Tettem még egy próbát, felhívtam a Wizz ügyfélszolgálatot újra a görögországi járatok ügyében. Megintcsak azt mondták, hogy még nincs fent a teljes nyári menetrend, még néhány hetet érdemes várni. Rákérdeztem külön a Bp-Görögország viszonylatokra, de ők sem tudják megmondani előre, hogy lesz-e és ha igen, micsoda, mert csak akkor derül ki, amikor nyilvánossá teszik. Hát ez van.
Sziasztok! Valaki segítsen nekem. Júniusban megyünk Rodoszra 2 hétre. Kell-e Nemzetközi jogosítvány, mennyiért lehet egy egyszerű kis kocsit bérelni napra, hétre? Köszönöm ha válaszol valaki. Csilla
Nemzetközi jogsi biztosan nem kell!
A gépkocsi bérlésnél pedig Rodoszon is igaz, ami máshol; alaposan körűl kell nézni. Általában a nagy, nemzetközi cégek irodáiban (Herz; Budget, stb. ott is jelen vannak) jóval drágábban - talán - jobb műszaki állapotú, kevesebb km-t futott kocsihoz jutsz. Ezeknél jóval olcsóbbak a helyi kis cégek, garázsok, ezek sokszor nincsenek fent a netten, de vannak és érdemes megkeresni őket. Az áraik mindig alkalmazkodnak a pillanatnyi kereslet-kínálati viszonyokhoz, kis szerencsével még alkudni is tudtok. Biztosítás mindegyikre van, műszaki probléma esetén is azonnal segítenek.
Családomban szóbakerült Samos szigete is mint idei szeptemberi uticél.
Csak Bécsből lenne közvetlen járat,az Austrian Airlines árai a kedvezőbbek.
Kérdésem hozzátok:most kell megvenni a jegyeket vagy érdemes kivárni és lesz ez még olcsóbb is?
Fapados járatban és árakban reménykedjek?
Szép napot mindenkinek
Ez felháborító!!!! Mindegyik görögországi célpont 32 ezer oda is meg vissza is.
Hülyék ezek?
Így nem lesz senki aki velük utazik majd...
Nézzétek meg easyjetet, átszállással olcsóbb mint wizz-el...
Tegnap néztem easyjet-nél, Milánó-Mykonos odavissza 25000 Ft illetékkel egy főnek.
És ha Bp-ről Milánóba mész az kb 10-15 ezer Ft, attól függ mikor mész de olcsóbb is lehet. Én szeptember eleji időpontokat nézek, én akkor szeretnék utazni.
Mykonosról meg el lehet kompolni Naxosra meg bárhova.
Erre vártam hónapok óta, hogy kijöjjön egy olyan ár mint tavaly. Odavissza 25 ezerért már lehetett jegyet venni.
Erre várunk már hónapok óta , de nem ezekre az árakra
Tényleg elképesztő
Lehet, hogy esetlegesen az általuk várható forgalomcsökkenést így akarják kompenzálni? Csak buták, mert így még inkább csökkenés várható majd. Bár, aki nem szeret sokszor átszállni, az még mindig be fogja vállalni.
Egyébként, meg hátha lesz majd akciójuk, mert mindig van és akkor, akinek a spontánabb nyaralásszervezés is belefér, annak legalább szerencséje lehet.
Elafonissi Krétán.. meseszép, bárcsak a wizz lejjebb vinné az árait, egyből mennék oda, és átkompolnék Kythirára vagy Milosra
Firkamanó,
mélységesen egyetértek! De titkon még reménykedem abban, hogy hátha később lejjebbviszik az árat. Nem hinném, hogy ilyen árakon túl nagy lelkesedés lesz majd a járataik iránt... én pl. nagyon vártam őket (mint tudod ), mert azt reméltem, hogy jobban megéri majd Krétáról továbbkompolni Santorini vagy Milos felé.
Hát ezekkel az árakkal egyáltalán nem éri meg, sőt, sokkal jobban járok, hogyha megveszek egy charterjegyet egy utazási irodánál vagy akár egy komplett utat lefoglalok first v. last minute-ben... Egyszerűen a charterjegy kb. 90 000 Ft-ja és a wizz 62 000 Ft-ja között nincs annyi különbség, hogy megérje a wizzel szórakozni. Főleg, ha még hozzászámolod a kompjegyet is, meg azt is, hogy a wizz éjszaka érkezik, és Krétán kellene egy éjszakát aludni (hacsak nincs olyan mázlid, hogy éjjel indul a komp, de ez nem valószínű...). Szóval gyk. az árkülönbözetet elbuknám az egyéjszakai szálláson és a kompjegyen, ráadásul nem pár óra alatt, hanem egy egész napig utaznék...