Sajna nem tudom megnézni, mert ahhoz ki kellene tölteni minden személyes adatot...
Légy egy kicsit kreatívabb ! Ha nem valós nevet, stb. adsz meg akkor is eljuthatsz a foglalásig, ott már megkapod a teljes árat !
Előtte tudsz helyet választani a gépen, és csomaginfo is van. Az mondjuk nem árt, ha az emil -címben mondjuk van egy kukac.yahoo/freemail vagy vmi hasonló...Még regisztrálnod sem kell az oldalon.
Firkamano!
Párizs ind. május 17.-én, érk. május 25.-én. Repjegy ára 22.250,- Ft/fő (csomag feladás nélkül, tudod mi visszük a max. lehetőségű bőröndöt a fedélzetre). Szállás a nénivel megbeszélve 4 főre. És képzeld, azt mondta, beszéljünk előtte, akkor jön értünk.
Nagyon örülünk neki, hogy a segítségeddel sikerült rátalálni a nénire.
Megértelek, hogy mindenhova mennél egyszerre ill. egymás után, de türelem!!!!!! Csak szépen sorba. Mondom én, aki ugyanebben a cipőben jár. Nade nembaj legalább álmodozzunk és beszélgessünk addig is az utazásról.
éva
Mindenesetre inkább maradjak ott 1 éjszakát, mintsem hogy lezuhanjon velem a gép. Szerintem.
A másik: egy éjszakát ülve-alva is kibírok a reptéren, nem fogok elmenni szállásért... de ha mégis szállást keresek, akkor 7-9 ezerért találok is, és a wizz 18 000 Ft értékben ezt kártéríti is. Ez is volt a híradóban.
Nekem ez a véleményem
Ettől függetlenül szívesn utazok velük Rómába, de olyan "nyaralást" nem vállalok be, amikor egyik gépről a másikra kell szállnom, mert elég egy késés, és lőttek mindennek. Egy éjszaka meg nem a világ vége, persze mások vagyunk
Amit még hozzá szeretnék tenni, ugyanez előfordulhat busszal is.
Velem már megesett, hogy Korfuról hazajövet 1 napot késtünk, mert balesetünk volt, és meg kellett várni egy buszt, ami elindult értünk Magyarországról. Szívesebben lettem volna reptéren mint egy buszon
Egyébként meg más nagy légitársaságokkal is előfordul az ilyen, nem kell félni, és én úgy vagyok vele inkább megveszem az utat negyedannyiért és rossz esetben ott maradok még egy éjszakát.
Először azt mondta, hogy a reptérre jön (Orlyt gondolta), amikor mondtam, hogy Wizz Airral megyünk, akkor nyilván módosította a buszmegállóra. Az is nagyon jó fogadtatás szerintem.
Persze készítek fotokat, de addig is szívesen nézném a Tied. Nincs valahol fennt?
Dehogy a témánál is maradjuk, a tegnapi hírre, miszerint otthagyta a társaság az utasait én sem pánikoltam be. Volt már nekem is nem akármilyen buszos élményem, de volt már repülős "élményem" is. Este 6 helyett hajnali 5-kor érkeztünk meg Rómából. Pár órácskát ültünk a gépen, aztán visszavittek bennünket a tranzitba, ahol még jó pár órát eltöltöttünk, időnként tök sötétbe. Akkor sem pánikoltunk. Utólag meg tényleg jó kalandnak értékeljük.
Ez barmikor, barkivel elofordulhat, akkor is ha a sajat autoddal mesz... Sajnos a hiradokban sokszor "tulporgetik " az ilyen hireket, a muszaki okokbol torteno keses, jarattorles sajnos benne van a pakliban...
...mindenesetre en ma este biztos nem fogok repulogepkatasztrofas filmet nezni....
Szia. Igen a csaladdal toltom a karacsonyt, Becsben fog leszallni a gepem mert igy sokkal olcsobb volt a jegy es viszonylag kozel (par oran belul) lakunk a hatarhoz igy szuleim ertem tudnak jonni.