Sziasztok márcsak 3 nap és indulunk már nagyon várom.Tegnap tudtuk meg hogy a buszunk du fél 3-kor indul nem fél 11-kor.Nem baj de végre már elindulunk és lógathatom a lábom a tengerbe.
És ez már tuti?
Ha azt is mondták,hogy tuti akkor is lehet sajnos még bármi!
Szia!
A beszállókártyánkon már a déli indulás szerepel, mert 95% biztos, hogy Macedónián keresztül megyünk. Igy reggelre már Parálián vagyunk.
Ha nem erre mennénk már 9-10-körül kéne indulnunk. Mi egyszer már megjártuk, hogy 10-kor indultunk a Macedonokon keresztül és reggel 5-re már Paráliában nézelõdtünk.
Remélem már nem "zárják" le a határt.
És az apartmanra kell várni akkor? Én ettõl tartok még, hogy megérkezünk,, és még nem foglalható el a szállás.....
Szerintem tuti várni kell. Általában így van! Mi A Panorama Tourssal megyünk és ott azt írják, hogy 16-19 óra között lehet átvenni. Bár szerintem ez túlzás. De tényleg korán ott leszünk és egy két órát biztos várni kell.
Mi tavaly reggel nyolcra érkeztünk Paraliara.1orát boklásznunk kellett amíg az idegenvezetõ felszállt a buszra és mindenkinek megmutatta a szálláshelyét..
A szállást csak 12 után vehettük át, ez volt az egész nyaralás legkellemetlenebb része, amikor csomagokkal ülsz az apartman "várójában" és nem igazán tusz semmit csinálni..
Igen, plusz visszafelé is gondolom ez volt. A buszos utaknál mindig így van. Késõn engednek be és korán kidobnak de a busz csak este indul. Én nem hiszem el hogy ennyi idõ kell ahhoz, hogy kitakarítsanak.
Mi is a Panorámával voltunk és az hülyeség,h délután foglalhatjátok el a szállást.
9-kor ki kell költözni és folyamatosan lehet elfoglalni a szobákat,ahogy a takarítónõk készen vannak a takarítással.
Tehát,ha olyan szobát kaptok,amivel kezdik a takarítást,akkor akár sokkal elõbb is kipakolhattok,mint a többiek.
Azt hozzáteszem ez szerintem apartman függõ a barátaim más apartmanba mentek, mint mi és õk 2 órával elõbb bemehettek..
Nekünk nem volt szerencsénk..
Hazafele, ha jól emlékszem 9-re kellett kipakolni a busz pedig 18-kor indult..hát nem volt 1 leányálom
Igen, ilyes esetben mis is fürödni szoktunk. Mindig van valami hely ahol lehetnek a cuccok. Úgyhogy igen, addig irány a tenger. Plusz az utolsó centek elköltése.
Én sem hittem hogy ilyen késõn lehet csak elfoglalni a szállást de ezt olvastam!
Alig várom már! Mi július 14-én indulunk. Volt valaki az ARITI apartmanban! Ha igen írna róla valamit?!
Szerintem tuti várni kell. Általában így van! Mi A Panorama Tourssal megyünk és ott azt írják, hogy 16-19 óra között lehet átvenni. Bár szerintem ez túlzás. De tényleg korán ott leszünk és egy két órát biztos várni kell.
Szia !
Az biztos,hogy várni kell, de pl. mikor mi voltunk pár éve Paralián 5-re értünk oda, és már 6-kor a szobában voltunk. Szerencsénkre senki nem volt a mi szobáinkba. A többiek kb.10 körül kapták meg a szállásukat. Haza felé 10-kor jöttünk ki a szobából, a busz a szállás elõtt vár, majd a csomagok bepakolása után a soförõk elmentek le fürõdni és 12-kor már indultunk is haza. Hajnal fél 4-re a Hösök terén voltunk. Nekem nincs semmi rossz tapasztalatom. A mi utazásinknál mindig 10. max 12-ig lehet átvenni a szobákat.
A mi buszos utazásaink egyikénél sem kellett várni olyan hû de sokat. A vissza felé az már húzósabb. Korán kidobnak és visszafelé este indul. Stavrosba pár éve legalábbis így volt. Olaszoknál, spanyoloknál is hasonló a megoldás.
Repülõvel a legjobb utazni. Ott nem kell várni semmire. Legalábbis eddig még nem tapasztaltam.