Bocsi, hogy kéretlenül dumálok, de mondok egy varázsszót: Keresõ. Igen, igen, itt a hellaszon.
A kérdezés mellett érdemes meglesni azt is. Igaz, képeket most nem találtam.
*areti*-re hozott néhány találatot, bemásolom õket:
2007. 07. 12.
magdus62 írta:
OB-n az Areti apartmanház nagyon jó.Egyszerüen berendezett.Két szobás,az egyikben dupla ágy,a másikban két ágy található.A fürdõszoba zuhanytálcás.A konyha négy fõre az alapvetõ dolgokat tartalmazza,de a hûtõ nagyon kicsi.
Amúgy tiszta,erkélyrõl látható a tenger.Szúnyogháló nincs felszerelve.
pingvin21 írta:
Mi az Areti ház elõtt levõ házban laktunk Az is klassz volt, tiszta. Jaaaaj de jóóóó nekik! Tipp: vegyenek mazsolabort, isteni!
Lenne egy kerdesem volt mar valaki Olympic beachen az Edem Holiday Club nevu hotelbe???
Milyen a hotel meg voltatok elegedve vele mert en szeptember 12-en megyek oda.
Ez az elsõ beírosom a fórumra,de folyamatosan olvastam a témákat miután eldöntöttük,hogy 8 év után újra el tudunk menni Görögországba.
Mi ide Olympic Beac-re indultunk,sok gondolkodás után,mivel itt már voltunk a párommal,aki már sajnos nem tudott velünk jönni,mert már tavaly julius óta nincs közöttünk.
Meghalt 46 évesen.
A gyerekek eldöntötték,hogy menjünk,fõleg a lányom Annamari aki még nem volt Görögországban,és már nagyon várta hogy megismerje.
Bele is szeretett,úgy mint mindenki aki egyszer belekostolt.
Szerinte jó választás volt,mert innen 8 km-re a Stolos camping ahol már jártam a párommal többször,nagyon csendes lett volna,Parila meg nagyon zajos.
Itt bejött neki,meg mindeggyikünknek.
A szokásos Macedon lenyulások után ami összvissza 30 euro volt,megérkeztünk és nagyon tetszett az appartman amit itthonról foglaltunk le 65 euró/éjszaka 4 fõnek 2 szobára.
10 éjszaka volt,mert szerintem 1 hét kevés a pihenésre.
Augusztus 30-án értünk haza.
Csodálatos volt minden.
Mi az Olimpos házban voltunk,ami minden igényt kielégített.
Az ídõ csodálatos volt.a tenger is.
A harmadik nap megtaláltuk a fehér Rózsa éttermet ahol aztán minden nap vacsiztunk.
Udvarias kiszolgálás,finom ételek ami bõven elég volt.
Mindenkinek ajánlom.
Érdekesség volt számunkra,hogy a parton a napernyõkért és az ágyakért nem kértek pénzt,elég volt egyszer fogyasztani valamilyen innivalót 3 euróért személyenként és egész nap ott lehettünk.
Elmentünk a Meteorákhoz megnézni a kolostorokat,és megkerestük a sótelepet is Makrigialosban,nagy nyomozás után megtaláltuk,mert nagyon kevés információt találtunk róla.
Ezt késöbb pontosan leírom ha érdekel valakit.
Oldalakat lehtne írni mert ez így olyan száraz,nem igazán fejezi ki az ember érzéseit,örömeit,csodálatát.