Szerintem, aki csak néhány hét múlva kezdi szervezni a nyaralást, az le van maradva. Én, ha hazaérek egy nyaralásból, akkor azonnal tervezem a következő évit. Így van ez most is!
A férjem nap, mint nap Paraliaval álmodik, úgyhogy jövő évben, minimum 1 hét Paralia!
Csutek! MIt nem hallok? Úgy látom nagyon belejöttetek a zsongásba! Persze ha autóval mennétek, akkor végül is mindegy hol nyaraltok, mert kirándulásokhoz jó helyen van Paralia.
Már én is szervezkedek, bár még semmi konkrét nincs, de ha összejön mi most délebbre tartunk (mint a fecskék.) Olyan jó ez a tervezgetés.
Én általában csak az Utazás Kiállításon kezdem a szervezkedést,csak azért is nehéz,mert ugye az ember szeret a barátaival menni!
És biztos hogy van köztük olyan aki nem tudja még stb..
Szilvi!Én is örülök hogy megismertelek,és leesett aztán a képeid alapján,hogy mi már váltottunk egyszer levelet!
Mi nem hallok???Visszamentek Paraliára, de jóóó!
Nem gondoltam volna, hogy ennyire megtetszik, hiszen régebben nem voltál túlságosan oda érte
Mindegy az a jó, ha bővül a PARALIA-fanok tábora
Mi nem hallok???Visszamentek Paraliára, de jóóó!
Nem gondoltam volna, hogy ennyire megtetszik, hiszen régebben nem voltál túlságosan oda érte
Mindegy az a jó, ha bővül a PARALIA-fanok tábora
Nem vagyok fun, de visszamegyünk, mert a férjem az lett. Nincs hét, hogy ne álmodna Paraliaval.
És még van pár kirándulás a közelben, amit megejtenénk.
Anikó!
Én is szeretnék délebre menni, de Laci kicsit nyafka ez ügyben. Majd meglátjuk, hogy sikerül-e 2 hétre menni. Mert akkor mindenképpen délebben szeretném tölteni az első hetet. Ketten csak meg tudjuk oldani a vezetést.
Igazad van Csutek, szerintem nem gond, ha ketten vezettek. Bár az idén nekem Zoli nem engedte, hogy vezessek, folyton Ő vezetett. Én meg nem mertem elaludni mellette, mert féltem, hogy Ő is elalszik. Úgyhogy ebben az volt a jó, hogy mindketten hullafáradtak voltunk.
De a kirándulásoknál nem volt gond.
Remélem összejön nektek is, és jól sikerül minden!? Én szurkolok!
Sziasztok! Élesszük fel ezt a topicot, szeretnék újra olvasni Paraliáról! Bár idén nem oda megyünk, de attól még jó lenne! Bár ha tehetném akkor oda mennék, de olyan hülyén jönne ki, hogy egymás után háromszor ugyanoda, nem?
Én azt gondolom,ha teheti az ember,akkor sok helyre menjen,fedezzen fel mindent!
Viszont vannak olyan szokásai az embernek,amiről nehezen tud lemondani!
Vegyük példának(bár elég bután hangzik ) ha valaki rászokik a kávéra,nehezen szokik le!
Én így vagyok Paraliával !Lehet lesz olyan nap,amikor már nem vágyom vissza,de ez egyelőre nem következett be !
Persze, biztosan más ott élni és dolgozni, de akkor is ott más az emberek szemlélete, nem olyan pesszimista, mint itt, megaztán nem elhanyagolható szempont a tenger közelsége sem.