Egyet értek, Anikó!
És nem is érdemes róla többet beszélni. Viszont ha már ilyen dolgokról beszélnek az emberek és ennyire eltérő véleményeket szül egy produktum, az mindenképpen egy olyan alkotás, ami eljut a nézőhöz, mondhatnám "átjön"
Szerintem, azaz abszolút rossz, amit annyira sem méltat a közönség, hogy megvitassa
És még mindig komolyan gondolom, hogy mindent egybevéve nem olyan rossz.
És csak most vettem észre, hogy nem írtam melyik a musical, amiről beszéltem
Köszi Petros, egyetértek. Szerintem is az már régen rossz, ha valamit még említeni sem érdemes.
Ez olyan, mint ahogy sok művész vallja, hogy mindegy mit, csak beszéljenek róla, akár rosszat is!
Igen, én is elfefelejtettem a címét írni a Kabarénak, utána jutott eszembe, amikor már elküldtem az üzenetet. Igaz régen láttam, de nagyon tetszett arra emlékszem.
Amikor a fiam még kicsi volt, vele sokat néztem a Mary Poppinst, az is musical, és még felnőttként is nagyon élveztem, ez is utólag jutott eszembe, dehát felsorolni sem lehetne, annyi jó darab van!
Igen szerintem is nagyon jó a hangja, és annyira ismerős az a színésznő valami filmből, mert a beszélgetéseknél már szőke haja van, és úgy már biztos, hogy láttam több filmben is, csak nem jöttem még rá, hogy mikben!
Nagyon jól játszik szerintem!
Most olvastam a "Mamma Mia" hozzászólásokat.
Én 2x néztem meg és nagyon tetszett. Talán azért, mert legutóbb 2005-ben jártam Görögországban, és így egy kicsit megint ott érezhettem magam. Az ABBA dalokról nem is beszélve... A szerplők miatt is (no nem az ebben nyújtott alakításért szerettem meg őket). Ezek az előzmények, amiért érdekelt a film.
Filmnézés közben magával ragadott a helyszín, jó volt látni kedvenceimet más szerepben is. Együtt énekeltem velük az ABBA slágereit és nem igazán zavartak a hamis hangok. Biztos azért, mert nem vettem észre őket.
Szóval nekem tetszett!
Persze, aki kritikus szemmel (és füllel ) nézi, az talál jócskán hibát. Én szórakozni szerettem volna és azt is tettem.
Aki pedig csak a hamis hangok miatt nem élvezi, annak ajánlom a karaoke verziót. ABBAn mindenki úgy énekel, ahogy akar, illetve ahogy tud.
Sziasztok!
Nikosz Kazantzakisz:Zorbász,a görög című könyvet olvasta valaki? : )
A filmről láttam,h régebben írtatok,de a könyvről nem találtam véleményt.Most kaptam ajándékba,és eddig tetszik! : )
Sziasztok!
A filmről láttam,h régebben írtatok,de a könyvről nem találtam véleményt.Most kaptam ajándékba,és eddig tetszik! : )
Én már többször is!
(Most készülök elolvasni eredeti nyelven is...)
A Szabó Ervin könyvtárakban a DVD-je is elérhető!!!
Csöppvagyok!
Én már többször olvastam ,életem egyik legnagyobb élménye! Sokkal jobb mint a film,de ha láttad a filmet és egy kicsit vizuális tipus vagy minden megjelenik előtted.Igazán tudtam élvezni a Görög tengerparton olvasva!!!
Nem láttam a filmet még! : )
De akkor meséljetek,milyen a könyv?
Bár,ha többször is olvastátok,nem lehet rossz! : )
Szerintem, mindegy milyen sorrendben teszed - megnézed előtte a filmet, vagy fordítva - mert a film is remek lett ( csodálatos színészekkel! ) - a könyv meg egyenesen "kötelező olvasmány!" - Na jó, AJÁNLOTT (mert utálom én is a "kötelező szót!) De Kazandzakisznak ugyanúgy jó könyvei vannak, mint mondjuk Wass Albertnek...
Mi kevesek vagyunk ahhoz, hogy idézgessük... láss neki mielőbb!
Persze,mindenképp elolvasom,csak kíváncsi vagyok,h mi a véleményetek róla! : )
Miután elolvastam megnézem a filmet is,az biztos!
De akkor örülök,h eddig mindenkinek tetszett! : )
Sziasztok!
Szia,
én is megkaptam ajándékba, és már elkezdtem olvasni. Még csak az elején tartok, de nagyon tetszik! Én is láttam a filmet előtte, és ahogy olvasom, úgy emlékszem rá vissza, de mégis azt gondolom, hogy a könyv egyelőre "több", mint a film - legalábbis a gondolatok a filmen nem látszottak ennyire.