jártam még/vagy Lefkas,mondjuk leginkább Lefkas...ha mégis lenne mit a milkába apritani,mindenképp Kefa!!!DE mivel ez Lesvos topic és mint láttad a képeim,találtam magamnak ,,rendes"partszakaszt,nem vetem el a győri felszállás lehetőségét sem.Nosza,majd meglátjuk...
Szia Atosz!Az igazság az,hogyha kevés lesz a zsozsó,Lesvos lesz busszal,vagy Sarti/ott sem jártam még/vagy Lefkas,mondjuk leginkább Lefkas...ha mégis lenne mit a milkába apritani,mindenképp Kefa!!!DE mivel ez Lesvos topic és mint láttad a képeim,találtam magamnak ,,rendes"partszakaszt,nem vetem el a győri felszállás lehetőségét sem.Nosza,majd meglátjuk...
Szióka!
Millió lehetőség,millió szápség,de "kevesek" vagyunk, valahogy mindenkinél erről szól a fáma. Sopánkodás,mert ha valamikor vágytak, akkor most vágynak az emberek a szépre ebben a depressziós fejreállt világban.
Csubidázlak: Atosz
Én úgy megtudnák nyugodni,ha a lehetőségem azt "mondaná":jóvan haver jövöre kapsz 3 hetet és a "hozzávalókat" menjetek Lesvosra,de semmi több ide-oda sopánkodás... Hogy befognám a számat!!
...és lapítanák mint szaharin a fűbe... Csak úgy beszégetek magammal... Te nem beszígatná ilyesmiröl??
Ne ijedjetek meg nem ittam és még komplett vagyok.
Máár elnézést az uff-ért,de a fórum olvasgatása közben Kb. 10 emberkéből 8 biztosan nem tud ellenállni a képi csábításoknak és mindenhová szeretne menni, mert rengeteg a szép hely és változóak elég komiszul az árak....és még csak gőzünk sincs,hogy 2009-re mekkorák lesznek ezeknek az anyagi vonzatai. Én csak Lesvosban és Kytherában gondolkodok és itt a hatalmas -jel.Enézést az off-ért.
Ha valaki véletlenűl válaszol a dumcsi topikba tegye,mert Joxnak igaza van...