Idén Rethymnonra utazunk a Hotel Maravel Land szállodába. Közvetlenül a tengerparton fekszik,homokos strandja van. A Neckermann szervezése, gondolom gyerekekkel érdemes ilyen helyre menni. Van a szálló kertjében saját medence is.
Ugyan én nem ismerem a szállodát, de Hersonisszoszról én is csak lebeszélni tudlak, mint ahogy Máliáról is (ha esetleg ebben is gondolkodnál).
Dél-Krétán Makris Gialost én is csak javasolni tudom. Gyerekekkel nagyon ideális, mert homokos a part és lassan mélyül a víz. Az sem elhanyagolható szempont, hogy nyugis település, de minden megtalálható benne (tavernák, bárok, pékség, húsbolt, auto-motor kölcsönző, szupermarketek, egyéb üzletek).
Az avatarom alatt amennyiben rákattintasz a fotóalbumokra, akkor ott sok képet találsz majd Dél-Krétáról, köztük Makris Gialosról.
Egyébként az Aeolus utazási iroda utaztat oda.
Szia!
Kokkini-ben ismerős vagyok,de így nem tudom beazonosítani az apartmant(mivel nagyon sok van)Valami fotód van róla esetleg?Talán az elhelyezkedésében tudnék segíteni,feltéve ha ráismerek...
Sajnos fotom nincs fotom. A personal tours prospektusában láttam egy fotot,azért kérdezte hátha tud valaki bővebbet. magárol a faluról is szivesen venném az információt. Köszi aválaszt.
Ezeket a fotókat a neten találtam a Galatei apartmanról.
Kokkini Hani Heraklion repülőterétől 12 km-re fekszik. A szinte teljesen beépített településen mindenki megtalálja a számára megfelelő szórakozási lehetőséget.
Homokos és lassan mélyülő tengerpartja mindamellett, hogy Kréta egyik büszkesége, a gyermekes családok ideális fürdőhelye is.
A transzfer időtartama a repülőtérről kb. 25 perc.
Sziasztok!
Úgy tűnik Dél-Krétára megyünk idén. Négy évessel. Voltunk már Krétán, nagyjából végignéztünk mindent, Kato Zakros palota még kimaradt, valamint dél-kelet teljesen
Elolvastam nagyjából, amit Makrigialosról írtatok, ideálisnak tűnik, és olyan jó lenne a legjobb szállást kiválasztani, segítsetek légyszi, melyik az a szállás, amelyik csendes is, remek a kilátás a tengerre a szobákból, és van két szobás apartmanjuk.
Szia Fabien!!!
Tavaly voltunk Makrin,a Koraliban,ami nagyon szépen felújitott apartman,nem annyira fekszik a ,,központban",igaz,a főút előtte húzódik,de mivel maga a falu sem túl nyüzsis,ezért remekül tudtunk aludni,ráadásul szuper kilátásunk volt a tengerre,ami cirka 50méterre hullámzott tőlünk.Pár fotó van az albumomban róla és a környékről,ha érdekel.
Egyébként Valcsi is volt már nyaralni Makrin,de ő a Theodora apartmanban,az is jó helyen van,kissé nyüzsisebb részen,de onnan is remek a kilátás a tengerre,ráadásul kilépsz az apartmanból,máris beleugorhatsz!!!Neki is remek képei vannak a helyről.A döntés ezután a te kezedben van.
hali fabien
ha az aeolussal mész javaslom a theodora appartmant annak is az 5-ös szobáját ha nagyot tudsz ugrani akkor már a vizben csobbansz egyébbként minden szobálya a tengerre néz csak van ami a bejárati utcafrontrol .kettő négyágyas szobálya van (két hálószoba) .
nagyon kellemes hely főleg ha nam szeretitek a nagy nyüzsgést .
Minden megtalálható tavernák-bárok-auto-motor kölcsönző.
ATM van vagy 5-6 pénteki napon piac jó nyaralást
mikor mentek?
liftes Gabi
Köszi
Végignéztem a fotókat, kiesett a szemem Nagyon jó kis helynek tűnik.
A szállások is nyilván mind jók, de az a királyság, amikor kifog az ember egy full sea view szobát, ami még csöndes is
Hát nem tudom. De lehet, hogy könnyű lesz a választásom, mert azt választjuk, ami egyáltalán még szabad
Piac remek hír, imádom a görög piacokat (Argoszi a kedvenc, eddig)
Június végén mennénk. Először Xerocambost néztük ki, egyéni szervezésben, de olyan brutál a wizzair, hogy letettünk róla.
Viszont azóta legalább beleástam magam Makrigialosba, és nem bánom, mert nagyon megtetszett.
F.
Szia balatoniani!
Sajnos a képek alapján sem tudom beazonosítani az apartmant,de szimpatikusnak tűnik.Szóval a falu,szerintem jó kis hely,elsősorban nincs túl messze a reptértől,így nem tart sokáig a transzfer,viszont minimálisan zavarhatnak a repülők,de igazándiból nem vészes.A tengerpartja valóban nagyon jó,lassan mélyül,és ha akarsz találsz olyan partszakaszt ahol csak Ti lehettek.Nem túl pörgős hely,bár van néhány bár,inkább nyugodtabb helynek mondanám.Tulajdonképpen a "centrum"egy utcából áll,ami elég hosszú,több élelmiszerbolt van,nagyon kedvező árakkal dolgoznak.Egy pékség van,ahol nagyon finom minden,és vele szembe az út túloldalán a falu legjobb gyros-sa(csinos lányok árulják,úgyhogy könnyű megismerni a helyet)Nem messze van a csúszdapark is.Egyébként meg nagyon jó a buszjárat arrafelé,bárhova eltudtok jutni könnyedén,ha esetleg nem béreltek autót.....
Makris Gialoson a Theodora ház 5-ös apartmanja valóban 2 külön hálószobás (4 személyes) és közvetlen a tengerre néz, mint ahogy liftes Gabi is ajánlotta. A 2-es számú apartman is 4 személyes és 2 külön hálószobás, de ez már oldalról néz a tengerre. A 4/a és 4/b apartmanok 2 ágyasak és közvetlenül a tengerre néznek. Ennek a kettőnek van egy közös előszobaszerűsége is, melyet a közös napozóterasztól egy ajtó választ el. Mikor mi ott voltunk csendes volt, de arra azért számíts, ha esetleg valami duhaj társaság randalírozik a tengerparti sétányon, az esetleg felhallatszik. Igaz, itt nem találkoztam ilyenekkel, mert nem egy bulizós hely, annak ellenére, hogy sok taverna és bár található.
Fabien lekötötted már az utat? mert délkrétára ,makrigiyalosra
csak az Aeolus irodával tudsz menni
egyedül ők utaztatnak a Theodorába.
tiszta szivvel ajánlo ezt az apartmant Főleg ha kisgyerekkel mentek van egy belső terasza ami hatalmas az udvarban, citrom narancs füge és gránátalmafák és két hatalmas pálma.
Mi már harmadik alkalommal nyaralunk itt de mindig nehézkes a hazautazás
liftes Gabi