Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3271
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#90988 Üzenet linkje2009-02-23 11:02:06  Válasz a #90972. hsz-ra

Kedves Juditella!
Bár nem hozzám címezted, az Aeolusnál még bőven van hely és még most nagyon olcsók is a "First minut útjaik". Valószínüleg én is velük megyek.
Cilla

# 3272
1971csaba
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91001 Üzenet linkje2009-02-23 14:51:45  Válasz a #90971. hsz-ra Előzmény #90971

Kedves Josza!
Köszönöm az infóidat. Valami ilyesmire gondoltam én is. Egy-két dolgot, nem sokat vinni itthonról, a többit meg kint... Szerintem elkezdem visszafelé olvasni a rovatot. Köszi még1x Csaba

# 3273
Vpiko
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
36 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91020 Üzenet linkje2009-02-23 21:00:41  Vpiko

Sziasztok!

Ma kaptam emailt a walter traveltől, hogy megjelent a katalógus el is küldték a linket,
nézzétek meg ti is
http://www.waltertravel.hu/katalogus_2009.pdf

alig várom már hogy mennyünk nyaralni

# 3274
Csu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91110 Üzenet linkje2009-02-25 19:15:01 

Sziasztok!
Végigrágtam magam a topikon és rengeteg kérdésemre választ kaptam. Köszönöm mindenkinek! Azért még lenne egy-két dolog, ami nem tiszta. Az Acheron folyónak a szurdok-szerű részét csak a vízben gyalogolva lehet megközelíteni? Elég felfázós vagyok, nem örülnék ha a hideg vízben kellene sokat lenni.
Akik jártak már Ammoudián azoktól kérdezném, hogy mennyire csendes hely? Esetleg odajárnánk strandolni, de nem szeretném ha túl nagy lenne a tömeg. Viszont jó lenne ha lehetne pl. gyrost kapni és lenne supermarket a strand közelében. Meg zuhanyzó.
Még egy kérdésem lenne: Valtos beachre ha autóval mennénk, lehet ott parkolni?

# 3275
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91114 Üzenet linkje2009-02-25 21:06:44  Válasz a #91110. hsz-ra Előzmény #91110

Szia csu! Mi két évvel ezelőtt voltunk Pargán, és jártunk az Acheron folyónál és Ammoudián is.
Az Acheronnal kapcsolatos kérdésedre: igen, a szurdokos részt csak a vízben gyalogolva lehet megközelíteni, -én nem is tudtam- annyira hideg volt a víz, de a párom felgyalogolt, úgyhogy felvétel legalább van róla.
Nekem nagyon furcsa volt, hogy míg én bele sem bírtam szinte menni, gyerekek viszont még fürödtek is benne. De gyönyörűszép a hely, ne hagyjátok ki!

Ammoudiában voltak azért jópáran, de nagyon hosszú, széles homokos a partszakasz, úgyhogy nem volt zsúfoltság.
Rengeteg a lakókocsis nyaraló ott, úgyhogy szerintem van tusoló, bár mi nem vettük igénybe, viszont üzletek és tavernák vannak a közelben.
A víz csodaszép volt ott, és amit mai napig sajnálok, hogy indul onnan egy sétahajó fel az Acheron folyón, és mi kihagytuk. Szerintem nézzetek utána, biztos felejthetetlen élmény lehet!? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

A Valtoson mi nem voltunk, de biztos fognak válaszolni arra a kérdésedre is.

Jó nyaralást nektek!!!

# 3276
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91115 Üzenet linkje2009-02-25 21:10:53 

"Valtos beachre ha autóval mennénk, lehet ott parkolni?"

Lehet, de miért mennétek autóval?Az szerintem relatíve közel van mindegyik szálláshoz.Hol lesz a szállásotok?

# 3277
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91119 Üzenet linkje2009-02-26 08:00:27  Válasz a #91110. hsz-ra Előzmény #91110

Csu,

a Valtosnál van lehetőség parkolni, de amikor mi tavaly augusztusban arra jártunk hatalmas volt a tömeg mind ott, mind Parga másik strandján a Krioneri Beach-en...

Viszont, ha autóval mentek, Pargatól északra és délre is fogtok sok nagyon szép partot, öblöt találni. Ezek közül nekem északra a következőek tetszettek a legjobban:
-Prapa Mali:

-Karavostasi:

-Mega Drafi:

-Zavia:

-Diapori:

-Mavro Oros:

# 3278
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91120 Üzenet linkje2009-02-26 08:07:51 

Délre pedig ezek :

-Lichnos:

-Ai.Giannakis:

-Odüsszeusz-öböl:

-Alonaki:

# 3279
Csu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91123 Üzenet linkje2009-02-26 11:06:41 

Mindenkinek köszönöm a válszokat! Az az igazság, hogy még nem biztos, hogy megyünk, majd meglátjuk, hogy állunk anyagilag. Viszont ha megyünk, biztos, hogy ide! Életünkben először indulnánk szállásfoglalás nélkül. Már régóta vonz ez a lehetőség. Ezért mivel még nem tudom, hol sikerül majd megszállnunk, szeretnék legalább a környékből jól felkészülni.
Anikó: lehet, hogy akkor nálunk is majd csak a férjem megy fotózni, sajnos.
Döme: csak két képedet látom icon_sad.gif Az Ai. Giannakist látom. Ezek az öblök gyönyörűek, de strandolni én jobban szeretem az olyat, mint amilyen Ammoudia.
Június vége felé mennénk, talán akkor még nincs akkora tömeg.
Már több oldalt jegyzeteltem, nagyon csalódott lennék, ha nem tudnánk eljutni.

# 3280
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91211 Üzenet linkje2009-02-27 14:57:52 

Nem tudom, mi történt a képekkel ! Amikor előnézetben megnéztem, még mindegyik megjelent...Hátha tud valaki segíteni...
# 3281
Juditella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
110 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91238 Üzenet linkje2009-02-27 19:06:05 

cilla Köszi az infót,néztem a dátumokat a juniusi ra azt mondják, mér hideg a tenger, talaán a szeptember eleje, Te voltál már, vagy mikor mész.? Az árak jók csak én egyedül mennék és igy már a felár nem is olyan kedvező
# 3282
Juditella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
110 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91241 Üzenet linkje2009-02-27 19:20:15 

cilla nekem a kinézett dátum junius 7-junius 22-ig . vagy szetember12-14-ig. hogy melyiklenne jó? ez a nagy kérdés. Szerinted?
# 3283
Csincsi44
Aktív fórumos
Aktív fórumos
235 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91273 Üzenet linkje2009-02-28 06:16:29  Válasz a #91211. hsz-ra Előzmény #91211

Én ugyanígy jártam... Szóval ha valaki tudja mi az oka, az engem is érdekelne... icon_wink.gif icon_confused.gif
# 3284
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91282 Üzenet linkje2009-02-28 10:47:43 

Szeptember sokkal jóbb ha fürödni szeretnél,ha nézelödni és bejárni a környéket és a friss növényeket nézegetni tavaszi hangulatban akkor meg az előszezon
# 3285
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91283 Üzenet linkje2009-02-28 10:52:15 

juditella írta:
cilla nekem a kinézett dátum junius 7-junius 22-ig . vagy szetember12-14-ig. hogy melyiklenne jó? ez a nagy kérdés. Szerinted?

Kedves Juditella!
Mi tavaly előtt ősszel voltuk Pargán egész késő ősszel októberben. Két hetet. Nagyon jó volt. A víz még meleg volt és fantasztikus jó időt fogtunk ki, minden nap fürödtünk és rengeteget kirándultunk. Még akkor is 30-33 fokos melegek voltak. Előny volt még, hogy már nem volt nagy zsufoltság és minden olcsóbb volt, mint főszezonban. Míg ott voltunk fokozatosan mentek lefelé az árak.
Kérdésedre; én az őszi időpontot választanám, de tudom, hogy nehéz kivárni. Én 17 szer voltam Görögországban és az a tapasztalatom, hogy júniusra már mindenhol elég meleg a tenger, lehet benne fürödni. A legszebb fények és a legjobb gyümölcsök azonban ősszel vannak. Én, ha tehetem kétszer utazok. Tavasszal-koranyáron és ősszel. Főszezonban minden zsufolt, óriási a forróság és a drágaság. Ha utazgatni, kirándulni is akarsz mindkét időpont nagyon jó. Mikor először néztem meg Athént 47 fok volt árnyékban, hát nem volt egy kéjutazás.
Szia: Cilla

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 218 219 220 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu