Robi, meg lehet, hogy mégis utazunk (nagy családi döntés volt a hétvégén - némi tiltakozással a részünkről, de le lettünk lőve) - s még az is lehet, hogy Tolo lesz a végcél... Majd írok mit döntöttek a fejünk felett!!!
Robi, meg lehet, hogy mégis utazunk (nagy családi döntés volt a hétvégén - némi tiltakozással a részünkről, de le lettünk lőve) - s még az is lehet, hogy Tolo lesz a végcél... Majd írok mit döntöttek a fejünk felett!!!
Húúúúúúúúúúúú de jó is volna
De akkor június legyen ám mikor mi megyünk
Ez mára egy nagyon jó örömhír
Mi két éve szeptemberben voltunk a Kék házban, szintén az Anett utazási irodával. Szerintem a ház is és az utazási iroda is jó választás volt. Közel van mindenhez, mégis csendes helyen. A felszereltsége átlagos, de minden tiszta, tv is volt. Egy picit zavaró lehet talán a szemben lévő templom, ahol a harangok hangja néha megzavarta a pihenést, de ki lehetett bírni.
A fotóalbumok között találsz egyet, aminek a címe : Nei Pori - szállás, kaja, stb..2008.júni
szállások, ételek, közlekedési infók
Tulajdonos: BRobert
feltöltve: 2008-06-18
Itt vannak az Aranyház 3 szobájáról is képek....amiket én csináltam
Látom megint sokan választjátok Nei Porit nyárra Sajnos tavaj nem jutottam ki Göröghonba, de remélem idén sikerül. Az úticél még nem biztos, de én most Asprovaltába mennék. persze mindenkit bíztatok hogy menjen Nei Poriba, mert nagyon jól fogja magát érezni. Kajálni az Éhes Medvét motor kölcsönzésre pedig vaszil kölcsönzőjét ajánlom ami a főtér utcájában van Kellemes nyaralást mindenkinek!
Ja és egy nem biztos hogy idevaló téma Nem olyan borzalmas a buszos út... Már ott is lehet barátkozni, ismerkedni... Nagyon összehozza az embereket a hosszú utazás... Persze elmebetegek mindenhol lehetnek
Lapozz vissza 2 oldalt, lesz ott egy térkép, amin Robi bejelőlte a Dora-t.
Alól, jobbról a második utca sarka. /pici, fehér négyzetet keress 4 /
Mi is oda megyünk, és nagyon sok információt kaptam róla, csak nézz vissza pár oldalt.
Én a Fotisz házat néztam ki magamnak, aki lakott már ott irjon néhány mondatot róla. tényleg nagyon közel a tengerpartvan ahol közvetlen tengerpartit ir, más prospektus 200 m-et mi a valóság?
Nei Poriba készülük junius 4-én. Utazik még ekkor valaki? A fotisz házat néztem ki, aki üdült már ott irjon néhány mondatot . Tényleg nagyon közel van a tengerhez? Az erkély vagy terasz tengerre néző, vagy melyik szoba ahonnan lehet látni a tengert?