Szia Olus!
Én Laganas mellett, Ag. Sostisban voltam tavaly. Laganasi éttermekről nem sokat tudok mondani, egyben voltunk, a nevére nem emlékszem, bár nem is ajánlanám. Viszont többször voltunk gyrost enni a Mama's Place-ben. Ez a főutcán van, kb. 300-400 méterre a parttól, ahogy megyünk felfelé a főutcán, balra esik. A kis gyros 2 EUR, a nagy meg azt hiszem 5 EUR volt. Szerintem finom volt, és sokan dicsérték a többi ételt is, amiket lehetett ott kapni.
Sokat sajna nem tudtam segíteni.
Csilla
Szia Csilla!
Ezzel is segítettél, hidd el. Bár azt nem tudom, hogy melyik étteremben ne egyek laganasban, de sebaj:)
Erről a Mama's gyrosozóról már én is olvastam pár helyen, dícsérik. Majd kipróbáljuk.
Ha esetleg tudtok még hasonló tippekkel bombázni, szívesen veszem
A Georgina és az Ibéria apartman közül szeretnék választani.
Az Ibériában a 8-as szobát néztük ki.
Azt írtátok már, hogy Laganas milyen forgalmas, angol tinik stb...
Bár csak szeptember közepén mennénk akkor talán már nincs akkora nyüzsgés.
Viszont Agios Sostisról nem nagyon volt szó, hogy az mekkora központ mekkora az esti élet, pl. Sartihoz, vagy Tolohoz viszonyítva.
tudna valaki segíteni abban, hogy hol található Laganas térkép a neten (olyanra gondolok, ahol utcák, üzletek, éttermek, apartmanok is fel vannak tüntetve)?
sziasztok!
Én már kétszer voltam Zakynthoson, egyszer Alikanasban, egyszer pedig Laganasban....senki ne féljen már ennyire laganastól, egyszerűen csak meg kell nézni, hogy hol helyezkedik el az apartman, és ha a szélén, és nem a főutca közepén, akkor semmi gond nincs...mi a nikolasba voltunk az aeolussal, és sokkal jobban ajánlanám, mint Agios Sostist, mert ok, az is nagyon szép, de 1200mre van laganastól, és egy kis fahídon kell átmenni meg a vizen, h valaki laganas bazársorához érjen..másrészt pedig, ahol meg mi voltunk, rögtön a kalamaki strand következett az pedig sokkal szebb, mint agios, rengeteg kagyló van és tal. olyan partszakaszt, ahol csak kettesben voltunk a párommal......szoval senki ne féljen laganastól, mert nem kell:)
Sziasztok!
Mi 2009 06.24-07.04 megyünk Zakynthos-ra Agios Sostis-ba. Már alig várja mindenki, mert nagyon sok jó dolgot olvastunk, ill. hallottunk a szigetről. A szigeten van valahol delfinárium? Milyen a csúszdapark? És milyen Agios Sostis-i diszkósziget? A tengerpartról azt hallottam egyik ismerősömtől,hogy apró kavicsos, csak azt nem tudta megmondani, hogy melyik településen, mert ők az egész szigetet körbe járták és mindig máshol fürödtek. Milyenek úgy általában a tengerpartok?
Előre is köszönöm a válaszaitokat.
szia!!
Nagyon könnyű a kérdésedre a válasz...Zakynthos gyönyörű:)de komolyra fordítva a szót, a part tényleg mindenhol más. Laganasban, Tsiliviben, Alikanasban homokos a part, észak felé haladva kezd kavicsosodni.....Xigia sóder szerű, Makrigialos nagyobb kavicsos, Navaggio pedig hófehér aprókavicsos.
Ajánlom figyelmedbe a zakynthosi fotóalbumomat, ahol "körbejártam" a szigetet nagyjából, persze településenként... remélem, hasznos lesz! Amolyan strandtúra...
Ajánlom figyelmedbe a zakynthosi fotóalbumomat, ahol "körbejártam" a szigetet nagyjából, persze településenként... remélem, hasznos lesz! Amolyan strandtúra...
Üdv:
lloth
Szííía Iloth!
Hát ha kell,még én is segítek szívesen!
Egy privit a hogylétetekről,ha gondolod írhatnál.Ronald Régen voltál már a Hellaszon...
A Georgina és az Ibéria apartman közül szeretnék választani.
Az Ibériában a 8-as szobát néztük ki.
Azt írtátok már, hogy Laganas milyen forgalmas, angol tinik stb...
Bár csak szeptember közepén mennénk akkor talán már nincs akkora nyüzsgés.
Viszont Agios Sostisról nem nagyon volt szó, hogy az mekkora központ mekkora az esti élet, pl. Sartihoz, vagy Tolohoz viszonyítva.
Szia Slade!
Szerintem Ag. Sostisban nem venni semmit észre Laganas nyüzsgéséből, és az angol tinikből. Mi június közepén voltunk, és szép számmal voltak angolok, leginkább a diszkók, és egyéb szórakozóhelyek közelében. Már kora este le voltak részegedve, mondjuk minket különösebben nem zavartak sem a kajálásban, sem a vásárlásban. Az utcán meg ha volt egy nagyobb csoport, akkor átmentünk a másik oldalra. Csak Laganas főutcáin láttunk angolokat. Nem tudom mi a helyzet nappal, mondjuk a parton. Sostis csendes és nyugodt, azon a részen, ahol mi voltunk nem is voltak zenés szórakozóhelyek, legalább tudtunk aludni.