Toroni
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 376
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87724 Üzenet linkje2009-01-14 11:08:24 

# 377
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Nepazsu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91547 Üzenet linkje2009-03-03 13:56:01 

Hello! Ha valaki erre jár és van az aeolus-szal tapasztalata Toronin akkor irjon! Visszaolvastam de egy kicsit meginogtam: a Basil lehet hogy mégsem jó választás... Tavaly Pargán voltunk az Aeolussal és az utazást leszámitva minden meseszép volt.
# 378
Szabóné Manyi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
120 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91913 Üzenet linkje2009-03-07 21:08:01 

Nepazsu!

Mi az Apollonnal voltunk és a "vangelis"be laktunk.A "Bazilt" csak kintről láttuk.A hely nagyon szép és csendes.mi szept.végefelé voltunk és alig voltak.Mivel mi mezei nyaralók vagyunk ,szervezett kiránduláson voltunk Neos Marmaras-Polihrono,saját szervezésben elsétáltunk Porto Kufoba,és busszal elmentünk Sartiba.De voltak ott még agilisabbak is akik elsétáltak Szikiába,sőt megmászták a nagy hegyet az öböl végében.Kb. ennyi a szórakozás,hogy a főszezonba mi van nem tudom.Nekünk nagyon tetszett,mi nem vagyunk nagyon "mulatósak"Zárójelbe mi voltunk az Aeolus irodával,de nem volt gondunk velük.

# 379
Margit008
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
47 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#91929 Üzenet linkje2009-03-08 11:13:36 

Szia Nepazsu!
Mi 4 éve voltunk a Basilba az Aeolussal. Toroni nagyon csendes hely, főleg Parga után! A szállás tiszta, a tengert csak az út választja el. A környezet nagyon szép. Ahogy olvastam a katalógusba most már medence is, van. Ha tudtok kocsit vagy motort bérelni, akkor be tudjátok járni a környéket. Mi nagyon jól éreztük magunkat ott is.

# 380
Lovas zsuzsa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
224 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92606 Üzenet linkje2009-03-15 17:03:54  Toroniba utazók!

Sziasztok!
Évek óta olvasom a Forumba a Toroniba utazók kérdéseit,majd véleményeit, én is szeretném Veletek megosztan tapasztalataimat.
2004-ben utaztunk először Toroniba szeptemberbe, elötte Sartiba nyaraltunk évekig, olyan volt mint most Toroni, nyugogdt ,csendes este volt hely ahol egy hangulatos vacsorát elfogyaszthattunk,volt diszkó is de a nyaralókat nem zavarta a zene,de mivel a szállások száma egyre nőt, ugy lett az a hely egyre rosszabb,igy mentünk át Toroniba.
Az Apollon Travel az utaztató igy a szállások mindegyike nagyon jó, a gyakran kifogásolt Gina, már az idén nem fogad magyarokat.
Toroni valóban a béke szigete, amit mi itthagyunk az utazással, üzletek, nyüzsgés, tömeg,hangzavar, az ott nincs./ Ha ezeket akarnánk ,itthon is megkapjuk ,azért egy métert sem kell utazni/ Mi mindig az Apollon apartmanba kérjük a szállást mert ott van földszinti szoba, ugyan is mindig magunkal viszünk egy gumi tengeri kajakot, azzal aztán 8-10 km. is eljutunk olyan helyekre ahova gyalog nem jut el ember, motorcsonakkal sem tudnak kijutni mert sekély a viz.
A Toroni naplemente fantasztikus!!!! Krétán sem tapasztaltunk ilyet, a kis üzletekbe mindent megkaphatsz amire szükséged van , reggel friss pékárú, mindig friss gyümölcs / a sétány végén lévő boltba/ egy héten egyszer halárus is jár, étterembe a Vangelis alatt lévő étterembe járunk a Sakis vendéglőben / Ővék a négy apartman/mivel már évek óta járunk oda családtagként fogadnak.Bérelni szoktunk autót amit N.Marmaroszból hoznak, és el is viszik vissza.Bejárjuk a szigetet ,figyelmetekbe ajánlom Vourvourut az a Naracs partnál sokkal nagyobb és szebb,Toroniból -Nikitinél tudtok átmenni a félsziget másik oldalára és ott aztán láttok csodát! A Blu Laguna kiránduláson részvevőket is oda viszik.
Vásárolni akkor tudtok amikor jövünk haza, mert reggel felvesznek minket Toroniba, elvisznek Sartiba,ott a hazaindulásig van 3-4 óra és lehet vásárolni, márkás italt Metaxát ,Uzót a határon érdemes venni.

# 381
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92608 Üzenet linkje2009-03-15 17:21:12  Válasz a #92606. hsz-ra Előzmény #92606

Üvözöllek Lovas Zsuzsa!

Tökéletesen egyetértek veled. Csak megerősiteni tudlak. Én is már kétszer nyaraltam Toroniban. Először a Vangelisben, másodszer pedig a Sakis 2000-ben. Mindkét apartman szinvonala azonos volt. Közel van a parthoz, étteremhez és a bolthoz. Valóban nyugalmat és teljes kikapcsolódást biztosit. A változatos part, az a helyes kis öböl és a hegyek közelsége, a naplementéről nem is beszélve! Aki pihenésre és nyugalomra vágyik, azoknak tiszta szivből ajánlani tudom.

