Makrigialos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1201
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Degu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91976 Üzenet linkje2009-03-08 18:54:44 

Köszönöm aniko!
Tudod az a probléma ha valaki ismeretlenűl azt írja én megkopok valakit,a görögöket,és föleg ezt egy magyar teszi.
Miért is lopnék meg valakit ott ahol élek,akkor meglopnám a saját barátomat is,és az ott élő barátaimat is.A saját otthonomat.
És ratio mellőzi ezt a beszédet,és nem így kezdi,hanem normálissan én fölfogom és törlöm,de nem kell sértegetéssel kezdeni.Én bocsánatot kértem tőle,és mondtam törlöm,mert én hibáztam.És én ezt írtam annak ellenére ahogy ő beszélt velem.

# 1202
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Metty
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91979 Üzenet linkje2009-03-08 18:59:33 

Szia Degu!

Ha Makrigialosról készült fotókra van szükséged, szívesen küldök Neked.
Rengeteg képem összegyült öt év alatt, nem sajnálom és nem ragaszkodom a "szerzői jogokhoz" sem, inkább örülök, hogy másnak is tetszik.

# 1203
Ratio
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91988 Üzenet linkje2009-03-08 19:57:04 

Jox írta:
Ratio és Degu!

Ha folytatjátok, akkor azt itt tegyétek: https://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=438

A fene akar vitázni! icon_smile.gif A PÜ-re válaszolok PÜ-ben.

Nem szántam sértésnek sem (ezért írom ide, hogy aki erre jár, az lássa). - De valaki okosítson ki (ne itt) egy PÜ-ben vagy a vitafórumon, hogy hol hibáztam. Amit a nyílvános fórumra (ide) írtam. Amit meg PÜ-ben, az nem volt nyílvános. Hogyan is került ide?

Ez most kifejezetten Makrygialos téma.

Csak ismételni tudom: "Más a képek nézegetése, és más az üzleti felhasználása."

Az oldalaimról rengeteg Makrygoalosos képet és filmet le szabad tölteni, hiszen azért van fent. De nem üzleti célból! És a törvény nem ismerete nem mentesít.

Na, remélem, most jó nagy reklámot csináltunk icon_smile.gif

# 1204
Degu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91990 Üzenet linkje2009-03-08 20:07:42 

Szia Ratio!
Én irtam privátba is hogy sajnálom,és bocsánat mert én hibáztam.De a törvény nem ismerése,mert valaki nem ismeri,nem jelenti azt lopós.És ilyen szándékom sem volt.

# 1205
Ratio
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92019 Üzenet linkje2009-03-09 07:44:27  Válasz a #91990. hsz-ra Előzmény #91990

icon_smile.gif

Hogy is szokták mondani?
Forever Makrygialos icon_smile.gif

# 1206
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92022 Üzenet linkje2009-03-09 08:34:17 

NAPFÉNY TÚRA, JÚNIUS 4- JÚNIUS 14 (11 nap, 8 éj) Makrigialos - Evia
Részletek itt: Travel.Hellasz.hu

# 1207
Lambros
Aktív fórumos
Aktív fórumos
262 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92024 Üzenet linkje2009-03-09 09:00:07  Válasz a #92022. hsz-ra Előzmény #92022

Jox !
A megadott helyen a beharangozó szerinti megszokott unott destinációk ellensúlyozására ajánlják a programot.
Ami megszokott destináció a megszokott fakultatívokkal.
Egyébként tényleg jól jönne ha lenne valami új és nem megszokott.

# 1208
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92026 Üzenet linkje2009-03-09 09:26:57  Válasz a #92024. hsz-ra Előzmény #92024

Kinek mi a megszokott.

A szöveget és a programokat nem én állítottam össze.

Az igényeket esetleg itt le lehet írni: http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?p=92015#92015

# 1209
V_gyongyi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92362 Üzenet linkje2009-03-13 11:22:13 

Sziasztok!

Júliusban megyünk Makrigialosra!!! icon_smile.gif Tud valaki vmi infóval szolgálni? icon_smile.gif

# 1210
V_gyongyi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92363 Üzenet linkje2009-03-13 11:29:22 

Most olvasom csak, hogy többütöknek is vannak képei, és videói!! icon_smile.gif Szívesen megnézném őket!! icon_smile.gif
# 1211
Ratio
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92368 Üzenet linkje2009-03-13 12:05:52 

v_gyongyi írta:
Most olvasom csak, hogy többütöknek is vannak képei, és videói!! icon_smile.gif Szívesen megnézném őket!! icon_smile.gif

Hajrá! icon_smile.gif

Van beszámoló itt a Hellaszon is, nálam is, és a Földi útikalaz oldalon is.
Mire ezeket elolvasod, a honlapomon megváltozott képek elérési útvonalát is kijavítom a hétvégén. icon_smile.gif

# 1212
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92373 Üzenet linkje2009-03-13 12:23:54  Válasz a #92362. hsz-ra Előzmény #92362

Szia v_gyonygyi!

