Köszönöm aniko!
Tudod az a probléma ha valaki ismeretlenűl azt írja én megkopok valakit,a görögöket,és föleg ezt egy magyar teszi.
Miért is lopnék meg valakit ott ahol élek,akkor meglopnám a saját barátomat is,és az ott élő barátaimat is.A saját otthonomat.
És ratio mellőzi ezt a beszédet,és nem így kezdi,hanem normálissan én fölfogom és törlöm,de nem kell sértegetéssel kezdeni.Én bocsánatot kértem tőle,és mondtam törlöm,mert én hibáztam.És én ezt írtam annak ellenére ahogy ő beszélt velem.
Ha Makrigialosról készült fotókra van szükséged, szívesen küldök Neked.
Rengeteg képem összegyült öt év alatt, nem sajnálom és nem ragaszkodom a "szerzői jogokhoz" sem, inkább örülök, hogy másnak is tetszik.
Nem szántam sértésnek sem (ezért írom ide, hogy aki erre jár, az lássa). - De valaki okosítson ki (ne itt) egy PÜ-ben vagy a vitafórumon, hogy hol hibáztam. Amit a nyílvános fórumra (ide) írtam. Amit meg PÜ-ben, az nem volt nyílvános. Hogyan is került ide?
Ez most kifejezetten Makrygialos téma.
Csak ismételni tudom: "Más a képek nézegetése, és más az üzleti felhasználása."
Az oldalaimról rengeteg Makrygoalosos képet és filmet le szabad tölteni, hiszen azért van fent. De nem üzleti célból! És a törvény nem ismerete nem mentesít.
Szia Ratio!
Én irtam privátba is hogy sajnálom,és bocsánat mert én hibáztam.De a törvény nem ismerése,mert valaki nem ismeri,nem jelenti azt lopós.És ilyen szándékom sem volt.
Jox !
A megadott helyen a beharangozó szerinti megszokott unott destinációk ellensúlyozására ajánlják a programot.
Ami megszokott destináció a megszokott fakultatívokkal.
Egyébként tényleg jól jönne ha lenne valami új és nem megszokott.
Most olvasom csak, hogy többütöknek is vannak képei, és videói!! Szívesen megnézném őket!!
Hajrá!
Van beszámoló itt a Hellaszon is, nálam is, és a Földi útikalaz oldalon is.
Mire ezeket elolvasod, a honlapomon megváltozott képek elérési útvonalát is kijavítom a hétvégén.
Olvasd el a beszámolókat, melyet megtalálsz a hellasz.hu nyitóoldalán található "Beszámolók" rovat alatt.
Fotókat szintén a nyitóoldalról elérhető "Fotóalbumban" találsz.
Beszámolók tulajdonosai:
Pepecs: Makrigialosz
Katus: Egy szuper hét Makrigialoson
Rebeka: Két hét Makrigialosban
Kriszta35: Parália, Makrigialos
Busaianiko: Makrigialos
Köszi, hogy ilyen gyorsan írtatok is! Mindenképp megnézem őket, neki is állok!
Szerintetek melyik a legszebb strand Makrigialoson, vagy a környékén? Tényleg hatalmas hullámok vannak, és rengeteg kagylót lehet gyűjteni???
Szia Gyöngyi! Remélem egy Makrygialosról beszélünk, mert van egy Krétán is, bár azt külön írják (Makri Yialos) de páran már összekeverték. Itt a szárazföldi Makryról vannak beszámolók és fotók.
Mi háromszor voltunk ott nyaralni és mi nagyon megszerettük. Megoszlanak a vélemények róla, mert ez egy csendes, nyugodt kis falu, a faluban lévő strandja -bár kék zászlós-, nem mindig kristálytiszta, mert homokos a part, a közelben rengeteg kagylótelep van, és a halászok is ott kötnek ki a hajóikkal. De a közelben rengeteg strand található. Ami nekünk a legjobban tetszett, az a pydnai rész, gyalogosan kb. 1-1,5 km, de autóval, robogóval pár perc.
Paralia felé útközben is van egy nagyon jó partszakasz, a Korinos Beach, de szerintem ezt mind felfedezitek majd, ha arra jártok.
Mi sosem unatkoztunk, mert rengeteg kirándulási lehetőség van, és esténként fáradtan hazaérve mindig jólesett a csend és a nyugalom a faluban.
A parton vannak azért tavernák, zenés helyek is és bent a falu főutcáján pár ajándékbolt is található, de nem az a kimondott turistahely, arra ott van Paralia, ha valaki nyüzsgésre vágyik, ott bőven van lehetőség.
Ha valami kérdésed van, írj nyugodtan. Mikor indultok egyébként és mivel mentek? Busz vagy autó?
Igen, szerintem egyről, Észak-Görögországban! Én is megnéztem alaposan, amikor szállást foglaltam, hogy nehogy Krétára kelljen lekocsikázni..
2 éve voltunk a párommal Sartin, az nagyon tetszett mindkettőnknek, de az út elég hosszú volt, akkor busszal mentünk. Most majd autóval megyünk, július 13-án délelőtt indulunk, de most jönnek a szüleim, és a húgom is! Remélem, nagyon-nagyon jó lesz, én már borzasztóan izgulok! Az Angelika apartmanban lesz a szállásunk. Már nyomtattam útvonalterveket, beszámolókat, meg még egy csomó mindent. Olvastam a Tiédet is, vagyis csak belenéztem, mert még nem volt időm végigolvasni, de nagyon tetszik! Délután meg is nézem! Ti mivel utaztatok? Ha autóval, mennyi idő alatt értetek le? Elég sok változatot olvastam már, volt, aki azt írta, hogy 20 óra, volt aki 15-öt, de olyan is akadt, aki 8 óra alatt. Hétfőn indulunk majd, remélem, nem lesz nagy forgalom, és a határon sem kell sokat várni.
Milyen árak vannak kint? Pl. étterem, élelmiszer, stb.?
Jajj, úgy örülök, hogy ilyen rutinos Makrigialos-os utazók is vannak itt, és tudnak segíteni!!!