hol láttál 30 ezerért repjegyet Szardíniára???? Ez engem is nagyon érdekelne, mert Szardínián állítólag nagyon-nagyon szép a tenger! (És álmomban sem volt, hogy lehet oda fapados jegyet kapni. )
Szállásügyben nézz át az Indexre a Szardínia topikba (ha még nem tetted volna), ott Petrei Emese szokott segíteni szállásban és ilyesmiben, bár én csak a fórumos beírásait olvastam eddig és a honlapjukat néztem meg, tehát személyes tapasztalatom nincs, de az írásai alapján segítőkésznek tűnik.
Elhamarkodottan írtam a másik fórumba!
Köszi az infókat, szép kombináció! Milánó az olcsósága miatt már nekem is megtetszett, de ennyire tovább nem gondoltam még a dolgot!
Már csak Görögországra kéne valami jó ajánlat... ha esetleg bécsi városnézést is akarsz, akkor pl. a Sky-nál van Athénba 39 EUR-ért jegy...
Haspók, nagyon köszi. El is felejtkeztem a sky-ról
Most voltam egy utazási irodában, RUEFA REISEN, és megkérdeztem, hogy Szardíniára szállás mennyi lenne.
Hát kb 5000 Ft / nap / fő ... ááááááááá
Hát én ezt nem tudom kihagyni, most szervezkedek a párommal (szerencsére nem kell nagyon meggyőznöm), és lehet hogy a barátain is jönnének, ha minden simán megy jövőhéten megveszem a repülőjegyet és lefoglalom a szűállást az utazási irodánál
Hogy én milyen boldog vagyok
Ha valakinek kell infó, írjon, válaszolok, itt a katalógus az asztalomon
Nekem kell infó, nagyon felcsigáztál! Főszezonban mennyibe kerül a szállás 2fős ill. 6fős apartmanban/stúdióban/szobában? Hol lehet megtalálni ezt az irodát?
Szardínia mégiscsak drága, amit kaptam árat én 2 főre értettem, de katalógus 1 főre írja. (1fő/éj= 42 euro)
Mallorca feleennyi.
Melyik sziget érdekelne?
Én most néztem ki Mallorcan szállást, booking.com-on, és fejenként egy éjszakára 270Ft-os árfolyammal számolva 4800 Ft.
Ez szeptember 1-8 ig terjedő időszakra.
Amit összeszámoltam, MALLORCA 7 éj, és Milánó 2 éj, ez így 80 000 Ft, poggyászdíjjal(1 bőrönd kettőnknek)