Szia Mona777!
Már én jegyzeteltem egy két apróságot, amirõl tudom, hogy tavaly is hasznát vettük. Sajnos sok kicsi sokra megy, igy elég sok minden kéne. De majd indulásig (már csak 24 nap ) le huzok a listáról valamit.
Szia Mona777!
Már én jegyzeteltem egy két apróságot, amirõl tudom, hogy tavaly is hasznát vettük. Sajnos sok kicsi sokra megy, igy elég sok minden kéne. De majd indulásig (már csak 24 nap ) le huzok a listáról valamit.
Vagy hozzáteszel még a listához..... nálunk ez szokott lenni: jaj kimaradt, még ez kell, az is kell...
Ma húzok el a fényképezõgépez nagyobb memóriakártyát venni, hogy tudjak minnél több képet készíteni.
"Nem akarjuk netezéssel tölteni a nyaralást, csak gondoltuk, hogy küldünk haza egy-két képet majd."
A gépünkön a legjobb minõségben csak 102 db képet lehet csinálni de van egy fokozat ahol több mint 300-at és az is nagyon jó minõség még.
DE! Van e lehetõség arra valahol, hogy mondjuk 2-3 naponként átmásoljuk a képeket egy CD-re és akkor a jobb minõséggel tudnánk fényképezni többet!
Ha valaki már csinált ilyet írja légyszi le,hogy mennyiért másolnak át Cd-re és kell e vinni CD-t! Köszi elõre is!
Szerintem elég az 1600x1200 -as fotó, azaz 2 Mpx.
Mert akinek fontos, ebbõl már lehet csinálni egy 9x13 -as papírképet.
Ennél nagyobb felbontás meg monitorra minek...?
Parália Fõ utcáján a templomhoz közel van egy ajándékbolt, 3uróért írták CD-re a képeket. Ha háttal állsz a templomnak, akkor jobbra kell indulni és az utca elején van a bolt. Sajnos a netkávézókban nem lehetett, sõt még pendrive-ra írni sem.
Kicsit drága igen, de ha a nyaralás felénél tele van a memóriakártya, és már törölni sem tudsz képeket, akkor muszáj. Szóval végszükség esetére jól jött
Kicsit drága igen, de ha a nyaralás felénél tele van a memóriakártya, és már törölni sem tudsz képeket, akkor muszáj. Szóval végszükség esetére jól jött
Era
Ezért veszek én is új kártyát..... fõ a biztonság.