Szia Kriszti! Én is nézegettem Az Aeolus Szlovák katalógusát jó kis kedvezmények vannak. Ma egyből fel is hívtam a Pesti irodát , hogy ránk esetleg vonatkozik-e ez az ajánlat de sajna nem Az mondták január 15 -én jön ki a Magyar katalógus. Karpathosra készülünk 1000-el .Úgy mint ahogy ti is voltatok. Remlem össze is jön! Várom nagyon a januárt és akkor már foglalom is Azért résen leszek én is majd hivogatom az irodát. Ha megtudok valamit jezem.Szia Erika
Sziasztok!
Írtam levelet az Aeolusnak, hogy tájékoztassanak a jövő évi útjaikról, de eddig még nem válaszoltak. Néztem én is a a szlovák honlapjukat, azt nem tudom, hogy foglalhatok e ott utat magamnak, vagy csak a pesti irodán keresztül? Attól félek, hogy az utak java már elfogy, mire ide kerül.
Igazából Lesbos, Karpatos, Kelet Kréta, Rhodos vagy más sziget érdekelne a kombinált variációban. Idén a gondok ellenére nagyon bejött nekünk így Santorini. Már nagyon izgat a téma. Soká lesz tavasz
Üdv mindenkinek: Josza
Tavaly a PDF-prosijuk hamarabb letölthető volt a netről, mint ahogy a nyomtatottat kiadták. Azért majd én is résen leszek, 1-2 naponként benézek hozzájuk, ha aktuális lesz, úgyis csak 2 sarokra lakom tőlük.
Karácsonykor 1 hét majd kimarad, azt havas körülmények közt szeretnénk tölteni (na nem a Himalájában, csupán a Bükkben). Így a tavasz is hamarabb eljön, ha kitöltjük egy kis aprósággal:-)
Le vagyok nyűgözve: ma a postaládában figyelt az Attika Reisen vastag csomagja az összes 2009-es görögországi katalógusukkal! Villámgyorsak voltak, nem mondom, hiszen csak pár napja rendeltem, lesz, ami lesz alapon! Szóval most egy darabig lesz mit nézegetnem, ez "kicsit" vastagabb, mint az itthoniak szoktak lenni... , van benne egy csomó lehetőség, meg azok a kéthetes jó kis szigetkombis utak is.
Szóval ha valakinek van kedve katalógust lapozgatni addig is, amíg kijönnek a magyar ajánlatok, bátran rendelhet ilyet, simán elküldik - ezek szerint - bárhová.
Nekem csak magyar katalógus jöhetne, mert nem boldogulnék a többi nyelvvel
Viszont megtennél nekem egy szívességet?
Megnéznéd a katalógusban, hogy LEFKADA 1 illetve 2 hétre mennyiben kerülne?
Én itthon csak buszos utazást találtam, és busszal 1 hétre 55 ezer körül van, 2 hétre meg + 35000 Ft.
Ugyan, sztem ehhez nem kell nyelvtudás (németül én sem tudok ), a dátumok, az árak, a szállások és a szobák típusa teljesen érthető anélkül is, és végülis ezek a legfontosabbak. (Persze konkrét foglalás előtt azért lefordíttatnám valakivel a lényeges részeket /meg az "apróbetűsöket"... /, de most inkább csak lapozgatásról van szó.) Olyan fantasztikus ajánlatot még nem láttam benne, ami miatt rögtön fejvesztve rohannék foglalni. Konkrét árakat majd holnap tudok írni, mert ma csak nagyon későn fogok hazaérni (vagy csak holnap... ).
firkamano!
Most voltam az Apollon Travel-nél, jövő hétre ígérik a weboldalukon a jövő évi katalógust, és az ajtóra is ki van írva, hogy 5-től lehet foglalni. Érdemes sietni, az elmúlt években a first minute-ok ok többsége pár hét alatt elfogyott. Az Aeolus-ról is hozom majd a híreket, az is a közelben van, de Ők pár héttel később szoktak kijönni az új prosival. Dias Zeus februárra mondta. Ezt a hátmat szoktam nézni, meg mindig megyek az Utazás Kiállításra, de addigra már mindig megvan a fix, ott már csak csemegézek a jövőre:-)