Én is remélem, hogy nem fogtok csalódni, mi nagyon jól éreztük magunkat Stavrosban. Mi még várunk a foglalással, meg akarjuk nézni az Utazás Kiállítás kínálatait, majd utána döntünk. Remélem még akkor sem lesz későn, hisz mi úgyis ősszel akarunk majd utazni!
Még mi is várunk, meglátogatjuk az utazás kiállítást, de az az igazság, hogy már teljesen konkrét tervekkel megyünk, tudjuk mikor, hova, melyik apartman
De azért hátha ott lesznek valami kedvezmények Kedves tapasztalt utazási kiállítás látogatók? Esélyes?
És, ha minden jól megy, ott azért már szeretnék lefoglalózni is, hogy élesben menjen a visszaszámlálás
Dinyus! Én úgy tudom,hogy ha ott foglalsz szállást mindig van kedvezmény, még több,mint ha katalógusból, bár mi még nem foglaltunk ott. Én szeretem itthon is áttanulmányozni a katalógusokat, mert sokszor teljesen más helyre megyünk, mint az előre eltervezett.
De ha nektek konkrét célotok van, akkor érdemes ott befizetni.
Biztosan jó lehetőség van az utazás kiállításon foglalni, de a nyár közepére nem mertük megkockáztatni, hogy tologassuk a foglalást, mert ugye ha elfogy a tervezett időpontra és szállásra a hely az meg gáz! Tervezgethetsz újból !
Josza, Busaianikó, Lordboy képei és hozzászólásai alapján már decemberben eldöntöttük, hogy Stavrosba megyünk.
Ha őszre tervezném az utat én sem kapkodnék.
Bofefe! Ebben igazad lehet, de azért bízom benne, hogy lesz még hely
Mi is Stavrosba megyünk, és június végére tervezzük az indulást..... Én is csak jókat tudok mondani Neked róla, konkrétan én nagyon szeretem azt a helyet, visszatérő vendég vagyok ott
Anikó! Köszi szépen az infót, tök jó lenne, ha így lenne
Kedves Bofefe!
Örülök, hogy hozzájárulhattam döntésedhez. Meggyőződésem, hogy jól választottál. Nem ismerem nyaralási szokásaidat, de mind utazgatásos, kirándulós, műemléknézős, városlátogatós, mind egyszerű tengerezős nyaralásnak kíváló hely. Az, hogy már most lefoglaltad lehet, hogy jó döntés, mivel a válság miatt nem tudni hogy fognak az árak alakulni idén.
Egy biztos nem csökkenni fognak.
Jó tervezgetést! Ha kérdésed van szívesen válaszolok mindenre:
Josza
Stavrosba utazók figyelmébe ajánlom, hogy csütörtökönként van piac. Fenn az ófaluban, a templomon túl. Csak egyenesen felfelé kell menni. Érdemes körülnézni! Vrasnára gyalogosan is át lehet menni. Igaz jó kis séta, de van ott egy Lidl áruház. Minden sokkal olcsóbb!
Szivesen Dinyus! Remélem tényleg szerencsétek lesz a foglalással!
Bofefe! Örülök, ha a fotóimmal segíthettem a döntésben. MI is megszerettük Stavrost, és biztos, hogy még visszatérünk majd, de idén szeretnénk újat is látni, ezért biztos, hogy nem oda megyünk, de aki azt választja biztos, hogy nem bánja meg, ahogy mi sem!
Sziasztok!
Az idén Görögország/Stavros az uticélunk. Segítségeteket kérném ha van valakinek közületek bővebb információja a Sofia és Bebula apartmanokról esetleg a belső képek, örülnék ha megosztaná velem. Sehol nem találtam a studió felszereltségérő fotókat.
Előre is köszönöm!
Sajnos személyes információkkal nem tudok szolgálni Neked a kért szállásokkal kapcsolatosan.
Valóban nem sok infó van a neten ezekről az apartmanokról. Én is csak egyetlen olyan oldalt találtam, ahol egy pici belső kép van a Sofia apartmanról.
Az itt található:
Sajnos nekem sincs személyes tapasztalatom ezekről az apartmanokról, de a képek alapján a Bebula apartmanban most szilveszterkor voltak ismerősök, és mondták, hogy szép nagyok a szobák, kényelmesek, a Sofia pedig ha jól gondolom ott van a Rendinával szemben, és ott nyáron voltak ismerősök, azt mondták, hogy szépek és kényelmesek azok a szobák is.
Ha jól látom bocsikáék abban nyaraltak a nyáron, ha esetleg olvassa majd ezt a beírást, biztos tud válaszolni rá, talán még fotói is vannak!?
Én is Stavrost néztem ki párommal + most féléves babánkkal mennénk.
Azt szeretném kérdezni, hogy ki melyik irodánál foglalja a szállást esetleg lehet privát szállást is találni?
Sartin voltunk az nagyon tetszett és azt mondják ez hasonló hely.
Mi a Dias Zeus Travelnál fogjuk lefoglalni előreláthatólag az utazást, de utaztam már az Apollon Travellal is, mindkettő irodát csak ajánlani tudom!
Sajnos az egyéni szállás ügyében én nem tudok segíteni, de biztos van itt néhány kedves fórumozó, aki ellát tanácsokkal