2007-ben már utaztunk a Walter Travellal éppen Sartiba és semmi probléma nem volt velük.
A sofőrök barátságosak voltak, ismerik az utat. A kinti programokat a Sithon traveltől veszik át.
Én éppen az ő jóvoltukból kaptam el a Görögország imádata nevű betegséget.
A szállások közül én a Michalist választanám mert az tengerre néző, igaz a központtól távolabb van, de a sziklás partszakaszokat kedvelőknek ideális.
A Manolis szerintem zsúfolt helyen van és csak a szomszéd házak oldalát látod, vagy a hegyeket.
Már bocsi,hogy beleszólok,de tévedésben vagytok.A Michalis az út túloldalán van nagyon jó kis szállás mindjárt felteszem hol van pontosan.
Mi tavaly ősszel laktunk itt
Szia Kriszti! A Walter travel oldalán Van egy térkép azon bevan jelölve az alapján ez másik apartman az írják 100m a tengertől. A googléba én is azt találtam amit bejelöltél de szerintem az másik apartman. Az irodába azt mondták tengerre néző. Szia Erika
Ne hargudjatok lányok, hogy beleszólok, de most fölhívtam a haveromat, mert ők a Michalisban laktak tavaly és a Walter T-vel utaztak és azt mondta hog teljesen más mint a út túloldalán lévő apartman, kettő apartanház van a Sartiban ami Michalis. A Walter T-vel háza a tengertől 100 m-re van...
Sziasztok!
A két apartman nem ugyanaz. Ha Walterékkel utaztok, nem az út túloldalára mentek majd, ez egészen biztos. Egyébként az a Mihalis (az út túloldalán) is szép, van medencéjük, a falutól távolabb van, de nem feltétlenül nyugis helyen. A Sirtaki mögött van, ahol csütörtökönként a görög estet rendezik, és ha minden igaz, időnként csinálnak valami buzuki féléket is.
Sziasztok! Mi a Walterék féle Michelisbe foglalunk 06-08 - 06-21-ig. Nagyon szép a kilátás. Tavaly Marmaraszon az alexandába laktunk ott is gyönyörű volt . Azt tervezzük robogóval Marmaraszig végi járjuk a kis öblöket.