Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 1591
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88928 Üzenet linkje2009-01-29 14:35:52  Válasz a #88925. hsz-ra

Végülis van benne valami.

De nekem (és itt nagyon sok másnak is) eszem ágában nem lenne úgy kimenni üdülni, hogy rá legyek utalva másra. Amúgy is félrevezetnek, meg sem adom a lehetőséget.
Nem kell se információ, se kölcsönzési lehetőség tőlük.

Azért van ez a fórum, hogy mindent amit tudnunk kell az adott helyről, megkapjuk.

Az egy dolog, hogy egy ilyen kitelepített szerencsétlenség drágábban adja a járműveket, de az hogy befizetsz egy hajókirándulást, majd az félúton visszafordul minden látnivaló nélkül, és azt mondják jövőhéten mehetsz cserébe és köv.alkalomkor melletted megy el a busz és fel sem vesz, na meg az idegenvezető is elrobogózik melletted... ezt olyan nagy pofátlanságnak tartom... de ezt nem az utazási irodának tudom be, hanem annak a lelkiszegény ostoba libának.

# 1592
Liftes gabi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88934 Üzenet linkje2009-01-29 15:10:31  Válasz a #88920. hsz-ra Előzmény #88920

Szia Firkamano

Teljesen igazat adok neked . Makriyagialoson(kréta) találkoztam hasonlóval itt nem a nemtörődömség volt ami dühitett hanam az "idegenvezető" alkalmatlansága de nem foglalkoztam vele. Itthom felkészültem Krétából és a társaságot akikel együt utaztunk le vezettem
-Heraklion-Vái-Matala- Rethmion-AgiosNikolos.megvoltunk nélküle
Ez nem volt jellemző Sartira itt a Shiton-traveles idegenvezetők a
helyükön voltak Főleg a Zoli egy izzig vérig idegenvezetőt ismertem
meg benne.
üdv Gabi

# 1593
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88935 Üzenet linkje2009-01-29 15:30:49  Válasz a #88934. hsz-ra Előzmény #88934

Szia Gabi!

Én Lefkadán Paya-ról hallottam hasonló jókat, nem tudom melyik irodához tartozik, de állítólag nagyon lelkes, és tényleg mindenki odavan érte.

Én nagyon szívesen dolgoznék ilyen munkakörben, nagyon segítőkész, lelkes, és önzetlen lennék. Vajon mennyit keresnek ezek az emberek kint?

# 1594
Szepeva
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
494 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88938 Üzenet linkje2009-01-29 16:11:56 

"Kefalonián is sokkal felkészültebb voltam mint a kinti ember"

Firkamano!
Kefalónián melyik irodával voltál?

# 1595
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88941 Üzenet linkje2009-01-29 16:46:27 

Szabadságszervezés miatt kérdezném,nem tudja véletlenül már valaki mikor lesz az idén az utazási kiállitás??????
# 1596
Dian77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
363 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88942 Üzenet linkje2009-01-29 17:21:57 

Február utolsó hétvégéjén lesz.
# 1597
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88971 Üzenet linkje2009-01-29 22:33:55 

Szia Gabi!

Firkamanohoz hasonlóan én is csak egyszer utaztam az Aeolussal és az idegenvezetővel nekünk is voltak gondok.
Pozsonyból indultunk és sem a sofőrök, sem Santorinín a telepített idegenvezető nem beszélt magyarul.
Ha bármilyen gond lett volna, nem tudom hogyan segített volna nekünk... igaz csak 3-an voltunk magyarok a csoportban.
De ettől függetlenül szivesen utaznék velük máskor is!

# 1598
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88977 Üzenet linkje2009-01-30 08:23:45  Válasz a #88918. hsz-ra Előzmény #88918

Kedves Gabi!
Örülj neki, hogy nem volt gondod az Aeolussal. Egyébként meg mielőtt Te kiabálsz kígyót-békát arra, aki lehúzza őket, tán olvass vissza, hogy azt miért teszi! És itt nem csak az id.vezetőre gondolok, azok olyanok amilyenek. Olvasgass egy kicsit, csak keress rá arra, hogy "Aeolus", találsz néhány véleményt róluk és megélt élményeket velük.
Nem érdekelne, hogy szlovákok - nem én haragszom rájuk, hanem ők ránk - ha őket sem érdekelné, hogy mi meg magyarok vagyunk, és nem szarnának a mi igényeinkre (elnézést a vulgáris kifejezésért). A politikát pedig nem viszem bele az utazás témába, se értelme, se oka. Egyszerűen annyi, hogy ha csak a szlovák utasoknak nyújtják azt, amit a katalógusukban ígérnek, akkor maradjanak ott.
Egyébként kívánok neked is hasonló jókat, mint amit mi - és más pórul- járt utastárs is - tapasztaltunk velük.

# 1599
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88978 Üzenet linkje2009-01-30 08:41:28  Re:

anyuci68 írta:

Egyébként kívánok neked is hasonló jókat, mint amit mi - és más pórul- járt utastárs is - tapasztaltunk velük.

Na ez azért nem volt szép icon_eek.gif

# 1600
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88981 Üzenet linkje2009-01-30 09:52:48  Válasz a #88978. hsz-ra Előzmény #88978

Igazad van, de az a hozzászólás sem, amire válaszoltam.
# 1601
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88982 Üzenet linkje2009-01-30 09:57:01  Válasz a #88938. hsz-ra Előzmény #88938

Éva!