# 382
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92612 Üzenet linkje2009-03-15 17:31:01  Válasz a #92606. hsz-ra Előzmény #92606

Sziasztok! Én is csak csatlakozni tudok hozzátok . Nekünk is nagyon tetszett Toroni mi a Ginába laktunk nem volt vele semmi problémánk.
Idén is meglátogatjuk Torónit Sartin fogunk lakni.

Zsuzsa! Örömmel olvasom nektek is van kajakotok mi is midíg visszük magunkal imáduk vele tekeregni. A párom sokat búvárkodik a partmentén én meg követem a kajakkal. Tényleg sok helyre ellehet vele jutni ahová másképpnem lehet. Idén sem hagyjuk ithon.

Sziasztok Erika

# 383
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92665 Üzenet linkje2009-03-16 13:06:21  Válasz a #92606. hsz-ra Előzmény #92606

Zsuzsa! Köszi a sok infót. Én is nézegetem már régebb óta Toronit, mi is szeretjük a csendes, nyugodt helyeket. Idén még nem biztos, hogy autóval megyünk, ezért kérdezném,hogy mennyiért lehet az autót bérelni, mert szeretünk kirándulni, felfedezni helyeket és ha busszal megyünk azért nem szeretnénk egy helyben tölteni a napokat.

Köszi előre is. icon_biggrin.gif

# 384
Lovas zsuzsa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
224 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92681 Üzenet linkje2009-03-16 16:21:45  Válasz a #92665. hsz-ra Előzmény #92665

2008 junius elején 50 Euró volt eny napra egy 5 személyes autó, a tankba annyi benzint kellet rakni amennyivel átvettük a benzin ára 1Euró volt.
# 385
Lovas zsuzsa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
224 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92682 Üzenet linkje2009-03-16 16:37:07  Válasz a #92612. hsz-ra Előzmény #92612

Szia!
Ha Sartiba mentek és viszitek a kajakot akkor ott is csodálatos partokat láttok, a "tüsziklás" part után van egy öböl azon ha tulmentek találtok egy nagy barlangot,nyugodtan bemehettek, hatalmas vigyetek fejlámpát mert jobb oldalt is van egy terme, nagyon jó a Sarti part de mivel arra nyitottabb az öböl erőssebb délután a hullámzás.
Üdvözlettel! Zsuzsa
u.i. Mi május22-juni.07.ig leszünk Toroniba

# 386
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92693 Üzenet linkje2009-03-16 18:33:00  Válasz a #92682. hsz-ra Előzmény #92682

Szia! Köszi az infót biztos felkeressük a barlangot. Marmarasnál és Toroninál is jellemző délutánra a hullámzás de akkor is szép tiszta marad a víz. Majd délelőttre tesszük a felfedező utat. Szia Erika
# 387
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92696 Üzenet linkje2009-03-16 18:44:42  Válasz a #92681. hsz-ra Előzmény #92681

Köszi Zsuzsa! Tényleg még csak érdeklődök több irányba is, ez az infó is jól jön, ki tudja, hátha még ott kötünk ki!? Köszi még egyszer.
# 388
Szidi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#105136 Üzenet linkje2009-06-18 14:06:43 

Sziasztok!Tudna valaki olyan infókkal szolgálni Toronival kapcsolatban,hogy két kis gyerekkel (1-3 év) érdemes oda menni?Mármint olvastam egy-két nem tetsző dolgot,pl.,hogy hamar mélyül a víz,meg sok a medúza....Van ott homokos part?
# 389
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#105137 Üzenet linkje2009-06-18 14:11:37  Válasz a #105136. hsz-ra Előzmény #105136

Mi 3-szor voltunk Toroniban, medúzát egyszer sem láttam ott a vízben, csak apró halakat.
A víz kristálytiszta, a part homokos aprókavicsos, nem mélyül túl gyorsan, nem teljesen, de majdnem ideális.

http://www.hellasz.hu/fotogale.....l&usnm=Jox

http://www.hellasz.hu/fotogale.....l&usnm=Jox

# 390
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#105149 Üzenet linkje2009-06-18 14:59:54  Válasz a #105136. hsz-ra Előzmény #105136

Szia Szidi!
Igen, találsz nagyon jó homokos partszakaszt Toroniban. El kell menni a sziklákig. Ott találod a kempiget. Nem lehet eltéveszteni. Itt igazán jó homokos a part egy része és a tenger alja is. Itt a viz sem mélyül olyan gyorsan. A part nagy része tényleg aprókavicsos, helyenként gyorsan mélyül.
2007. szeptemberében láttam egy-két élő medúzát. Ezek eléggé kicsi páldányok voltak. Viszont a parton nagyon sok volt a medúza-tetem.
Tavaly júniusban voltunk, akkor viszont egyetlen egyet sem láttunk, sem élőt, sem pedig holtat.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 25 26 27 ... 44 45 46   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu