Kriszta!
Már csak két hét! Még most csomagoltál ki, miért akarsz máris be? Nekem addig még lesz egy húzós hetem, utána lehet készülni 1000-rel! Csak már meg növekedett a csomagok száma a peca felszereléssel. Remélem a csalit nem itthonról visszük!
Nos igen, és ez a legvacakabb része, az utazásnak a kicsomagolás... De mindenesetre jó kis edzés volt mit vigyek, hogyan fér el a ruha. Na és a hosszú út, az igen.
A csalit lehet nem viszünk, bár a gilinyókat, kis tálkába szokták árulni. A csontit azt biztos nem, mert kipurcannak az úton.
Ha nem leszel elfoglalt, az MSNen akkor beszélünk, meg képet is küldök át, amint azt igértem.
Kezdek lassan megnyugodni. Bár napközben nem néztem, de most mindössze 18 fokot mutat a hõmérõ Makriban. Szerintem a hûtõkamra mellé rakták. Ma én is edzés tartottam a strandon, ne a tengerparton kezdjük a napfürdõzést. De a sólepárlóra is készülök, mellényúltam és véletlenül tengeri iszappakolást vásároltam. Tényleg jó! Kíváncsi vagyok ott helyben milyen lesz a hatás. Talán már szerdán ott kezdünk? Kriszta, nektek már várhatóan nem akkor kell kipihenni az út fáradalmait, de nekünk lehet jót tenne!
Az iszappakolásssal kapcsolatban: 1 hete jöttek haza ismerõsök Makrigialosról. Kipróbálták az iszappakolást és nagyon tetszett nekik. Állítólag olyan lett a bõrük, mint a baba popsija. Mondjuk én csak akkor hiszem ha látom!
Makrigialosról semmi jót. De nem akarok senkit elkeseríteni! Az ismerõsök elõszezonban voltak... biztos ez is közre játszott a sok negatív tapasztalathoz!
Jó nyaralást! Én Paraliára és Rodoszra megyek! Juhéjj!!!
Nos Rebi, lehet az a hõfok még februárból maradt a weboldalukon.
Úgy néz ki, hogy a Paráliai hétvége menni fog, és tényleg mi már pihenek leszünk szerdára.
Leenda!
Akik ide írtak, mindenki autóval megy, és így a kirándulások megoldottak errõl a nyugis helyrõl. De meglátjuk, nem te vagy az elsõ, aki azt írja hogy nem egészen jó hely.
Jövõre én is menni szeretnék Rhodesra, remélem összejön.
Ok! Értem! Nem tudtam. Az ismerõsök szervezett buszos úttal voltak. Nagyon ki voltak akadva. Koszos tenger, drága boltok... és rajtuk kívül senki nem volt. Úgyhogy a 2. héten átmentek Paraliára.
Szerintem fõszezonban biztos más lesz. Mindenkinek sok sikert hozzá!
Mi Paraliára bulizni megyünk Rodoszra kirándulni, pihenni, romantikázni. Remélem minden ok lesz. Nagyjából mindkettõröl jókat olvastam. Paralia abszolút a buli Rodosz meg Rodosz ahogy Korfu is Korfu. Ezt jól megmondtam.
Mindenkinek a legjobbakat!
Nos ha 1 hete jöttek haza és az elsõ héten voltak Makriban akkor az bõven elõszezon volt. Nyílván ez nem Parália, kis falu, tehát az élet késõbb indul. Anikó semmi koszos tengert nem mesélt, én a koszos tengert eddig Parálián tapasztaltam.
Nos itt csak magamat gyõzöm, hogy jó lesz az, másrészt ha messzebb kell menni fürödni nem gond, Paráliáról is minden nap autóval mentünk tisztább, nyugisabb helyre. Majd jön jövõhét elején Anikó és részletesen beszámol.
Kriszta!
Eddig arról szólt a dolog, hogy valszeg mi érkezünk elõbb és friss kávéval várlak. Ha összejött a hétvége akkor tiéd a kávéfõzés joga!
Azért kíváncsi vagyok ki fog a másik két studióba kerülni az emeleten. Remélhetõleg nem háklis, pihenni vágyó, idõs házaspár, mert ennyi gyerkõc mellett........
Koszos volt tényleg, láttam a képeket. Kihordta a víz a kagylómaradványokat és fél méter hínár volt a vízben. Szinte be sem mentek.
Ez tényleg nagyon elõ-elõszezon volt. Gondolom akkor még nem figyeltek annyira oda, de már takaríthatják! Vagy mit szoktak vele csinálni? Nem is tudom! Ha azt mondja hogy nincs akkor biztos nincs. Örüljünk neki!
Paralián gondolom a sok bulizós emberke miatt koszos. Vagy ott is hínáros?
Ha nyugodt nyaralásra vágysz biztos jó lesz Makri!Meg gondolom majd eljártok mindenfelé! Csak jó lehet egy nyaralás!!!
A hínár és a kagyló idõjárás függõ is. Egy nagyobb vihar után nyáron is sok mindent kihoz a víz. Takarítani a partot szokták, rendszerint hajnalban. Nos hogy ez itt is mûködik-e azt nem tudom, majd kiderül. Bízzunk a kék zászlóban!
Lányok, úgy látom, itt nemigen van, aki egyszer is rosszul érezte magát görög nyaraláson, igaz? Amikor ennyire várjátok, így készültök rá, (velem együtt) nem lehet, hogy rossz legyen. Vannak persze olyanok is, akik semminek nem tudnak örülni, sehol nem elég jó nekik, mindenben kivetnivalót találnak. Én csak úgy hívom õket egy régi kedves kolléganõmet idézve: csak a lyukat látják a sajtban is.... A Hellasz fórumára ilyen emberkék nemigen írnak - szerencsére. Tehát sok finom sajtot - is - kívánok Mindannyiótoknak!!
Még az jutott eszembe, hogy 11-en leszünk, ebbõl 5 gyerek. Nos ha ennyi ember nem forditja fel félig a házat, biztosítva hogy ne legyen kihalt a falu......................
Remélem rám nem céloztál a mondanivalódban! Leírtam, godolom tudok segíteni valamiben. Hiszen ez egy friss info volt amit írtam!
Neked is jó nyaralást!
Biztos vagyok benne, hogy nem neked szólt a dolog Leenda! Csak mindannyian másképpen éljük meg a dolgokat. Egyikõnk tragikusan vesz olyan dolgokat amin a másik mosolyogva továbbsiklik. Nem ismerem az ismerõseidet sem, tehát nem alkothatok véleményt. De Juditnak igaza van: minden évben találkozom kinn is olyan emberekkel, akik végig siránkozzák a nyaralást, azt gondolom ez sem jön ide többé, aztán kiderül évek óta ide jár... De nekem is van ismerõsöm akinek semmi sem jó, csak tudnám miért megy el, elköltve sok-sok pénzt. Hát az ilyen megérdemli a sorsát úgy gondolom, én pihenni megyek, jól érezni akarom magam.