Én a Radisson Travelnél fizettem be, az Imperátor útja volt.
Biztos az volt a vezető aki neked is, egy szőkehajú 35-40-es csaj.
Amúgy laza, meg jófejnek tűnik, de pont beleszar mindenbe, csak a hülye útjait mutogatta, a kölcsönzés is drágább volt, kérdeztünk dolgokat, nem nagyon tudott rá válaszolni, meg tökre látszott rajta, hogy azt a kötelező 1 órát ottvan velünk elmondja a semmit, és onnantól hagyjuk békén.

De nem gond, nem szorultunk rá, csak amikor a páromat vittük kórházba gyomorfertőzéssel akkor mutatta meg hol van a kórház, beszélt az orvossal pár szót, és ennyi, nem is érdeklődött mi van, (nem mintha gond lenne), mi két napig bent voltunk, el nem mozdultam a párom ágya mellől egy percre sem, és a semmilyen angol tudásunkkal oldottuk meg a kórházi bentlétet is. Mutogattunk, megértettek icon_smile.gif

De mondom, ez hidegen hagyott minket, engem a Zakynthosi nyaralásunk alkalmával borított ki a csaj.

# 1602
Liftes gabi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88988 Üzenet linkje2009-01-30 12:05:02  Válasz a #88981. hsz-ra Előzmény #88981

"anyucinak "

van egy utazási iroda aki a sznoboknak mint te vagy szervez .
Javaslom utazz velük igaz sokkal drágábbak mint az átlag.

# 1603
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88990 Üzenet linkje2009-01-30 12:42:56 

Sziasztok!

Pár irodával utaztunk már mi is Görögországba. Ez a negyedik év, hogy az Aeolus utazási irodával megyünk majd(ma fizetünk be Lesvosra). Ők utaztatnak szerintem jó árban, de az csak az odajutásra érvényes és a hazajutásra. Mi minden évben jól felkészülünk a helyből ahova megyünk és így egy jó nyaralást tudhatunk magunkénak. Első befizetésünk 2006 ban volt és Zakynthosra mentünk velük busszal. Amikor befizettük az előleget akkor nagyon örültünk, hogy ilyen áron jutunk el egy csodálatos helyre és természetesen haza is hoznak. Utána két napig le sem szálltam a netről és infókat gyűjtöttem az irodáról mert még nem ismertük.
Találtam egy csomó élménybeszámolót és nagyon lehúzták az irodát. Ezeket kinyomtattam és visszamentünk az irodába. Kérdőre vontam a kis hölgyet és ami érdekes volt nem tagadta le és nekem ez volt szimpatikus, hogy vállalták a hibájukat és azt mondta sokat tanultak belőle. Ez így is van. Vannak hiányosságaik de melyik utazási irodának nincs?

Nagyon régen nyaraltunk Tunéziában és a Neckermannál fizetünk be jó borsos áron. Ott nem tudtunk magánszervezésben elmenni kirándulni, így befizettünk az irodánál. Nem volt magyar nyelvű idegenvezető aki gardírozott volna minket. Egy szimpatikus fiatalember vitt minket aki három nyelven elmondta amit tudni kellett és ennyi, sajna magyarul nem. Angol, német és nekem franciául és én fordítottam a magyar csoport tagjainak magyarra.

Minden irodában van jó és rossz. Mindenki úgy megy és azzal akivel tud és megtudja fizetni.

Kívánok mindenkinek szerencsés választást és jó nyaralást.
Különben én akkor vagyok nyugodt ha én szervezem és nem másra vagyok utalva, csak jussak oda ki a nyaralás helyszínére és onnan majd mi megoldjuk.

# 1604
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88991 Üzenet linkje2009-01-30 12:45:11  Válasz a #88988. hsz-ra Előzmény #88988

Én milyen jelzővel illesselek téged, kedvesem? Ami eszembe jutott a hozzászólásodról, azt inkább nem írnám le! Mellesleg nem vagyok sznob, viszont a pénzemért azt kérem, amiért fizettem. Nem is keveset. Mert nem olcsók. Máshol a törzsutas kedvezménnyel valamint az előfoglalásival sokkal jobb áron lehet utazni, ráadásul magasan verik eme remek iroda színvonalát.
Azt azért gondolom, hogy nem olvastad el a kedvenc irodádról szóló negatív hozzászólásokat.
Ha tetszik, ha nem, nálam az Aeolus nem utazási iroda, és amit nyújtanak az nem szolgáltatás.
Szóval te nyugodtan utazz velük, én meg utazom más, megbízhatóbb, színvonalasabb és korrektebb irodával, kb. hasonló áron.
Így legalább nem találkozunk.
Amúgy, ha vitatkozni akarsz van erre másik topik, nézz be oda.
Itt mindenki leírhatja és leírja, amit már megtapasztalt az irodákkal, azért találták ki. Ellenvélemény lehet, mivel mindenkinek mások az igényei és a tapasztalatai.
Mindenesetre meglepne, ha tudnád, mit jelent az a szó, hogy sznob. És itt pont.

# 1605
Szepeva
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
494 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88997 Üzenet linkje2009-01-30 13:55:00 

Sziasztok!

Láttátok? Az Imperátor Travel is feltette az árait 2009. évre.

szepeva

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 106 107 108 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu