Szia Stenci!
Mi mindig a Diassal utazunk, és ugy tudom ott létezik olyan, Hogy Thessalonikiig repülõvel, onnan meg busszal. Max. 1-1,5 óra a busz.
Más utazásival ellentétben, õk eddig még nem kértek + pénzt a buszért.
Kedves Stenci!
Elõször is gratulálok a születendõ kisbabádhoz!
A helyedben én is lemondanám az utat, és várnék a last minute-ra. Addíg kiderül, hogy mennyire bírod a terhességet. Repülõs utat ajánlanám, mert a transzfer nem több általában 1-2 óránál. A Dias Zeusznak most is van egyébként repülõs akciós útja, Paráliára, Sartiba, Stavrosba, Asprovaltára.
A honlapjuk címe: http://www.diaszeustravel.hu
Vigyázz magatokra!
Jaj köszönöm a hozzászólásokat!!!
Nagyon jó ötletnek tartom a repülõs utat kismamaként..
És ez a Dias Zeus Travel hasznos infóval szolgált. Igaz júniusi (gondolom ez fõszezon) árakkal repülõ Paraliára+szállás 40 körül tûrhetõ, de plusz: rept.illeték,transzfer,stb.stb megnyomja. Ennél ezek szerint jóval olcsóbb lehet egy szeptember 10-e körüli út, ugye gyerekek? Mert azt jobban bírnánk anyagilag.. És köszönöm mindenkinek a gratulációkat!!
Jaj köszönöm a hozzászólásokat!!!
Nagyon jó ötletnek tartom a repülõs utat kismamaként..
És ez a Dias Zeus Travel hasznos infóval szolgált. Igaz júniusi (gondolom ez fõszezon) árakkal repülõ Paraliára+szállás 40 körül tûrhetõ, de plusz: rept.illeték,transzfer,stb.stb megnyomja. Ennél ezek szerint jóval olcsóbb lehet egy szeptember 10-e körüli út, ugye gyerekek? Mert azt jobban bírnánk anyagilag.. És köszönöm mindenkinek a gratulációkat!!
Biztos, hogy olcsóbb akkor, hiszen az már nem fõszezon. És akkora tudni fogod, hogy bírod-e az utazást.
El kell hogy keserítselek, június csak elõszezon és szeptember elején sem számíthatsz nagyon olcsóbb repülõs utakra. Sajnos a reptéri illeték és az egyéb fizetendõk nagyon megdrágítják az utat.
Szia Stenci!!!!Régen voltál már a fórumon!!Gratulálok a babához és sok boldogságot nektek!!! Majd meglátod mekkora öröm lesz a bébi! busszal semmiképp sem ajánlom Paraliát mert akkor már bármi elõfordulhat,jobb félni mint megijedni! Viszont mindenképp nézz utána mert egy pár légitársaságnál kismamák nem repülhetnek! Ez tuti így van,ebbõl volt is probléma ,ég anno TV is foglalkozott vele.Mindenképp kérdezz rá az irodában!!!Nem tudhatod a szervezeted,hogy reagál a repülõs útnál és nehogy baj legyen,erre a légitársaságok felkészülnek,hogy minél kisebb legyen a kockázat.Az a másik dolog,hogy az orvosod sem fog örömében ugrálni ha meghallja milyen útra készülsz.Az enyém teljesen beparázott amikor Spanyolba utaztunk de még egyszer nem indulnék el.
Szia Stenci!!
Én is gratulálok a babához, de a Keke hozzászólásával teljesen egyetértek.Az orvosom nem javasolta a hosszabb utat, és ez elég hosszú.
A repülõt felejtsem el mint kismama. Én nem vállalkoznék az utazásra!!!!
Most a baba mindennél fontosabb.
Márta
Szia keke!! Még nem készülünk, csak a fiam pakolta már össze az autóit.
Elég messze van július vége. Tegnap voltunk Párkányba a strandon, ott jól leégtem. A bõröm szokja a meleget és a napot. Ti hamarabb mentek!!
Szia márta