Bocs, hogy nem a hozzászólásotokra reagálok csak információként közölném mindenkivel, hogy a Walter Travel utazási irodánál találtam 10 és 11 éjszakás turnusokat (buszos), szerintem elég jó áron.
Wifi csatlakozás volt egy-két kávézóban. (2007.-ben)
Vitibogi!
Nyugodtan elviheted a laptopodat magaddal.Több helyen is ki van írva,hogy internet.Vannak olyan apartmanházak ahol benne van az árban a WIFI és bármikor használhatod.Vannak az úgynevezett internet kávézók,ahol fogyasztás ellenében,de ingyen lehet internetezni.Van ahol fizetni kell és aki a saját gépén internetezik az ott hagyja az asztalon az árát.
[quote="vitibogi"]
Toló volt az idei cél, de anyagi okokból Sarti mellett döntöttünk. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Áginak (Tolói utazási irodánál) a sok segítségért. Sajnálom, mert Toló a szívem vágya volt. De ennek ellenére örülök, hogy így döntöttünk, mert csak jót olvastam/hallottam Sartiról
Szia. Remelem egyszer azert eljuttok, majd hozzank is Legyen nagyon kellemes a nyaralasotok!
Agi
[/quote]Most elöször van Vistám, gyári tűzfallal. Az elég?[/quote]
Ha kezdő a hecker.
Én javasolnám elgondolkozni azon; feltétlenül szükséges onnan is felmenni a netre? Mert egy kis cseverészés nem áll arányban a kockázattal - sztem.
Köszönöm az eddigi ötleteket. Arra gondoltam, hogy inkább a helyi irodát keresem meg, ők mégis jobban ismerik az apartmanokat, és szerintem nagyobb is a kínálatuk, mint egy-egy itthoni irodának.
Ti melyik szobában voltatok a spanosban?Mert nagyon tetszik az amelyikben ti voltatok.Nézem utazási irodáknál a szobabelső fotóját és tök nem olyan mint a mi a tiéden van...Bár én úgy gondolnám,hogy egységes a berendezés minden szobában...Nem tom honnan vették azt a képet...
lehet az nem is annak az a apartmannak a szobája csak oda tették a fotót?
ha lesz időd nézd meg... mert érdekes..még a függöny sem ugyan olyan....
Csilla vagyok Pécsről és a nyáron Sartira szeretnénk menni nyaralni. 10 éjszakára keresek szállást 4 fős apartmant a tengerhez közel. Ha tudtok valamit akkor segítsetek. Sok utazási iroda csak buszos utazással árulja az utakat vagy csak 7 éjszakára. Mi autóval mennénk. Melyik utazási iroda megbízható? Mi július elején mennénk. Már arra is gondoltam hogy ott keresünk szállást, de azt elég merésznek tartom, mert mi van ha nincs akkor már. Blinkre leutazni elég gáz nem??
Mi a 7-es szobában voltunk, első szinten, alul nincs szoba. Nem teljesen egyformák a szobák. Voltunk másik szobában is, egy picit másabb volt a berendezés, a fürdőszoba burkolata, de mindegyik szép.