Olvasd el a beszámolókat, melyet megtalálsz a hellasz.hu nyitóoldalán található "Beszámolók" rovat alatt.
Fotókat szintén a nyitóoldalról elérhető "Fotóalbumban" találsz.

Beszámolók tulajdonosai:
Pepecs: Makrigialosz
Katus: Egy szuper hét Makrigialoson
Rebeka: Két hét Makrigialosban
Kriszta35: Parália, Makrigialos
Busaianiko: Makrigialos

# 1213
V_gyongyi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92389 Üzenet linkje2009-03-13 15:54:04 

Sziasztok kvalcsi és ratio!!!

Köszi, hogy ilyen gyorsan írtatok is! Mindenképp megnézem őket, neki is állok! icon_smile.gif
Szerintetek melyik a legszebb strand Makrigialoson, vagy a környékén? Tényleg hatalmas hullámok vannak, és rengeteg kagylót lehet gyűjteni??? icon_biggrin.gif

# 1214
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92399 Üzenet linkje2009-03-13 18:03:19  Válasz a #92389. hsz-ra Előzmény #92389

Szia Gyöngyi! Remélem egy Makrygialosról beszélünk, mert van egy Krétán is, bár azt külön írják (Makri Yialos) de páran már összekeverték. Itt a szárazföldi Makryról vannak beszámolók és fotók.
Mi háromszor voltunk ott nyaralni és mi nagyon megszerettük. Megoszlanak a vélemények róla, mert ez egy csendes, nyugodt kis falu, a faluban lévő strandja -bár kék zászlós-, nem mindig kristálytiszta, mert homokos a part, a közelben rengeteg kagylótelep van, és a halászok is ott kötnek ki a hajóikkal. De a közelben rengeteg strand található. Ami nekünk a legjobban tetszett, az a pydnai rész, gyalogosan kb. 1-1,5 km, de autóval, robogóval pár perc.
Paralia felé útközben is van egy nagyon jó partszakasz, a Korinos Beach, de szerintem ezt mind felfedezitek majd, ha arra jártok.

Mi sosem unatkoztunk, mert rengeteg kirándulási lehetőség van, és esténként fáradtan hazaérve mindig jólesett a csend és a nyugalom a faluban.

A parton vannak azért tavernák, zenés helyek is és bent a falu főutcáján pár ajándékbolt is található, de nem az a kimondott turistahely, arra ott van Paralia, ha valaki nyüzsgésre vágyik, ott bőven van lehetőség.

Ha valami kérdésed van, írj nyugodtan. Mikor indultok egyébként és mivel mentek? Busz vagy autó? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 1215
V_gyongyi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92428 Üzenet linkje2009-03-14 09:33:02 

Szia Anikó!

Igen, szerintem egyről, Észak-Görögországban! icon_smile.gif Én is megnéztem alaposan, amikor szállást foglaltam, hogy nehogy Krétára kelljen lekocsikázni.. icon_smile.gif
2 éve voltunk a párommal Sartin, az nagyon tetszett mindkettőnknek, de az út elég hosszú volt, akkor busszal mentünk. Most majd autóval megyünk, július 13-án délelőtt indulunk, de most jönnek a szüleim, és a húgom is! icon_smile.gif Remélem, nagyon-nagyon jó lesz, én már borzasztóan izgulok! icon_smile.gif Az Angelika apartmanban lesz a szállásunk. Már nyomtattam útvonalterveket, beszámolókat, meg még egy csomó mindent. Olvastam a Tiédet is, vagyis csak belenéztem, mert még nem volt időm végigolvasni, de nagyon tetszik! Délután meg is nézem! icon_smile.gif Ti mivel utaztatok? Ha autóval, mennyi idő alatt értetek le? Elég sok változatot olvastam már, volt, aki azt írta, hogy 20 óra, volt aki 15-öt, de olyan is akadt, aki 8 óra alatt. Hétfőn indulunk majd, remélem, nem lesz nagy forgalom, és a határon sem kell sokat várni.
Milyen árak vannak kint? Pl. étterem, élelmiszer, stb.?
Jajj, úgy örülök, hogy ilyen rutinos Makrigialos-os utazók is vannak itt, és tudnak segíteni!!! icon_smile.gif icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 80 81 82 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu