Kedves Virágtündér!
Mi tavaly Arillasban voltunk egy hétig ,nekünk nagyon jó választásunk volt.
Csendes ,nyugodt hely, homokos parttal ,hatalmas hullámokkal,a gyerekeknek ideállis fürdőzésre.A mi szállásunk 900-méterre volt ugyan a parttól de nekünk így is megfelelt.Innen minden fő látványosság 1-2 óra alatt megközelíthető és nincs embertömeg mint pl.Sidariban(11km).Én nem foglalnék ott szállást.(saját vélemény)Én tavaly az Elena apartmanban voltam 5 fős családommal amit, a www.startutazas.hu -n
foglaltam.Nekünk tetszett és visszavágyunk Arillasba
Norcsi
Elég ha egyszer elmentek oda és megnézitek az emblematikus Vlacherna kolostort. Ezzel egyidőben kiélvezheted, hogy valóban 10-20 méterrel a fejed felett szállnak a repülőgépek, ( itt van a kifutó egyik vége ) de ebből egy óra elég.
Ízlések és pofonok.
Ezzel egyáltalán nem tudok egyet érteni. Persze mindenkit más érdekel, de minket lenyűgözött Korfun a reptér és a Vlacherna környéke, sokszor tértünk oda vissza és még tervezzük is a jövőben.
Szóval ennyire kategorikusan kijelenteni, hogy elég egyszer, meg egy óra... nem érdemes.
Üdv geot !
Amikor korfun vagyok minden alkalommal végigsétálok a gáton ,vagy töltésen ; ki minek tartja. És igenis bámészkodok is. De az is más. Meg az is hogy szinte az ablakod előtt szállnak a gépek. Sokszor percenként.
Egysze laktam Glyfadan ( Athén külter. a Szuroni fok felé) a régi reptérre a szálloda negyedik emeleti ablakával egymagasságba érkeztek a gépek még a régi reptérre.
Éjszaka fél háromkor jött az utolsó. Először élveztük, hogy integettünk az utasokkal egymásnak. Erre jó volt, de aludni nem.
Hozza a sors, hogy találkozzunk peramában.
Üdv. Geot!
Ok. Értem hogy an érted. De én amit irtam szálláskeresési szövegkörnyezetben írtam. Ilyen kontextusban mondtam, hogy elég belőle x idő. Ez lehet egy óra több óra, kinek mennyi. Egyénileg máa és más. Úgy tűnik egyébként valójában igen közel álla véleményünk.
Sziasztok!
Szeretettel üdvözlök minden Görög imádót!
Még csak tegnap regisztráltam, de azóta is itt csüngök...
Eddig csak kétszer jártam Ott. 2005-ben Paralián (nekem nagyon tetszett, elsírtam magam mikor megláttam a tenger kékjét és a táncoló napsugarakat, bár sok látványosság nincs, de befizettünk néhány fakultativ programra) és 2006-ban Sartin (csodálatos volt!). Mindig az utószezont részesítem előnyben, több okból is.
Bocs, a hosszú bevezetőért, de talán elnézitek így elsőre.
Az idén, szeptemberben, Korfura szeretnénk menni kocsival. (Ennyi kihagyás után már elvonási tüneteim vannak...)
Olvasgattam az előzményeket és látom, hogy bőven vannak tapasztalatok.
Láttam olyan hozzászólást, hogy a kocsit egy héttel az indulás előtt regisztrálni kell a kompozás miatt. Ez mit jelent, és miért? Foglalni kell kompjegyet? Hogyan, ha nem lehet pontosan kiszámolni, hogy mikor érünk oda!?
Érdekelne, hogy lehet-e apartmant (2 fő) foglalni ott a helyszínen szeptember elején, és kb. mennyiért. A Keleti partot néztük ki. Ha lehet, kihagynánk az utazási irodákat. Inkább a természetes, kicsit csendesebb, helyet szeretjük.
Szia JU LU !
Egy évvel előbb még nem kellett regisztrálni. Most sem tudok ilyenről. Talán csak arról lehet szó, hogy ha csúcsidőben biztos akarsz lenni hogy időben felférsz a kompra, jó ha foglalsz helyet. A főszezonba nem megyek, azt nem tudom olyankor pontosan mi van. ( 2008 ban a fiam főszezonba ment aug, 10. és semmi gondja nem volt gond nélkül kompozott át Lefkasba, vissza korfuból indult ). Aug végén, szept elején találsz helyet is.
Koszonom mindenkinek az infokat, foleg Neked Lambros. Az altalad javasolt Messonghiban foglaltunk szallast, most meg elofoglalasi kedvezmennyel. Igaz vegul a Messonghi Beach Hotelnel maradtunk, figyelembe veve az arakat, es a korulmenyeket. Itt a gyerekek kapnak delben ebedet, ami igen megkonnyiti a dolgunkat, es arban is jobban jovunk ki.
Megegyszer koszonom nagyon sokat segitettel a valasztasban.
Orulok, hogy pozitiv emleked van a hotelrol. Ha esetleg valami fontos eszedbe jut, pl. vinni kell valamit feltetlenul, vagy erdemes tudni, akkor ird meg legyszives. A tengerpart mennyire homokos ott? A gyerekeknek erdemes strandcipot vinni?