Pedig nem is olyan nagyon rég Athén közelében megtámadott egy cápa egy szörföst vagy mit. Videó is van róla.
Igen,részeg volt a cápa... eltévedt, mert annyira ittas volt.Akkor komolyan:melyik fajtája volt, mert van egy pár fajtája-e szép tengeri csúcsragadózoknak?Nem igen hiszem, de kérdezek.
Hát én már nem tudom miféle cápa támadott, azt tudom, hogy nem volt halálos, csak belekóstolt az ember lábába.
Én amúgy sem szeretek messze menni a parttól, nagyon félős vagyok
Legutóbb egy 4cm-es haltól ijedtem meg, és szaladtam ki a vízből. És a kis lábracuppanós ebihalakról ne is beszéljünk, elüldöztek egy másik strandra... hát még ha egy nagyobb cápa jönne...
Akkor mennyire megijednél,ha az apartman saját medencéjében jönne egy ilyen lábra meg máshová cuppantós hal... Azok a vizek sem veszélytelenek.Én Achliába el is kűldtem eggyet,mert tévedett amikor a nememet már későn ismerte fel és támadott...Mondtam a HAL-nak,hogy elválasztom a haját ha mégegyszer támad,de szekercével...
Nem tudom, hogy ti találkoztatok-e ilyen halakkal, eddig én úgy hallottam, hogy a Maldív szigeten van ilyen. Gondoltam az messze van, itt nem lesz ilyen. De csoportosan támadtak, és elkezdték csipkedni (szinte harapni) a lábamat. De csak Kefalonián a Trapezaki strandon volt, és csak 1x Remélem Lefkadán nincsenek ilyenek
Én csak a Csepel-szigeteken tanákoztam evvel a konzerv halfajtával...
Én csipegettem őket, izletesek,csak nagyon olajosak.Kefalóniában csak a felfújható cápák voltak,de nem támadtak mert az anyukájuk elvette tőlük, veszekedtek rajta...és leeresztette belőlük a levegőt...
Én ugyan Lefkadán még nem jártam, de csipkedős és harapós halakkal találkoztam már Zakynthoson is. Egész kis hal, nem is mélyen, hanem derékig érő vízben. Lehet, hogy ez egy Ion-szigeteki spéci turistaevő halacska?
Komolyra forditva a szót én ezekkel a kis halakkal Krétán és Lefkadán is találkoztam.Viszonylag pici kis ártalmatlan halacskák.Semmi ok senkinek a félelemre,sőt jól ellehet velük szórakozni.Hogy tudjátok a bőrünk állandóan parányi drabokban cserélődik és ők ezeket a hámló darabkákat lopják el tőlünk ha engedjük.Foguk nincs...Semmi remaj. Közvetlen a parti vizekben tanyáznak.
Ma olvastam egy internetes oldalon, hogy Egremni-nél a feljövetel a lépcsőkön elég durva... ugye azért annyira nem??
De, sajnos ez tényleg így van, mi is megszenvedtük a lépcsőzést, nekem konkrétan égett a tüdőm... Egremni meseszép strand, de a lépcsőzés miatt csak egyszer voltunk ott, megegyeztünk, hogy ezt a 300 valamennyi lépcsőt többet inkább nem másszuk meg, elég volt egyszer.
A Mylos beach nem ugrik be melyik, lehet hogy nem voltunk ott, de tény, hogy vannak Lefkadán érdekes utak... csak óvatosan, lassan!
Láttam, hogy az útról is beszéltetek másik topikban. Aki Lefkadára készül autóval, a Pindos hegység előtt PIHENJEN!!! Mi az egész út alatt össz-vissz talán fél órát pihentünk, de nem tudtunk elaludni, pont akkor hajnalodott, egyre világosabb lett, úgyhogy hamar tovább is mentünk. Aztán az út vége már borzalom volt, nagyon fáradtak voltunk. Nem tanácsos egyben lenyomni az utat.